Koop nu tickets
10% korting op je tickets

Reis door Rotterdam met de Hop-On Hop-Off bus!

Logo van Hop-On Hop-Off: ontdek Rotterdam op je eigen tempo

Ontdek Rotterdam met de Hop-On Hop-Off Bus! Je stapt in wanneer en waar je maar wilt en stapt uit bij de leukste plekjes van de stad. Zo heb je alle tijd en vrijheid om op ontdekkingstocht te gaan.

Bekijk de hotspots van Rotterdam

De Euromast, de Erasmusbrug, mooie grachten en verborgen steegjes. In Rotterdam is heel wat te zien! Met de Hop-On Hop-Off Bus ontdek je de highlights van de stad en heb je alles in eigen hand. Je kunt namelijk 24 of 48 uur lang instappen en uitstappen bij één van de zes opstapplaatsen, wanneer je maar wilt. Heb je veel te zien bij de Euromast? Dan blijf je gewoon een paar uur langer om Rotterdam van bovenaf te bekijken!

Erasmusbrug en kubuswoningen

Wist je dat Rotterdam één van de meest architectonische steden van Nederland is? Architectuurliefhebbers komen van heinde en verre om Rotterdam te bewonderen. De bijzondere kubuswoningen, de wederopbouw na het bombardement en alle opvallende gebouwen maken een bezoek aan Rotterdam voor architectuurliefhebbers extra interessant. Spring aan boord van een Hop-On Hop-Off Bus en geniet van een panoramisch uitzicht over de stad.

Bezienswaardigheden Rotterdam

De Hop-On Hop-Off Bus Tour start dagelijks bij het Centraal Station en stopt in totaal op zes plaatsen. Je kunt hier in- en uitstappen en op je eigen tempo de stad verder verkennen. Een busrit van halte naar halte duurt ongeveer dertig minuten. De audio guide voorziet je onderweg van informatie over de stad waarbij je kunt kiezen uit Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.