Beoordelingen voor Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij

(105 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Top

Interessant, leuk voor kinderen:ook zelf doen!

  • John L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 februari 2020
Top

Interessant, leuk voor kinderen:ook zelf doen!

  • John L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 februari 2020
Erg Leerrzaam

De kinderen vonden het erg leuk en leerzaam

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 februari 2020
leerzaam en specifiek!

Een gezellige ontvangst, duidelijke uitleg over wat je weten wil...erg betrokken....voor elk kind aandacht ...ook autistisch jongetje had het erg naar de zin!

  • Wim d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 december 2019
teleurstellend .

Ik vond dat er voor de kinderen weinig tot niets te doen was. De vrijwilliger die boven stond kwam gestresst over . Broodje bakken was er niet bij. Alleen een workshop van € 27 , niet geschikt voor kinderen.
Zonde van de afstand die wij ervoor hebben moeten afleggen

  • Frieke S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 december 2019
NOOIT MEER

Saai museum alleen 1 koekje versieren persoon is onvriendelijk en erg oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 november 2019
Gezellig een paar uurtjes

Vond het gezellig. Was veel te zien. Jammer dat de hygiëne van het koek bakken te wensen overlaat, iets wat verkocht wordt in de winkel hoort goed te zijn en geen haren van kwasten te bevatten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2019
heel leuk voor jong en oud

Erg leuk, al een aantal keer geweest en blijft leuk.

  • I W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Authentiek en leuk

Erg leuk om te bezoeken. Wel ben je er vrij snel doorheen, dus goed om te combineren met een bezoek aan Medemblik.

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2019
Informatief leuk bakkerijmuseum!

Wij waren afgelopen zondag (27 oktober 2019) met onze twee zoontjes (8 en 6 jaar) en een vriend bij dit bakkerijmuseum. Voor ons als volwassenen een erg leuk en informatief museum. Er is veel te zien over de ambachtelijke werkwijze. Voor de kinderen is het koekjes bakken en het maken van marsepeinen figuren heel erg leuk! In de opgestelde vitrinekasten kun je kunstwerken van suikergoed aanschouwen. Kortom een echte aanrader als je in de buurt van Medemblik bent.

  • Joost A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2019
Oud en jong

Wat heerlijk dat kinderen kunnen zien hoe zoetigheden gemaakt worden en ook mee kunnen doen.
Opa’s en oma’s hebben ook veel plezier.
Alleen jammer dat er geen lunchkaart is. Onze kleinzoon wilde een boterham en dat was er niet, terwijl personeel dit wel at.

  • Franca B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
Museum in bedrijf tijdens de schoolvakanties.

Bakkerijmuseum in bedrijf. Aantal actieve bakkers aan het werk . kinderen mogen kijken en koekjes uitsteken. Boven op zolder mogen de koekjes versierd worden . Hulde voor alle vrijwilligers. Je kunt er ook koffie drinken met een overheerlijke gevulde koek. Voor ouderwetse prijzen . Aanrader!!

  • Marianne
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2019
Leuk middagje weg

Wat nostalgisch en leuk museum. Goede uitleg bij het bakken.
Er was ook wat voor de kinderen, zoals koek versieren.

We hebben het met zijn allen naar ons zin gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
v

Het museum heb ik ervaren als ieder ander museum. Veel rond of mee kijken en een beetje wat doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2019
Leuk uitje

Leuke oude ambachten en demonstraties. Mooi museum.
Voor de kinderen lekker koekje versieren. Jammer dat er niet veel uitgelegd werd, dan is het voor kinderen aantrekkelijker.

  • jelly
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
gezellig in het cafe nog koffie gedronken

prima leuke medewerkers

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2019
Suf. Chagrijnige koekenbakker.

Het is een beetje suf. De koekenbakster had er volgens mij weinig zin in. Kwam niet heel blij over. Verder wel erg lekkere chocola. En gezellige man die breeduit over de chocola kon vertellen.

  • Leoni D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 oktober 2019
Niet heel vriendelijk

Bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomt met een koekje of chocolaatje. Helaas eenmaal boven aangekomen was de vriendelijkheid ver te zoeken. Wij hadden dit als uitje bedacht voor onze oom met een verstandelijke beperking. Het leek hem heel leuk om ook een koek te versieren, hier werden we heel raar op aangekeken, toen kregen we toch met enige moeite 1 koek om te versieren. Toen vroeg ik of ik er ook 1 mocht om voor mijn zoontje van 14 maanden te versieren, werd het al helemaal met met moeite gegeven... terwijl we hebben toch echt entree voor 3 volwassenen betaald. Hierna ging onze oom ging heel enthousiast tegen de chocoladebakker praten, helaas wist deze niet goed met hem om te gaan en zei dus vrijwel niks en ging snel weg. Al met al jammer dat er niet goed wordt om gegaan met mensen met een beperking. Wij waren hier zelf vroeger als klein kind geweest, de mooie herinnering die we aan dit museum hadden is nu toch een beetje verpest.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2019
Rommeltje

Veel oude troep,onoverzichtelijk,wel enthousiaste vrijwilligers.Kinderen mochten een koek versieren en kijken bij gevulde koeken maken.Had leuk geweest als we van dat laatste hadden mogen proeven.We waren er snel klaar

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 2 oktober 2019
interessant

Mooie bezienswaardigheden, informatie en foto’s.
Te veel gepraat door de bakker die aan het werk was, te veel over hemzelf en hoe hard
hij wel gewerkt had, weken van 100 uur in de week. Dit is onmogelijk.
Meerdere dingen waar mensen niets mee te maken hebben, over verduistering in het verleden.
Kwaliteit van de gevulde koeken was matig. Volgens de bakker zijn ze in de weide omgeving bekend
en komen ze speciaal naar Medemblik voor de gevulde koeken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 september 2019
leuk museum

Was leuk voor de kids

  • Judith V. d. A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 september 2019
Klein museum met veel variatie en aanbod

Dit museum is zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Er wordt ook daadwerkelijk gebakken en er worden bonbons gemaakt. Veel leuke museumitems en ook nog gelegenheid om wat te drinken en wat lekkers erbij.

  • Marieke W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 september 2019
Het was een super leuk bezoek aan het museum

De uitleg was heel kindvriendelijk, en alles goed verzorgd.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2019
Leuke en lekkere ervaring

Ze laten leuke dingen zien. Is voor jong en oud.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2019
Leuk museum voor groot en klein.

Gezellig entre je wordt vriendelijk ontvangen met een koekje.
Veel te zien oor groot en klein.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2019
Wij vonden het super leuk.

De bakker vertelde leuk over zijn werk in en over de bakkerij.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2019
leuk en leerzaam

goede uitleg van de gemaakte producten

  • a h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2019
Leuk maar klein

Was leuk om een keer te zien maar klein dus je bent er zo door heen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 juli 2019
goed

Vooral de doe-activiteiten voor kinderen heel leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 juli 2019
Prachtig

Top en enthousiaste mensen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019
interessant maar...

erg interessant en lekker maar men is wel gauw uitgekeken tenzij men ALLES gaat lezen en bekijken maar dat is met kinderen (vaak) erg moeilijk. Bij dit bezoek miste ik wel DE verhalen.
we proberen eens in de x-aantal jaar het museum te bezoeken

  • Astrid
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 april 2019
Prachtig uitje voor jong en oud

Wat een geweldig museum en wat een ontzettend leuke en enthousiaste mensen die je in de bakkerij meenemen in de wereld van de bakker.
De kinderen mochten zelfs nog wat leuks maken!

  • Monique D. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 april 2019
Nr. 1 leukste museum

Voor jong en oud geweldig! Leerzaam vpor allemaal

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 mei 2019
Gesloten

Eigenlijk waren ze gesloten en door miscommunicatie stonden wij na 120 km rijden toch voor de deur. Wij mochten naar binnen en kregen een rondleiding, mijn zoontje mocht toch een koek versieren en wij konden toch wat kopen in de winkel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 maart 2019
Heel vol en indrukwekkend museum. Leuke workshops

Leuk museum, fijn dat ze geld krijgen voor verbouwing. Locatie is erg oud. Vloer kraakt en mooiere toilet ruimte zal fijn zijn

  • Ineke M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 februari 2019
Leuk en goedkoop!

Leuk om twee uur door te brengen. De kinderen mochten knutselen, chocola maken , kijken en proeven. Ouderwets winkeltje op een mooie locatie om verder Medemblik te verkennen.

  • Bart L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 februari 2019
Super

Ontzettend leuk bezoekje geweest met twee kinderen van 4 en 6. Lekker, interactief en leerzaam. Geen hysterische prijzen zoals je tegenwoordig veel ziet.
Geweldige medewerkers/vrijwilligers die alles op een hele toffe niet kinderachtige manier uitleggen en geduld hebben en duidelijk zijn. Heerlijke zelfgemaakte truffels, bonbons , koekjes te koop ook!
Voor ouders en kinderen een ontzettend leuk half dagje uit.

  • Danielle C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 februari 2019
Leuk museum leerzaam voor kinderen

Super leuk was niet ons eerste bezoek.
Hebben hier ook al eens een kinderpartijtje gehouden, ook erg leuk.

  • Jan M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 januari 2019
Interessant museum

Een leuk bezoek aan dit museum liep bijna verkeerd af doordat we een bonbon mochten uitkiezen om te proeven. Ik gaf aan dat ik een wilde zonder noten of pinda ivm allergie. Ik kreeg een witte bonbon en voelde iets kraken in de vulling. Ik dacht kokos? Gevraagd wat erin zat...de bakker zei melkchocolade en de bodem is marsepein. Oke dacht ik in goed vertrouwen. Ze maken deze bonbons tenslotte zelf. Toch voelde het raar in mijn keel, er begon een lichte zwelling. Beneden hebben ze de bonbons ook voor de verkoop en daar staat wel bij wat erin zit. Lees ik tot grote ontzetting dat in de witte bonbon die ik had gekregen hazelnootpraline zit!! Dat verklaart wat ik geproefd heb! Ik heb het meteen gezegd, hoe kan de bakker zo nalatig zijn!! Mijn vertrouwen is echt geschaad!! Snel naar ons vakantieadres gegaan en mijn medicijn tegen allergische reactie genomen!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 januari 2019
Gezellig, druk en leuke activiteiten

8

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018
Aanrader met kinderen en nostalgie voor oma´s!

Wij zijn in de herfstvakantie naar het Bakkerijmuseum in Medemblik geweest. Meteen ´s morgens was het al heel erg druk maar wij kregen de tip om direct naar boven te lopen. Met een extra kaartje à 2,50 konden de kinderen (9, 12) figuurtjes maken van marsepein. Alles stond klaar: verschillende kleuren marsepein, vormpjes, rollers enz. en na afloop werd het netjes ingepakt. Erg leuk! Verder mochten alle kinderen (ook onze peuter van 1) gratis een koek versieren met glazuur en manna, ook die werd keurig ingepakt.
Oma genoot van de talloze ouderwetse bakvormen, koekblikken enz.
Er werden gevulde koeken gebakken, bonbons gemaakt en chocoladeletters versierd. Het rook overal heerlijk. Echt een aanrader.
Let op: niet geschikt voor kinderwagens / buggy´s enz. Die kun je (ingeklapt) bij de mini-garderobe achterlaten.

  • M. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018
Veel te druk!!

We stonden op elkaar gepropt in het gebouw, nergens ruimte om even goed te kijken. Personeel chagrijnig en snauwerig (niet allemaal). Boze en verhitte bezoekers maken de sfeer niet echt veel beter,heel jammer allemaal! Misschien een idee om een max aantal mensen binnen te laten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018
Leuk dagje weg.

Wij waren er in de herfstvakantie. Het was wel erg druk. Maar alles was goed geregeld. Ze mochten een speculaasje versieren. En iets maken van marsepein. Leuk dagje zo.

  • Georgette B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018
zeer geschikt als uitje voor kinderen

vriendelijk voor kinderen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018
Heel leuk! Veel geleerd

leerzaam en gezellig

  • Marjelle H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 september 2018
Was erg gezellig en leerzaam

Erg leuk. Goede rondleiding. Bakkers zijn erg vriendelijk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 1 september 2018
Leuk veel bakkerij en chocolade materiaal te zien.

Er worden verschillende broodbak en koekbak presentaties gegeven. Ook de bonbons en chocola komen aan bod.

  • Gerrit v. d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2018
heel mooi

heel interessant om te zien hoe het in de bakkerij toegaat

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018
Bakkerijmuseum

Heel leuk en leerzaam intiem museum. Er werden leuke demonstraties gegeven waarbij de kinderen ook betrokken werden, kortom een paar gezellige en leerzame uurtjes en dik de moeite waard om eens heen te gaan.

  • Richard S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2018
Leuk om de oude bakkerij weer eens te bekijken!

Echt een aanrader met kinderen. Wel veel leeswerk en met kinderen kom je daar helaas niet echt aan toe omdat ze zeggen die voor hun gevoel geen tijd hebben om te lezen. Doen dat is beter.
Vond het leuk om al de oude attributen een te zien en te ontdekken dat ik zelf ook nog antieke attributen bezit. Waar ik heel zuinig op mag zijn.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018
Leuke museum ook voor kinderen

Super leuk om met kinderen heen te gaan

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018
Leuk om te combineren in een dagje uit!

Leuk museum, maar voor jonge kinderen ook redelijk te doen.
Onze kids mochten een tulp maken van cupcakeje en versieren. Dat vonden ze heel leuk.
Dat was het enige ook wat ze mochten doen of aanraken, de rest alleen maar kijken, de voornamelijk oude vrijwilligers van het museum doen het liever zelf heb ik het idee...

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 mei 2018
Heel leuk!

Mensen zijn heel vriendelijk en de kinderen mogen meehelpen, heerlijke gevulde koeken!

  • Gonnie T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 maart 2018
Erg leuk om te doen met kinderen en volwassenen!

De bakker en de chocoladebakker deden het voor de kinderen erg leuk! Het is zowel voor kinderen als volwassenen een aanrader.

  • Jantje V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 7 oktober 2017
Informatief en vriendelijk

Geweldige middag met klenkids gehad.

  • Anneke d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 september 2017
Geweldig, super leuk voor kinderen!!!

Erg leuk voor kinderen, mogen meehelpen.

  • D. v. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2017
Leuk!

Super leuk voor kinderen.

  • rebecca b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 april 2017
Gezelligheid van vroeger

Een warm welkom in De Oude Bakkerij waar het kind in het middelpunt wordt gezet, maar voor de volwassenen ook genoeg te beleven valt. De 6-jarige kleinzoon heeft een paar mooie uurtjes gehad, dank jullie wel!

  • M.J. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 april 2017
Erg vriendelijke mensen, leuke wetenswaardigheden

We hebben een gezellige dag gehad. Het gebouw is wel erg oud en ook de suikerwerken e.d. zagen er wat verlept uit. Je kon zien dat het heel mooi was geweest, maar nu niet meer. Alle medewerkers waren meer dan vriendelijk en hadden boeiende dingen te vertellen. Leuk dat er voor de kinderen ook wat te doen was. De bonbons maken was leuk, maar voor onze kinderen had het iets uitgebreider/moeilijker mogen zijn.

  • Angela v. A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 27 februari 2017
superleuk "koekenbakkersmuseum"

Heel leuk museum, waar veel aandacht is voor de kinderen, maar ook de volwassenen worden niet vergeten. Iedereen is supervriendelijk en er is veel aandacht voor vragen. Beetje jammer dat er op drukke dagen weinig plek is voor jassen en buggy's.

  • marlies v. s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 februari 2017
Leuk en gezellig voor de kinderen

Was leuk voor de kinderen. Zij hadden alleen gedacht dat ze echte bonbons mochten maken

  • AFRA r.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 22 februari 2017
indrukwekkend,en gezellig

erg indrukwekkend en ook veel nostalgie,hou ik wel van.
leuk voor de kidz,ze vonden het hardstikke leuk en ook de doe het zelf dingen deden ze met veel plezier.
kortom een gezellige dag gehad.

  • Gerrit C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 januari 2017
Leuk voor de kids

De kinderen vonden het leuk! Koekje mooi maken en marsepein figuurtjes maken, ze mochten helpen bij de gevulde koeken maken. Minpuntje je krijgt er niets te proeven terwijl je wel entree betaald. Jammer

Kon op zn minst wel een truffel laten proeven.

  • Anoniem
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 november 2016
gezellig

gemoedelijk en informatief

  • dick L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2016
Leuk museum

Mooi om die oude ambachten te zien. We komen zeker terug en dan samen met onze kinderen.

  • Arno H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 oktober 2016
Super leuk, vooral de workshops

Ik beoordeel het bakkerij museum als zeer goed.
Wij hadden kaartjes online gekocht en dat was daar en beetje moeilijk, maar uiteindelijk geen probleem.
Het was heel uitgebreid.; al dacht je van buiten, nou...het ziet er erg klein uit.
Vooral de workshops die werden gedaan door oud bakkers en chocolade patisiers vonden we heel erg leuk.
Ook de film die ze vertoonde over brood was heel erg leerzaam en erg leuk voor kinderen. Mijn dochter is 12 jaar en vond het heel leerzaam.
Mijn ouders waren ook mee en hadden op sommige momenten echt het idee en smaak van vroeger.
Geweldig!
En de gevulde koeken..... de beste die wij ooit hebben gegeten

  • Daphny F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2016
bakkerijmuseum medemblik

leuk voor jong en oud

  • HENK N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2016
geweldig voor kinderen

het museum is echt leuk voor kinderen, mijn kleindochter vond het geweldig om te kijken hoe er koekjes en chocolaatjes gemaakt werden. zelf een speculaas versieren hoorde daar ook bij. wij vonden het ook leuk om te zien hoe het vroeger er aan toe ging.

  • irma v. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2016
interessant

Heel leuk om te zien en hoe ze alle maken.
Ook leuk hoe ze kinderen er bij bestekken.
Wij raden het zeker andere aan om ook een keer te gaan kijken.

  • Andre P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2016
Middagje nostalgische verkennibng

Niet alleen leuk en leerzaam voor kinderen maar ook voor 'ouderen' door indeling, begeleiding en uitleg van alles wast er te zien en te doen valt.

  • Hans T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 juni 2016
terug in de tijd

Heerlijk die baklucht. Het water loopt in je mond

  • Sonja S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 12 juni 2016
Zeker een 8 waard!

Heel interresant en leerzaam

  • a h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 mei 2016
Bezoekers met kinderen van 11 en 15 jaar

Klein maar gezellig museum. Leuk om een keer geweest te zijn.
Heerlijke vers gebakken gevulde koeken gekocht.

  • Sonja
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 13 mei 2016
Ouderwets gezellig en knus

Kleinschalig museum maar heel knus en gezellig. Voor de kinderen is het heel leerzaam en leuk.

  • vincent
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2016
Erg leuk voor kind en ouder.

We hebben genoten van het bezoek aan het museum. Samen hebben we koekjes gebakken en geproefd. Daarnaast hebben we tulpen van lekkernijen gemaakt. We hebben een super leuke dag gehad.

  • K.A.A. H.
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 mei 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Afknapper

Onvriendelijk personeel
Entreeprijs veels te hoog
Veel veizigheid
Niks mag geproefd worden
Koekje versieren bij de prijs inbegrepen marsepein niet.

  • Sylvia.
Lekker leerzaam

Lekker, leuk, laagdrempelig en leerzaam. Enthousiaste bakkers die de kinderen er bij betrekken en veel informatie over onze Hollandse lekkernijen.

  • Suzanne.
  • Bezoekdatum: 13 september 2018
Nooit meer!

Afgelopen week kinderfeestje geboekt. Tijd moest aangepast zodat ze nog een groep konden aannemen. Geboekt zoals het wordt aangeboden: ontvangst, rondleiding, bakker helpen en koek versieren, € 6,50 per kind. Bij binnenkomst moest ik zelf aangeven wat er was afgesproken wat we zouden gaan doen? We mochten doorlopen, verder werd er niets gezegd. We zijn maar gaan zitten. Er volgde een glaasje limonade met een snoepje. De rondleiding is men kennelijk vergeten. Er kwam een bakker opdagen die hierna met speculaas de kinderen leuk bij het geheel heeft betrokken. Wel raar dat passanten zich in ons feestje mengden en ook geforceerd wilden meedoen. Is dat wel de bedoeling door een ander feestje heen? Raar dat de bakker er niets van zei. Deze mensen liepen ook mee naar de marsepein-uitleg en onze koek-versieractiviteit. Bekenden hierna niet betaald te hebben. Niemand die iets zei! Bakker riep vunzige woorden bij 9 kids van 6 jaar ('er zijn ook bruinwerkers!' nadat een dikke boterham 'bankwerker' werd genoemd). ZEER ongepast! Dames bij de koek waren erg ongeïnteresseerd. Ook bij afrekenen moest ik zelf opgeven wat het kostte. Kids hebben gelukkig een leuke tijd gehad, maar dit doen we nooit meer. Jammer, want alle ingrediënten zijn letterlijk aanwezig. Het ontbreekt aan enige structuur.

  • Eddy.
  • Bezoekdatum: 11 juli 2017
desillusie

We hadden een ruim uur te besteden in medemblik vanuit de stoomtram, dus wilden we met de kinderen naar het bakkerijmuseum. Daarbinnen werd je langs de bakkers geleid, war kinderen koek zouden mogen maken. Bleek het deeg op. De bakkers zeiden dit niet, maar bakkeleiden met elkaar hierover. Er werd niet of nauwelijks contact gemaakt met de bezoekers. Er werd niets verteld of uitgelegd en de kinderen stonden er voor spek en bonen bij. Toen zijn we zonder koek gemaakt te hebben maar een rondje door het museum gaan lopen. Het is meer een aftands woonhuis met vitrines waarin van alles uitgestald ligt, het leek op de tweedehandswinkel bij ons om de hoek. Wat een desillusie. Boven kregen we nog een koek en wat marsepein in een zakje, zonder uitleg verder, mag je thuis versieren. Leuk. We ontdekten dat er een 'voordring' mentaliteit is en een nare sfeer. We betalen allemaal entree, maar echt voor werkelijk helemaal niets...

  • van d. G.
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2015
demonstraties perfect. museum matig

Leuk en educatief. Het museum is niet geweldig maar de demonstraties zijn uitstekend. Het is jammer dat kinderen weinig zelf mogen doen. Daarnaast mag er nauwelijks iets geproefd worden. Gezien de behoorlijk hoge toegangsprijs is dit weer zeer betreurenswaardig. Zelfs voor een zelfgemaakt ijsje voor de kinderen moet worden betaald. Tip. Maak de toegangsprijs iets hoger en laat de bezoekers meer zelf doen. Laat iedereen ook meeproeven. Dit verhoogt ook de aankopen in de winkel. Het museumgehalte stelt weinig voor. De educatie door demonstraties is perfect.

  • fred S. ..
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2015
viel tegen

Wij hadden ons meer voorgesteld van het leukste en lekkerste museum van Nederland. De kinderen mogen (met vieze handen) helpen maar van het eindproduct niks proeven. De bakker praat in commando's tegen de kinderen : doe eens even draaien etc.
Alleen het koek versieren was erg leuk!

  • moeder v. 2. k. k.
Leuk en leerzaam

Helemaal geweldig. Enthousaste vrijwilligers (oud bakkers) betrekken het publiek, mn de kinderen, bij hun werk. De kinderen mogen meehelpen. Brood bakken, bonbons maken, snoep. Kun je eindeloos bij blijven kijken. Ze mogen ook zelf iets maken. Klein museum, maar we zijn er uren gebleven.

  • Agahta.
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2013
geweldig voor groot en klein

Beetje druk in herfstvakantie maar komen zeker nog een keer terug!

  • Monique.

Geen toelichting

  • N.N..

Erg vriendelijk en praatlustig personeel.
Hebben leuke aktiviteiten voor kinderen.
Het is niet al te groot dus 2 tot 3 uur is voldoende.
De bonbonnen zijn te koop en verukkelijk. Verder ook koek en oud snoepgoed te koop.
Ook erg leuk in combinatie met de stoomtrein vanuit Hoorn.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 27 februari 2010

erg leuk voor jong en oud, de kinderen mogen de bakker helpen met kleine klusjes, bv nootjes op de gevulde koeken doen koekjes uitdrukken enz, en een koek mooi verzieren, in de kindervakanties is er ook een extra actifitijd erg leuk ook voor de ouders is er veel te zien over vroeger. en na dit allemaal gezien te hebben kan je er lekker iets drinken met een versgebakken gevulde koek of appelbol. kortom leuk en lekker voor jong en oud.

  • claudia.

een heel leuk museum zowel voor groot en klein

  • j l.
  • Bezoekdatum: 20 juli 2009

leuk om te zien hoe ofdat heter vroeger aan toe ging.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 6 december 2008

Heel erg leuk, de kinderen worden overal bij betrokken en mogen zelf helpen. Er lopen mensen rond die spontaan een gesprek met de kinderen beginnen om te vertellen over vroeger. Heel erg leuk en goed betaalbaar.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 15 november 2008

wij zijn in de herfst vakantie naar het bakkerijmuseum in medemblik geweest met 2 kinderen van de leeftijd 13 jaar.
ze hadden geen zin 13 jaar en naar een bakkerij museum je ben toch niet... he Pa!maar pa is toch gegaan.na de vele gebakken koeken toch beland bij de cocolade afdeling likkebaarden stonden wij te kijken naar een bakker die de bonbons doopten in de verukelijke melk cocolade.
nu was het moment daar?ze mochten zelf iets gaan maken geen coco maar marsepein een bloem en een schilpad.
ze hadden talent zei de bakker.
we hebben deze dag afgesloten met veel bonbons en koekjes kortom de meiden hadden het naar hun zin gehad.

  • de o. B.

Heel apart om dit samen met kleinzoon Luuk te bezoeken.Opa werd getrakteerd door Luuk op een lekkere gerse gevulde koek.Erg van museum genoten,alles zier er perfekt uit.

  • jan c. m. k. L. M.

Klein, maar fijn. Zowel voor jong als oud een leuk middagje uit. Voor de kinderen is een een speurtocht en zelf koek versieren. Voor de volwassenen een feest der herkenning. Demonstratie van Chocola maken, koek maken en veel dingen uit grootmoederstijd. Afsluiten met een kopje koffie met een versgebakken lekkernij (zeer vers) tegen een schappelijke prijs. Natuurlijhk ook nog wat bonbons, snoep in het winkeltje kopen. Absolute aanrader!!!!!

  • A. F.

zo mooi hoe de dieren een show geven.

  • lia c.
  • Bezoekdatum: 20 september 2008

Het oude bakkerij museum in Medemblik,hebben wij als zeer sociaal ervaren tijdens de slechtweer opvang van een middag uit van de ouderen uit het verpleeghuis in Hoorn.
Er werd de tijd genomen door de vijwilligers om een heerlijke middag te verzorgen afgestemd op de behoeftes van de lichamelijk beperkte ouderen en dit gebeurde spontaan.

  • Ard K.
  • Bezoekdatum: 27 juli 2008

het is heel leerzaam in de bakerij ze legen het goed uit en de kinderen mogen daar zelf koekjes maken en bakken

  • boekschooten a.
  • Bezoekdatum: 22 juni 2008

Het dagje uit naar Bakkerijmuseum "De Oude Bakkerij" (Medemblik)in combinatie met de stoomtrein Hoorn - Medembliik was een heel gezellige interessante dag en dat verdient zeker een 8 omdat de mensen van de plaatselijke bevolking aldaar er zo leeuk gekleed uitzagen met de kleding uit die vroegere dagen.Fantastisch gewoon

  • H.Ottens.
  • Bezoekdatum: 8 juni 2008

je word altijd vriendelijk geholpen als er wat is.

  • N.N..

tot nu toe is het me altijd zeer goed bevallen.

  • j.kooi.

Een hele leuke en leerzame ervaring! De kinderen kijken ademloos toe hoe de vriendelijke bakker koek en chocola maakt en ze mogen ook zelf meehelpen, erg leuk! Ook kun je zelfgemaakt roomijs proeven, lekker! De kinderen vonden het superleuk.

  • Cindy D.

bakkerijmuseum bezocht in de sinterklaasperiode. Echt geweldig, de kinderen mochten meehelpen speculaaspoppen versieren met nootjes voor ze de oven in gingen. een speurtocht gedaan. de bakker vertelde bij alles wat hij ging bakken een verhaal, ingrediënten enz. de kinderen konden na afloop een speculaaspop versieren en mee naar huis nemen en van marsepein (te koop tegen een heel klein prijsje) figuurtjes maken. Echt een aanrader mét of zonder kinderen.

  • karin v. l.

Geen toelichting

  • korpel.
  • Bezoekdatum: 23 februari 2008

Het aanraden waard als je van oude beroepen, geschiedenis en gebruiksvoorwerpen houdt. Ik trof zeer enthousiaste vrijwilligers die een uitgebreide uitleg gaven en leuke demonstraties. Het is geen groot museum, maar dank zij de leuke presentaties kun je er makkellijk uren doorbrengen en na afloop nog wat lekkers voor thuis meenemen.

  • Marga.
  • Bezoekdatum: 11 januari 2008

Heel gezellig, de moeite waard om vooral met basis school kinderen heen te gaan en iets te maken van marsepein

  • boessenkool.
  • Bezoekdatum: 3 januari 2008

Helemaal Top!!!!!!! Niet zo'n saai museum waar je alleen in vitrines kan kijken en binnen 5 minuten weer buiten staat. Je kan meehelpen met bakken, er word leuk uitleg gegeven. Kinder vinden het fantastisch en voor ouderen ook zeer interessant een absolute aanrader voor jong en oud!!!

  • Edgar.
  • Bezoekdatum: 28 december 2007

we waren 26 oktober in het museum
het was geweldig!
we mochten heel veel meehelpen, en alles werd heel duidelijk uitgelegd.
toen we weggingen hebben we de koeken die we mee gemaakt hadden, gekocht en thuis lekker opgesmuld.
Als we nog eens in de buurt zijn komen we zeker terug!

  • Janne, B. e. M. v. d. P. u. B.

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede