€ 7,50 of € 5,- korting!

Verken de Nederlandse wateren op een historisch zeilschip!

Logo van Hollands Glorie

Stap aan boord van één van de zeilschepen van Hollands Glorie en beleef een heerlijke dag op het water. De historische schepen brengen je via het uitgestrekte water naar Pampus of Volendam. Steek je neus in de wind en geniet!

Verfrissende zeiltocht!

Spetter, spatter, de waterdruppels vliegen je om de oren als de punt van het schip richting open water vaart. Een heerlijk zomers dagje uit beleef je natuurlijk met je blote voeten op een boot. De historische schepen van Hollands Glorie brengen je waar je wilt zijn in de zomermaanden: in de wind en op het water. Steek je neus maar omhoog en geniet van de frisse lucht!

Schepen van Hollands Glorie

Hollands Glorie beschikt over een vloot van ruim dertig traditionele zeilschepen en klassieke salonboten met bemanning. Stap aan boord van de Sanne Sophia en ga driemasterzeilen naar Pampus of naar Volendam of geniet van een rondvaart door Amsterdam in salonboot Lelie.

Pampus, Volendam of Amsterdam?

Geniet van een spetterende vaartocht terwijl je forteiland Pampus steeds dichterbij ziet komen. Het eiland is ooit gebouwd om Amsterdam te beschermen tegen de vijand, maar is nu een toeristische attractie waar heel veel te beleven is! Volendam kent iedereen wel van de haring, bekende Nederlanders en klederdracht. Maar de vaartocht ernaartoe maakt dit bezoek aan het vissersdorp extra speciaal. Je stapt in Muiden aan boord van het historische schip en zeilt over het IJsselmeer naar Volendam. Hou je meer van de binnenstad? Maak dan een dagtocht met salonboot Lelie en ontdek de grachten van Amsterdam.