Beoordelingen voor Kasteeltuinen Arcen

(33 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Op ontdekking ....

Gezellige namiddag doorgebracht in de kasteeltuinen van Arcen.
Het was een boeiende tocht in de verschillende thematuinen met mooie plaatsen waar je even kon vertoeven om de prachtige bomen, struiken, planten en bloemen te bewonderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 juli 2020
Verrassend mooi en ruim opgezet

Prachtige gevarieerde tuin. Enorm verbeterd sinds een aantal jaren. Topattractie!

  • Erik
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juli 2020
Rustig dagje uit

Waarschijnlijk had ik te hoge verwachtingen van de kasteeltuinen. Of dit het leukste dagje uit is? Nee. De tuinen waren zo'n beetje uitgebloeid dus dat speelt ook mee. Desondanks een lekker dagje uit gehad.

  • Lukas
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juni 2020
Is ons heel goed bevallen

heel leuk onderhouden park

  • Georges G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 31 juli 2020
Een heerlijke plek om te wandelen

Hier kunt u ontspannen en tot rust komen. Een plek voor een wandeling met het gezin.

  • Justyna B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 juli 2020
Een lust voor het oog. Indrukwekkend.

Onvoorstelbaar mooi en zeer goed verzorgd. Na elke bocht een nieuwe verrassing. Je blijft je verbazen over de diversiteit van de tuinen.

  • J.O.A. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 juni 2020
Top dag

Mooi onderhouden de tuinen vriendelijk personeel die je te woord staat. In landhuis ook vriendelijke mensen die veel kennis van geschiedenis in huis hebben. Komen zeker nog eens terug.

  • jacqueline d. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 7 juli 2020
Absolute aanrader

Zeer goed verzorgde tuinen; alles goed aangegeven; prettige ontvangst en een mooie tentoonstelling.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 juni 2020
Mooi aangelegd en verzorgd park

Park zag er verzorgd uit

  • JPM R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juli 2020
Kasteeltuinen zijn prachtig

Zoveel diversiteit in de tuinen, mooi weer en veel foto's gemaakt. Wel veel rustiger door het wegblijven van de bussen, wel fijn voor ons.
Hoop dat het weer veranderd, zodat er weer meer verdiend wordt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juni 2020
Prachtig park

Mooi aangelegd park, kun je echt een dag zoet mee zijn

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juli 2020
Geweldige ervaring

We waren overdonderd door de grote en de prachtige tuinen en het kasteeltje.

  • Janneke V. D. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 juni 2020
Lekker ontspannen

Schitterend aangelegde tuinen, heerlijk om erin rond te lopen. Is erg rustgevend

  • L. v. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 juni 2020
leuk en gevarieerd

Beeldentuin en kasteelkamers mooi extraatje. Tuinen goed verzorgd.
Ook voor kinderen genoeg variatie.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 juni 2020
Gezellige gezinsdag in COVID tijd

We hebben een gezellige dag gehad. De tuinen stonden er prachtig bij, en door de ruimte die er is zeker niet het gevoel dat het druk is. Met de kinderen gezellig midgetgolf gespeeld in de meest mooie omgeving die we ooit ervaren hebben op zo'n baan.

  • Marietje
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 juni 2020
Mooi

Zeer goed aangelegd. Mooie kleurstelling in de herfst.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2019
Super leuke uitstap!

Prachtige onderhouden tuinen! Ook in het kasteel stonden prachtige bloemstukken. We hebben er leuk kunnen picknicken en minigolfen.

  • Michaël P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2019
Nvt

Geweldig mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 september 2019
Mooie omgeving en aangelegde tuinen

Ik vond het een heel mooi aangelegd park

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2019
Dagje tuinen

Leuke en ontspannende dag gehad. Alles was ook zeer proper en lekker geeten!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2019
Fantastisch

Het was een overdonderend stuk natuurpracht, de geurende rozentuin was voor mij een emotionele ervaring, zo heerlijk en overweldigend, om blij van te worden. Tip: doe wandelschoenen aan want het is een enorm groot landgoed.

  • D. V. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2019
zeer verzorgd en divers van opzet

prima zeer aan te raden

  • Jose O. r.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019
Arcen een top dag

een top dag gehad. deze zomer nog geen vakantie gehad, een dagje kasteeltuin in Arcen gaf mij het gevoel even helemaal weg te zijn geweest.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2019
Prachtig. Mooi aangelegd

Jammer dat er op sommige grasstukken overal hondepoep lag. Laten hun baasjes dat nou ook even opruimen. Wel zo fijn en prettig voor andere gasten zoals wij.

  • E B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 juli 2019
Fantastisch

Rondleiding geweldig, tuinen zeer verzorgd, prima personeel. Een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 juli 2019
Super mooi!

Prachtig aangelegde tuinen. Met klaterende watervalletjes. Het hoogtepunt vond ik de schitterende midgetgolfbanen. Op verschillende hoogten door een prachtig stukje natuur.

  • Ed K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 juli 2019
Mooie tuinen

Ik ging specifiek voor de rozen tentoonstelling

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 juli 2019
Prachtige bloeiende rozen

Een geweldig park rondom het kasteel, echt heerlijk een dag rondgewandeld.

  • M.P.W. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 juni 2019
Gewoon heerlijk genieten.

Deze prachtig aangelegde tuinen garanderen een dagje heerlijk genieten. De rozentuinen waren ook nog mooi, hoewel het al wat laat in de zomer is. Gewoon top!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018
Heerlijke dag in prachtig park

We hebben genoten van een heerlijk dagje in prachtige tuinen. Heel mooi kasteel met goede uitleg van vrijwilliger Piet. Lekker gewandeld en genoten van alle pracht. Vriendelijke bediening en service.

  • M R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018
echt een aanrader

Vriendelijk en gastvrij ontvangst bij bij het kopen van de tickets
Goede service bij het restaurant gelijk in begin van het park. Heerlijk zonder gehaast te worden door de bediening.
De rondleiding met Albert is een echte aanrader. Super top enthousiast en kundig. We hebben genoten van een mooi park, zon en de rust.

  • Renate e. J.
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018
Absolute aanrader!

Als we in de buurt zouden wonen zou ik een jaar kaart kopen! De tuinen met zn oude bomen en fantastisch onderhouden perken. We hebben er een hele middag rond gelopen en zelfs nog een paar delen niet gezien. De rondleiding in het kasteel was fenamonaal! De mechanische muziek instrumenten werden op een super leuke manier gepresenteerd. Mijn puber was er helemaal weg van!

  • Barbara
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 juli 2018
Mooie bloemen veel rozen

Gezellig met de gids een rondleiding gedaan een aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 juli 2018

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
ldrsgdkpr