Beoordelingen voor Kasteeltuinen Arcen

(18 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Mooi

Zeer goed aangelegd. Mooie kleurstelling in de herfst.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2019
Super leuke uitstap!

Prachtige onderhouden tuinen! Ook in het kasteel stonden prachtige bloemstukken. We hebben er leuk kunnen picknicken en minigolfen.

  • Michaël P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2019
Nvt

Geweldig mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 september 2019
Mooie omgeving en aangelegde tuinen

Ik vond het een heel mooi aangelegd park

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2019
Dagje tuinen

Leuke en ontspannende dag gehad. Alles was ook zeer proper en lekker geeten!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2019
Fantastisch

Het was een overdonderend stuk natuurpracht, de geurende rozentuin was voor mij een emotionele ervaring, zo heerlijk en overweldigend, om blij van te worden. Tip: doe wandelschoenen aan want het is een enorm groot landgoed.

  • D. V. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2019
zeer verzorgd en divers van opzet

prima zeer aan te raden

  • Jose O. r.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019
Arcen een top dag

een top dag gehad. deze zomer nog geen vakantie gehad, een dagje kasteeltuin in Arcen gaf mij het gevoel even helemaal weg te zijn geweest.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2019
Prachtig. Mooi aangelegd

Jammer dat er op sommige grasstukken overal hondepoep lag. Laten hun baasjes dat nou ook even opruimen. Wel zo fijn en prettig voor andere gasten zoals wij.

  • E B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 juli 2019
Fantastisch

Rondleiding geweldig, tuinen zeer verzorgd, prima personeel. Een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 juli 2019
Super mooi!

Prachtig aangelegde tuinen. Met klaterende watervalletjes. Het hoogtepunt vond ik de schitterende midgetgolfbanen. Op verschillende hoogten door een prachtig stukje natuur.

  • Ed K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 juli 2019
Mooie tuinen

Ik ging specifiek voor de rozen tentoonstelling

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 juli 2019
Prachtige bloeiende rozen

Een geweldig park rondom het kasteel, echt heerlijk een dag rondgewandeld.

  • M.P.W. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 juni 2019
Gewoon heerlijk genieten.

Deze prachtig aangelegde tuinen garanderen een dagje heerlijk genieten. De rozentuinen waren ook nog mooi, hoewel het al wat laat in de zomer is. Gewoon top!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018
Heerlijke dag in prachtig park

We hebben genoten van een heerlijk dagje in prachtige tuinen. Heel mooi kasteel met goede uitleg van vrijwilliger Piet. Lekker gewandeld en genoten van alle pracht. Vriendelijke bediening en service.

  • M R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018
echt een aanrader

Vriendelijk en gastvrij ontvangst bij bij het kopen van de tickets
Goede service bij het restaurant gelijk in begin van het park. Heerlijk zonder gehaast te worden door de bediening.
De rondleiding met Albert is een echte aanrader. Super top enthousiast en kundig. We hebben genoten van een mooi park, zon en de rust.

  • Renate e. J.
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018
Absolute aanrader!

Als we in de buurt zouden wonen zou ik een jaar kaart kopen! De tuinen met zn oude bomen en fantastisch onderhouden perken. We hebben er een hele middag rond gelopen en zelfs nog een paar delen niet gezien. De rondleiding in het kasteel was fenamonaal! De mechanische muziek instrumenten werden op een super leuke manier gepresenteerd. Mijn puber was er helemaal weg van!

  • Barbara
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 juli 2018
Mooie bloemen veel rozen

Gezellig met de gids een rondleiding gedaan een aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 juli 2018

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede