Beoordelingen voor Nederlands Watermuseum Arnhem

(176 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

zeer leerzaam.

echt de moeite waard voor groot en klein.

  • ben v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 10 oktober 2019

Interactief

Leuke interactief museum! kinderen kunnen op een speelse manier bezig met watermanagement.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 6 oktober 2019

erg leerzaam , leuk voor kinderen

Leuk leerzaam museum. Leuk voor de kinderen en wij ouderen steken er ook wat van op

  • Theo B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 oktober 2019

Geweldig

Genoten samen met onze kleindochter

  • AM W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 oktober 2019

Super leuk!

Super leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 september 2019

Leuk en leerzaam

Het watermuseum is een leuk en leerzaam uitje voor (jonge) kinderen. Vooral het doen van allerlei spellen en activiteiten sprak onze kinderen erg aan. En wij vonden de bewustwording van omgaan met onze waterhuishouding belangrijk en nuttig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 oktober 2019

Zeer zeker de moeite waard.

Heel leerzaam. Je komt er achter dat er veel te ontdekken valt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 september 2019

Super uitje met kids

Veel doe het zelf activiteiten, leuke begeleiding en heerlijk geluncht. Super middag gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 september 2019

Leuk, educatief, mooie locatie, goed bereikbaar

De moeite waard voor jong maar zeker ook voor oud.
Voor erg jonge kinderen zijn de onderwerpen soms wel wat moeilijk en daarmee niet zo boeiend.
Jammer dat het "LAB" gesloten was bij ons bezoek (alleen weekend open)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 september 2019

Heel leuk voor jong en oud

Hebben ons prima vermaakt, waterspuwer en shampoo gemaakt en veel leuke dingen geleerd over water

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 september 2019

Leuk interactief museum

Voor kinderen die gek zijn op water een heel leuk museum. Het is niet mega groot, maar je kan er je wel 1 tot 2 uur vermaken. Personeel is heel vriendelijk, pand erg mooi en fijn dat er een brasserie naast zit waar de kinderen buiten ook nog heerlijk in het water kunnen spelen. Prachtig gelegen aan het park, waar nog genoeg anders te ontdekken is.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 augustus 2019

Mooi en vriendelijke mensen

Te kleine parkeerplaats
Veel te doen voor de kinderen soms even zoeken hoe iets werkt vriendelijke ontvangst en behulpzaam

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 augustus 2019

Leuk museum

Het Nederlands Water museum is een leuk doe museum waar kinderen kunnen leren wat de betekenis en werking van water is.

  • Jose T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2019

Leerzaam en gezellig

Super mooi museum cagering matig

  • jaap D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2019

Leuk museum, maar gedateerd

Mooie locatie in een prachtig park in Arnhem.
Het museum is leuk, maar niet alle 'doe-dingen' werken meer naar behoren en soms kan de uitleg bij de apparaten ook duidelijker.
Een aantal zaken zijn alweer anders, daardoor wordt het museum behoorlijk ouderwets.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2019

Watermuseum , Arnhem

Leerzaam , echt een aanrader om heen te gaan

  • Hilda B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2019

leuk museum

Een leuk doe-museum waar we met kleinkinderen naartoe gingen. Shampoo maken was het eerste dat ze thuis vertelden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2019

interessant museum

Een actueel en interessant museum, ook mooi van opzet.
We waren met de kleinkinderen en zij vonden het ook leuk.
Mijn enige opmerking; bij verschillende onderwerpen vond ik de uitleg vaak tekortschieten, hier valt wat mij betreft wel wat winst te halen.
met vriendelijke groeten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2019

Leuk en leerzaam

Erg leuk voor kinderen. Je eigen shampoo maken vonden de kinderen erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2019

Een feest voor de kinderen

Er is is zoveel te leren,te doen en te beleven.
De kleinkinderen waren dolenthousiast
Een absolute aanrader

  • CJM J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2019

Leuk museum

Sommige dingen deden het niet.
Parkeren is een probleem.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2019

Leuk en interessant

Voor een paar uurtjes is het leuk om meer te weten te komen over water. Interactief, maar dan moet wel alles het doen en dat was niet zo (oa geluid bij filmpjes op de bovenverdieping). De shampoofabriek vond mijn dochter erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2019

Onze kleinkinderen vonden het keigaaf.

Leuk en leerzaam. Ook goed te combineren met een wandeling in het prachtige park.

  • Fred V. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2019

Verouderd

Leuk, interactief, maar zeer verouderd museum

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2019

Wel ok maar niet heel boeiend

Veel dingen te doen voor kinderen. Weinig hele spectaculaire dingen. Teksten zijn hier en daar nogal klein afgedrukt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2019

Erg leuk en leerzaam

Echt op kinderen gericht maar zeker ook leerzaam voor volwassenen. Leuke doe dingen in het museum

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2019

Tja...

Leuk voor jonge(re) kinderen, voor oudere wat minder. Erg donker binnen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2019

Onze mening van het water museum

Wij gaan er niet meer heen veel dingen werkten niet of half erg jammer.
Wij vonden het, het geld niet waard.
Helaas.

  • Pascalle
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019

je mag overal aankomen!

Voor kinderen heel erg leuk. Veel te doen. Vooral als je wat langer blijft gaan ze ook de informatie/doel tot zich nemen ipv puur een spel spelen.
de (gratis) parkeergelegenheid is erg beperkt.

  • H.G. V. -. v. d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2019

Te druk, met een rondrennende kinderopvang

Bij een aantal displays werkten de knoppen niet, of was onduidelijk wat je moest doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2019

Wij waren verbaasd dat er zo veel te zien/doen was

Het is een erg leerzaam museum zowel voor jong en oud. Een museum waar je lang kunt vertoeven en de moeite waard om nog eens terug te komen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2019

Erg leuk!

Gezellige ochtend in het museum doorgebracht. Educatief maar op een leuke manier. Vooral de workshops zijn super !

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 27 juli 2019

leuk museum

leuk museum , leerzaam , waterpret en leuke proefjes

  • Renée J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 juli 2019

Erg leuk en leerzaam voor kinderen

Tijdens een snikhete dag is het daar goed toeven!

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 juli 2019

Leuk museum voor kinderen.

Veel dingen om te doen/ontdekken voor de kinderen. Erg jammer dat er zo weinig parkeerplaatsen zijn!! Wij moesten een behoorlijk stuk lopen. Dat was niet aangegeven op de site.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 juli 2019

Informatief museum,leuk voor m.n. kinderen v.a. 6

Informatief, voldoende groot, verscheidenheid in doe dingen en kijk dingen.
Kinderen v.a. 6 jaar komen denk ik het meest in aanmerking. Onder de 6 in vooral het spelende gedeelte leuk
Sommige onderdelen stonden qua geluid te zacht, andere onderdelen overstemden het geluid van weer andere onderdelen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 juli 2019

Erg leuk en veel te doen voor de kinderen.

Leuk
Leerzaam
Interactief
Leuk dagje weg voor niet zoveel geld.

  • Marielle B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 juli 2019

Gedateerd, niet alles werkt maar zeer leerzaam.

Zeer leerzaam, maar helaas nogal gedateerd. Met een wat modernere uitstraling en als alle proefjes en voorbeelden goed functioneren, is het ongetwijfeld een lust om er te komen. Jammer dat er zo weinig parkeerplaatsen waren.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 19 juli 2019

Zeer veelzijdig en interessant voor iedereen

Mooi en interessant

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 juli 2019

Leuk doe-museum

Het is een leuk museum waarbij je zelf ook veel dingen kan doen. Je leert er veel over water en de impact van water op Nederland. Het is een doe-museum en leuk voor zowel kleine kinderen als grotere kinderen en volwassenen. Er is ook de mogelijkheid om zelf dingen te maken dit wel voor een kleine prijs maar is ook leuk om te doen. Verder is er maar 1 grote zaal maar hierdoor ben je er niet een hele dag in het museum en kan iedereen ook ergens anders heen maar elkaar wel in de gaten houden. Is wel zo handig voor de ouders ;)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 juli 2019

leuk voor basisschool kinderen

park er naast was leuk voor volwassenen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 juni 2019

Erg leerzaam leuke doe dingen voor kinderen

Erg leerzaam voor kinderen en volwassenen.

  • Eric B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 juli 2019

Interessant, interactief en vooral heel leuk

Heel leuk museum om met jonge kinderen (t/m 12 jaar) naar toe te gaan. Je leert er veel van en je mag overal aankomen.

  • Debby M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 juli 2019

Geweldig leuk en informatief voor kinderen

Goed ... Leuke ontvangst en heldere uitleg over ons water gebruik..systeem etc. Ga zeker nog een keer

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 juli 2019

Interssant interactief

Interssant en interactief museum, zeker voor kinderen. Onze dochter vond de shampoo proef erg leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 juli 2019

Leuke actieve dingen om te doen

voor mij een beetje moeilijk, omdat ik geen Nederlands spreek

  • Uljas D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 4 juli 2019

Oubollig en aan renovatie + herstelling toe!

Negatief. Gelukkig betaalden wij op 12 juni 19 slechts 50% via de website. Echter, na het tonen van de geprinte toegangskaarten kregen wij een kasticket van €0 en werden doorverwezen naar-1 via een lift aan de achterzijde. Eens daar aangekomen, helemaal geen ticketcontrole! In feite hadden we ook gratis kunnen binnengaan! Veel opstellingen werkten niet. Dringend aan een modernisaie toe!

  • Herman V. C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 juni 2019

super leuk voor jongere kinderen

erg leuk, voor kinderen genoeg te beleven. Ik zou er niet heen gaan met alleen volwassenen.
Wel erg leerzaam.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Erg interessant voor het hele gezin

Bijzonder interessant, kinderen kunnen leuke proefjes doen en leren hier veel van. Ook leuk voor ze om hun eigen shampoo te maken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 juni 2019

Leuk, leerzame en interactieve gezinsactiviteit

Vriendelijk ontvangst. Interactief voor jonge en oudere kinderen. Maar ook vermakelijk en leerzaam voor ouders. Wisselende leuke films in inpandige bios. Leuke workshop voor kleine meerprijs. Geslaagde dag.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 mei 2019

Kind en water

Leerzaam maar bovenal interactief museum. Prikkelt de nieuwsgierigheid en op een leuke manier wordt het belang van waterhuishouding onder de aandacht gebracht. Uiteraard hoogtepunt van de dag, het zelf shampoo maken in de shampoofabriek.

  • Nardi B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 mei 2019

super leuk!

Leuke activiteiten en zeer betaalbaar.

  • Gerda v. T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 mei 2019

Voldeed niet aan de verwachting

Jammer dat er zoveel stuk is de film was educatief

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 7 mei 2019

leuk

Museum voor jonge kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 mei 2019

Had er meer van verwacht.

Weinig uitleg voor jonge kinderen. Op de leeftijd dat ze goed kunnen lezen, zijn ze te oud voor de aktiviteiten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Wat een leuk museum voor kinderen

Veel te doen en te eleven voor kinderen

  • Marian
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 1 mei 2019

Leuk uitje voor kids

Leuk museum waar se kinderen vrij rond kunnen lopen en van alles kunnen ontdekken over water. Je kan dammen bouwen, je gewicht in water zien of jezelf in een mega zeepbel hijsen. Daarbij was het maken van Shampo ook erg leuk voor de meiden. Ze hebben genoten.

  • Miriam
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 mei 2019

Hoog schermpjes gehalte, weinig water, waterlab +

Mijn zoon had niet de concentratie om de inhoud te lezen. Aan het eind wist hij niet wat er bedoeld werd met waterpeil. In het cafe kun je geen leidingwater krijgen. Het waterlab was erg leuk. Wel aardig, maar ik had er meer van verwacht.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Water museum leerzaam voor mijn kleinkinderen

Leuk uitje en we hebben erg genoten en leerzaam voor de jeugd!!!!

  • Adriana M. v. A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Erg leuk museum

Leuk en leerzaam museum..

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Interactief, leerzaam en leuk

Het zoeken naar waterbeestjes was echt iets voor onze kinderen. Ze vonden het leuk om allerlei dingen zelf te kunnen doen.

  • Sandra K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Watermuseum/bewustwording van water(gebruik)!!!

Leerzaam en interactief, in een mooie omgeving.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Leerzaam

Een leuk en leerzaam museum met veel te kunnen en mogen doen voor de kinderen. Meer geschikt voor de wat oudere kinderen. Onze kleindochter van 5 nog wat te technisch voor.
Daar en tegen voor onze kleinzoon interessant ! (8 jaar)
Leuk om deel te nemen aan de shampoo fabriek :-)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 29 april 2019

leuk en leerzaam Museum

Ontzettend leerzaam en leuk museum. Veel weetjes, maar ook leuke dingen om te doen. Mijn jongens gingen op zoek naar watermonsters en daarna nog zelf shampoo gemaakt. Ook de kamer waarbij je binnen een minuut spullen moet verzamelen in geval er hoogwater op komst is, was erg leerzaam. Aanrader

  • Jolanda
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 april 2019

leerzaam

leerzaam voor de kids

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 april 2019

Leuk en interessant

Het lab en de computers met vragen zijn met name nog leuk voor wat oudere kinderen. Wel wat veel van hetzelfde

  • Angelique V. b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 april 2019

Gedateerd

Gedateerd, versleten, veel niet functionerende of onduidelijke opstellingen. Leuk en educatief was het microscopisch onderzoeken van de inhoud v.h. schepnet . Renovatie is dringend noodzakelijk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 april 2019

in het water gevallen

zeker voor kleine kinderen leuk maar voor leeftijd vanaf 12 jaar is het een ander verhaal helaas
zou er ook zeker niet alleen heen gaan
mis de educatie en uitdaging voor oudere kinderen

  • Angela N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 april 2019

Leuk leerzaam museum.

Leuk leerzaam en veel te doen voor kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 25 april 2019

Leuk museum !

Het is geen groot museum maar ons twee uur vermaakt met alles wat er was !

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 april 2019

Leuk, maar niet speciaal

Jammer dat het lab niet open was. Stond niet op hun site. Juist voor kinderen van 9 en 11 interessant

  • J. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 april 2019

Arnhems watermuseum

Veel dingen werken niet, zijn kapot of staan niet aan...
tegenvaller!
de workshop was wel leuk (tandpasta maken). Jammer dat dit niet bij de prijs inbegrepen is...

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 maart 2019

Interessant, maar wel voor wat oudere kinderen

Met mijn kinderen (5 en 3 jaar) het museum bezocht. Het meeste ging aan hen voorbij. We komen vast nog wel een keertje terug over een jaar of 3. Aansluitend hebben we heerlijk gewandeld in de omgeving van het museum. :-)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 maart 2019

Leuk en interessant

* goed bereikbaar
* interessant
* leuke zelf doe dingen bijv tandpasta maken
* beschermde omgeving waar kinderen zelf op onderzoek kunnen gaan.
- oude spullen en veel apparaten kapot.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 maart 2019

Goede keuze gezien onze kleinkinderen

Goed opgebouwd

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 maart 2019

Aangenaam verrast

Leuk doe museum. Ontspannen sfeer en leuk voor allerlei leeftijden. Was aangenaam verrast!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 maart 2019

Erg leerzaam

Leuk voor een herhaling

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 maart 2019

Watermuseum

Leuk voor iedereen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 10 maart 2019

Leuk museum voor kinderen

Leuk museum om met kinderen naar toe te gaan. Zelf tandpasta en shampo maken vonden de kinderen heel leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 maart 2019

Wat een water!

Veel te lezen en veel te doen. Veel ruimte. Heel gemoedelijk. Laagdrempelig.
Mijn kleinzoons en ik hebben ons zeer vermaakt.
Dank!

  • Henk S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 maart 2019

water

kleinkinderen hebben het erg leuk gevonden, vooral natuurlijk het maken van tandpasta en shampoo
spelletjes waren ook leuk maar de bediening is wel verouderd en werkte niet altijd

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 maart 2019

Leuk

Goed in elkaar gezet museum

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 11 maart 2019

geweldig, komen zeker nog eens terug

5 kids van 5 tot 9jaar..ze hebben genoten van de proefjes,o.a. shampo maken.spelen met water..een top dag voor allen..

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 maart 2019

Prima dagje uit voor de kinderen en ons zelf.

Prima dagje uit voor de kleinkinderen, ze zijn de hele dag druk geweest en wilden eigenlijk niet naar huis. Zelf ook veel opgestoken over de waterhuishouding van Nederland, echt een top uitje.

  • A.E. J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 maart 2019

Een aanrader

Een leuk en leerzaam museum

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 maart 2019

Super leerzaam uitdagend museum

Erg leerzaam maar op een leuke uitdagende manier. Kinderen kunnen het echt ondervinden, voelen en doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 maart 2019

Erg mooi en interessant opgezet

Voor herhaling vatbaar

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 maart 2019

leuk en leerzaam voor alle leeftijden.

Afwisselend en erg leuk voor kinderen er is veel te doen
ook erg leuk om met de trein heen te gaan het is maar een
klein stukje lopen vanaf het station

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 maart 2019

Waterig dagje...

Vooral de extra te betalen onderdelen zijn leuk. Overige is er teveel leeswerk voor kinderen, die willen iets doen. De plekken waar ze zelf iets kunnen spelen zijn vaak bezet en hebben het dan gauw gezien.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 21 februari 2019

Leuk voor jonge kinderen

Erg leuk museum om te bezoeken met jonge kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 februari 2019

Her was erg leuk en vooral de doe dingen!

Lek voor kinderen tot 12/13 jaar

  • Jos U.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 21 februari 2019

Leuk museum voor kinderen.

Ontzettend leuk en leerzaam museum, waar veel te doen is voor kinderen. Zeker een aanrader! We komen er zeker nog een keer terug. Ook de omgeving, park Sonsbeek, is de moeite waard om te gaan wandelen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 februari 2019

leuk en interresant

zeker de moeite waard om een dagje hier rond te neuzen en proefjes te doen. de kinderen waren erg enthousiast

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 17 februari 2019

Kleindochter vond het heel leuk.

Leuk en leerzaam voor de kinderen, ook voor de ouderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 februari 2019

Leuk informatief museum

Kinderen hebben het leuk gehad en dat is wat telt

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 februari 2019

Super leuk doe museum

We hebben een super leuke, leerzame dag gehad. Tandpasta maken was ook erg leuk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 februari 2019

Interessant, veel doe-dingen ook voor kinderen

Interessant, met eenvoudige uitleg voor kinderen.
Veel (digitale) doe dingen, en spelen met water.
De proefjes met ijs en zelf shampoo maken waren bij mijn dochter favoriet.

  • Rob P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 januari 2019

leerzaam en leuk

zoveel te zien en zoveel te doen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 januari 2019

Mooi leerzaam museum

Bezoeken waard. Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar

  • Ed B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 januari 2019

Leuk veel zelf te doen.

De waterproefjes met ijs en het zelf maken van shampoo: heel erg leuk opgezet!

  • Fam. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 januari 2019

Leerzaam en actief.

Museum ligt in een mooie omgeving (Sonsbeek park) en is heel leerzaam.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 januari 2019

leuk museum met doe dingen voor de kinderen.

leuk voor een regenachtige middag.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 december 2018

Informatief

Een leuke en leerzame activiteit . Niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor de jeugd van 8 tot 12 jaar.

  • Han N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 december 2018

Super

Erg leuk en leerzaam voor mensen van alle leeftijden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 6 december 2018

Een spetterende middag!

Een zeer 'spetterend' en leerzame middag gehad in het Watermuseum. We waren met kinderen in de leeftijd van 3-9 jaar. De jongste vermaakte zich vooral met de waterbaan, de ouderen kinderen leerden allerlei weetjes over water.
Het museum is mooi vormgegeven en afwisselend. Nadeel vonden we dat er érg veel informatie via schermen/computers werd gegeven, dat was voor de kinderen van 4/5/6 jaar nog wel te moeilijk.

We sloten af met het maken van shampoo in de heuse 'shampoofabriek'. Leuk voor elke leeftijd, duidelijke instructies voor het kind om zélf aan de slag te gaan!

Kortom: voor kleuters is het leuk, maar soms teveel informatie. Wat oudere kinderen kunnen zich er prima een middag vermaken!

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 november 2018

Was leuk geweest kleinkinderen vonden het leuk.

Was erg leuk geweest alleen de brasserie was niet open voor de lunch, vonden we niet normaal ook meer mensen stonden daar ook, en de kinderen hadden veel honger dus moesten we vroeg weg. Erg jammer

  • Henk R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 november 2018

Goede plaats voor een uitje!

Was een leuk bliksembezoek aan het watermuseum, met 5 kinderen (klein feestje). Toverdrankje gemaakt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 november 2018

Jammer dat veel proeven het niet doen

9 vd 10 "proeven" doen het niet, vonden we erg jammer. Shampoo maken was wel erg leuk.

  • Helma V. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018

Leuk en leerzaam uitje

Bijzonder behulpzame medewerkers. Zelf Shampoo maken en de toverdrank waren een hit.

  • Mariëtte
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Leuk doe museum

Erg leuk museum om een dagje met de kinderen heen te gaan. Leren door zelf spelletjes te doen, dammen bouwen en nog veel meer. Onze kinderen van 6 en 9 jaar oud vonden het allemaal erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Leuk museum voor kinderen en opa en oma.

Het museum is veel groter dan je denkt door een groot ondergronds gedeelte.
Mijn kleinkinderen vonden het erg leuk om champoo en een heksenbrouwsel te maken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018

Interressant zeker voor de kinderen

Goed, leerzaam, goed opgezet

  • gerard
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018

Zeer leerzaam

Mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

100% betalen voor de kaartjes is het niet waard.

Museum was op zich prima, maar wel redelijk ouderwets. Volgens de site kun je er van alles doen, maar de extra activiteiten zoals shampoo maken en toverdrank maken kosten extra geld. Helaas waren er geen andere extra activiteiten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Heel leuk met kids tussen 5-12

Heel interactief en ook informatief.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Verrassend leuk museum

Leuk museum waar kinderen overal aan mogen zitten. Tevens leuke proeven onder begeleiding en interessante films. Geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 3.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018

Heel erg leuk

9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018

Niet voor herhaling vatbaar.

Niet voor herhaling vatbaar

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018

Nice

Leerzaam

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 oktober 2018

Veel informatie tegelijk, nergens personeel

We hebben een leuke dag gehad, maar veel spelletjes via de computer waren lastig te bedienen. Het werkte allemaal net niet, waardoor je na twee pogingen besluit door te gaan naar het volgende onderdeel. Helaas was er nergens personeel te bekennen om ons even op weg te helpen. Wat ik ook storend vond was dat filmpjes automatisch en luidruchtig werden afgespeeld, dwars door elkaar heen. Dus de hele tijd kabaal, wat het weer lastig maakte je op één ding te concentreren. Waarom laten ze de filmpjes niet afspelen nadat je op 'play' hebt gedrukt. Dan is het een stuk overzichtelijker. De optie om het andere filmpje zachter of op mute te zetten was er ook niet. Gelukkig waren er wel een aantal spelletjes gemakkelijker te bedienen en daar hebben we ons goed mee vermaakt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 september 2018

Geweldig educatieve en ontspannend dagje uit

Een geweldige ervaring samen met onze kleinkinderen ( 8 en 10) Zeer leerzaam en mede door de interactieve spelen van begin (11.5 u tot einde (17.00 u) boeiend. Ook de tuin van de toekomst is een hele belevenis voor de kinderen . Dat uur was zo om. We moeten nog een keer terug om de rest te zien / beleven.

  • Guus
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 augustus 2018

Leuk en leerzaam

Daar kan je best een hele poos bezig zijn

  • Aart v. d. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 augustus 2018

Mooi opgezet voor kinderen.

Wat mooi opgezet voor kinderen.
Een leerzaam!
We hebben genoten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2018

Leerzaam en interessant

Onze kleinkinderen 6 en 9 jaar (en ook wij) vonden het geweldig. De kinderen mogen met de apparatuur zelf alles ontdekken en uitproberen. Zeer leerzaam.

  • Oma C. e. o. T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2018

Leerzaam en leuk doe museum

Een leuk museum. Educatief. Jammer dat er enigszins veel te lezen is, zodat de jongste kinderen dat niet zo meekrijgen. Wel leuk dat er voor de jongsten dan wel weer redelijk wat doe-dingen zijn.
Jammer dat de workshops zoveel extra kosten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2018

Leuk museum

Klein maar leuk museum met veel activiteiten. Ook op een mooie locatie gelegen .

  • Martijn W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2018

Erg leuk om met kinderen daar naar toe te gaan

Interactief gebeuren dat zelfs voor kleinere kinderen al leuk is

  • Cisca N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018

Een erg leuk en leerzaam museum!

Veel te zien en te doen. Kleinkinderen van 10 en 7 jaar hebben zich er prima vermaakt!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018

Leuk en leerzaam

Perfect voor de doelgroep.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018

Watermuseum, een leuke belevenis!

Leuk voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018

Rommelig & sommige dingen werken niet naar behoren

Nogal van de hak op de tak. Niet veel structuur. Onderdelen die niet werken zoals beschreven of zelfs totaal niet werken.

  • Carlo W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018

Goed verzorgd en duidelijke uitleg. Interessant

12

Ze krijgen een 9 van ons

  • Henny V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018

Zeer interactief museum voor kinderen

Verrassend leuk
Interactief
Verschillende activiteiten voor kinderen
Op loopafstand van station daarom goed te combineren met een treinuitje.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2018

Met 2 meiden van 8 was het super leuk en educatief

Top

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018

Het was informatief op een leuke manier

Het was super voor elkaar, wij waardeerden het erg dat het personeel goed bezig was, door informatie te geven en op een leuke manier.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2018

Erg leuk en leerzaam

Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen.

  • Hans K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2018

Leuk kindervriendelijk museum

Erg leuk dat alles geprobeerd mag worden op eigen initiatief

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

aanrader

mijn kleinzoon en ik (oma) hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2018

Janet

Wij hebben het prima naar ons zin gehad. Leuk interactief museum. We hadden het wel leuk gevonden als er buiten een grotere en meer uitdagende waterspeelplaats was geweest.
Leren over water is leuk maar er mee kliederen toch wel het allerleukst.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2018

Leuk, leerzaam en niet al te groot doe-museum

Kinderen mogen overal aankomen en het is daardoor vooral een doe-museum en erg interactief. Niet al te groot dus na 1,5-2 uur hadden wij t gezien, lang genoeg voor de kinderen. In de shampoo-fabriek zelf shampoo maken was een succes.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2018

Wees wijs met water bewustwording!

Educatief, creatief doemuseum, bewustwording van alles wat met water te maken heeft.
Tuin van de toekomst: Idee heel leuk, jammer dat het extra geld kost.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018

Super leuk voor kinderen

Erg leuk die museum voor kinderen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2018

Warermuseum Arnhem

Heel leerzaam, leuke spellen en activiteiten. Soms lang wachten voor een spel. Voor kleintjes nog wat moeilijk.

  • Elly S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018

Erg leuk voor de kinderen

Prima

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2018

Te weinig activiteiten. voor kleuters

Er is heel veel tekst bij de activiteiten. Voor kleuters niet interessant. Verschillende activiteiten functioneerde niet heel goed.
We misten dat er daadwerkelijk met water gespeeld kan worden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2018

Erg Leuk!

Leuk en leerzaam voor alle leeftijden

  • Karin O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2018

Ontdekken

Zelf ontdekkend leren over water vanaf 4/5 jr. Maar pas echt leuk vanaf 6 jr en ouder. Sommige spelen hebben echt uitleg nodig, anders missen ze de clou.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

erg leerzaam voor de kinderen

Een hele leuke dagbesteding voor kinderen of kleinkinderen ze steken er erg veel van op

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2018

leuk uitje

voor de kleinzoon en voor mij interessant,vooral het hoe en waarom van de nevengeulen in de ijsel, dit vorig jaar bij Deventer gerealiseerd.ook de workshop tuin maken was leuk

  • andre m.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

Speels educatief en leerzaam.

Fijne ongedwongen sfeer, met gemotiveerde en deskundige begeleiding. Mede hierdoor een waarde volle dag.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 juli 2018

Leerzaam museum voor de kinderen.

Een heel leuk museum waar kinderen zich prima kunnen vermaken

  • Simone W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 juli 2018

Verrassend leuk

Wij vonden het Watermuseum verrassend leuk. Er is veel te zien en te doen, heel interactief. Mijn dochter was nog net iets te klein voor de meeste opdrachtjes, maar ze vond alles leuk om te zien en te doen. We gaan zeker een keer terug als ze wat ouder is en zelf kan lezen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

Super dag gehad

Leuke dag gehad me kinderen van 10 kar en 6 jaar hebben zich beide vermaakt.
De water tuin was erg leuk en de shampoo maken moet je doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 juli 2018

Watermuseumdagje

Met onze twee oudste kleinkinderen naar Arnhem geweest. Ze vonden het geweldig, want het is voor 75% een DOEmuseum.

  • Luud S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 25 juli 2018

Prima dagje uit

Leuk en leerzaam. Mijm zoon vond het shampoo maken erg leuk. Wel een duur potje van €1,50 maar we hadden plezier

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 juli 2018

prachtig

Heel leuk museum voor kinderen maar ook leerzaam voor klein en groot.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 juli 2018

Leuk

Leuk museum met heel veel verschillende interactieve dingen voor de kinderen om te doen. Mijn zoon van 5 was helemaal weg van de waterbaan

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 juli 2018

Heel belangrijk voor bewustwording bij kinderen.

Mooi en vooral leerzaam opgezet.Betaalbaar.

  • gerard S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 juni 2018

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Met een kind van 6 is het jammer dat hij nog te jong is om het allemaal goed te snappen. De shampoo maken was wel heel leuk om te doen

  • Moniek v. r. ..
  • Bezoekdatum: 2 januari 2019

Rommelig

De tentoonstelling bevat op zich leuke dingen, maar we misten de samenhang. Weinig uitleg. De brasserie is belachelijk duur. € 2,85 voor een flesje fristi en € 3,70 voor een stukje plein cheesecake waarvan de serveerster ons niet eens kan vertellen of en wat voor saus erbij zit? Dan maar ergens anders eten....

  • Vermeulen.
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2017

echt leuk (voor kinderen van 6-12 jaar)

Voor de prijs is het teveel infotainment voor volwassenen. We weten wel dat we zuinig met water moeten omgaan. Het was ook kleiner dan verwacht.
Maar voor onze kleinkinderen van 7 en 8 was het geweldig, om zo interactief te leren wat water betekent en doet. We waren toch wel 2 uren "onderdak".

  • Omael.
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2015

ontdekkingsreis

Uitdagend aanbod. Vooral leuk voor kinderen die kunnen lezen. Veel te doen. Superleuke middag gehad.

  • mirelle.
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2015

saai

Helaas het geld zeker niet waard, ik vond het zeer klein, veel was kapot en erg simpel van opzet, wellicht leuk voor kinderen onder de 3jaar die weinig ervaring hebben met water.

  • Barry ..
  • Bezoekdatum: 20 april 2014

aanfluiting

Wat een klein en oud bollig museum.
Het is ook eerder een educatief centrum voor kleine kids te noemen dan dat het een museum mag heten. Het museum had niets interessant te bezichtigen maar het was alleen maar gericht op het energiezuinig omgaan met water. Wordt vast en zeker flink gesubsidieerd door de overheid maar het is onbegrijpelijk dat je voor deze 'educatie' nog 9 euro moet betalen.
De film van 15 min. stelde niets voor. Het leek eerder een reclamespotje van de TV. Dan de proefjes. Een aantal waren versleten, deden het niet en wat het al wel deed was ontzettend oudbollig en kinderachtig. Verder was er een bibliotheek, nou daar ga ik niet voor naar een museum. Op zolder zou er een waterexpo zijn maar er stonden alleen maar PC's. Dus daar was ook al niets interessants te vinden. Geen expo dus. Beneden naast de receptie kon je waterproefjes doen. Tja, was alleen voor kleine kids en ik heb er overigens niet eens een gids bij gezien. Dus ook al weer niets voor volwassenen.
.

  • van Z.
  • Bezoekdatum: 14 september 2012

niet de moeite

jammer jammer jammer, we begonnen boven; instruktieboekjes bijna allemaal kapot waardoor het hele verhaal niet duidelijk was.
Beneden bij veel dingen geen uitleg, niet duidelijk wat de bedoeling is, afbeeldingen van het object gepeuterd en niet vervangen (waardoor de bedoeling niet meer te snappen was).
Geen museum dat wij zouden aanbevelen.

  • AM.
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2011

Heerlijk naturel met je eigen glittergel!

Veel vrijheid in het museum
Duidelijke rondleiding en uitleg wie dat wilt
Leuke workshops oa. schampoo en gel maken
Geweldig mooie omgeving, bij het museum zit een leuk terrasje waar je uitkijkt op het Sonsbeekpark. Na een bezoek aan het museum, pannenkoeken eten in de boerderij en een wandeling door het park langs de hertjes. Loopafstand van het winkelcentrum.
Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

  • Pauline b.
  • Bezoekdatum: 20 januari 2011

Bijna goed

We hebben echt ontzettend veel plezier gehad in het watermuseum. Interactief, leerzaam en leuk. Toch al snel drie uur binnen geweest en daarna nog buiten geweest. Het waterlab was ook leuk. Een negen!

Maar...een aantal interactieve "spellen" deden het niet. Jammer. Bij het waterlab was er een buitenspel voor de kinderen, raketschieten. Leuk, als alle kinderen een keer mogen. Maar niet leuk als van de twaalf kinderen er zeven wel mogen en de rest pech heeft. Wij waren met twee kinderen, de ene mocht wel, de andere niet. Dit legde voor de twee jongens (competitiedrang) een kleine smet op de dag. Jammer. Doe het of niet of zorg dat ze allemaal aan de beurt komen. Ook vond ik dat het personeel niet echt vriendelijk reageerde toen ik dit ter sprake bracht aan de balie als tip. Vandaar hiervoor een vijf.

Maakt gemiddeld toch een zeven voor mij. Hopelijk doen ze ook nog iets met de ideeen/klachtenbus, zodat het een negen kan worden.

  • m.u..
  • Bezoekdatum: 14 december 2010

Een super leuk museum. Kinderen (en volwassenen) waren niet meer weg te slaan! Spelen met water, veel informatie, spelletjes en proefjes. Veel actie op een kleine oppervlakte. Al met al een zeer geslaagde dag.
Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Voor de prijs hoef je het niet te laten. En heb je genoeg van het water, het park bij het museum is ook erg de moeite waard. Al met al een dikke 9!

  • Bart.
  • Bezoekdatum: 6 april 2009

juist leuk dat er in de vakanties speciale proefjes in het waterlab zijn waarbij de kinderen het eindresultaat mee naar huis kunnen nemen! mijn kids hebben fantastische haargel gemaakt en in de meivakantie komen we weer terug voor de tandpasta

  • Hecker.

Ook ik vind het niet duur. De opmerking over de water speeltuin buiten snap ik niet helemaal, dit hoort bij het park en niet bij het museum.
verder is het juist een museum wat goed te doen is zonder gids wat ik vooral met kinderen super vind! de proefjes in het weekend zijn echt leuk, met goede begeleiding!
zeker aan te raden!

  • Anne.

Duur??? Dat snap ik niet. Als je voor 8 euro 3/4 dag onder de pannen bent, vind ik dat niet duur. Koffie was heerlijk op het heerlijke terras. Mensen zeer behulpzaam en kindvriendelijk met hun waterproefjes en zelfs proefjes voor thuis als je dat vroeg!!!. Films waren er maar zat toen ik daar was. En parkeren: Ik weet niet waar de vorige schrijver het over heeft. Ja het parkeer terrein is aan de kleine kant, maar aan de overkant in de zijstraten is het gratis parkeren. Veel te doen. Kinderen niet weg te slaan.

  • Christiane.

Geen parkeerplats voor museum. Vrij duur.Geen gidsen, aanwijzingen, er draaide geen film. Was erg druk vanwege Greenpees dag. Geen plaats voor rustig koffie, thee of cola drinken. Binnen waren alle tafels gereserveerd en je wordt alleen geholpen aan bar (wat onmogelijk is met kinderen er bij) of aan je tafeltje. Buiten alle tafels waren ook bezet door geen bezoekers van museum. Personeel was niet erg behulpzaam en niet echt kindervriendelijk. Als je geen verwachtingen heb, dan is het leuk om te zien. Maar als je het foldertje met reclame (als het doe-museum) had gelezen, dan het bezoek wel wat frustraties opleverd. Ook het buiten speeltuintje lijkt grotere op het foldertje. Je betaalt 5 euro per kind en 8 euro voor ouders, maar binnen 1-1,5 uur ben je al buiten. Rondom musea is ook betaaldparkeren of wel een stuk lopen. Van openbaarvervoer is ook wat lopen, bus stoopt niet bij de deur. Met museum abonnement of Rabo-pas kan je wel korting krijgen op toegangs prijs. Anders is het een beetje prijsig.

  • Plooij.
  • Bezoekdatum: 15 september 2008

Een fantastische gids die een wandeling van 2 uur met je maakt en veel verteld over het park Sonsbeek, ook nog de Belvedere in gaat waar je over Arnhem alle richtingen uit kunt kijken. Daarna voor de kinderen zandsculpturen maken in het Watermuseum wat zelf (watermuseum) ook heel er interressant is.

  • Manna K.
  • Bezoekdatum: 3 juli 2008

Het Watermuseum in Arnhem is een leuk museum voor zowel kinderen als volwassenen. Informatief ivm de verschillende toepassingen van water en leuk omdat er veel te doen valt.

  • Kirsten H.

met de museum kaart hadden de kids dit museum uitgezocht. Had niet verwacht dat hier zoveel te doen was. Het muziek maken met water was geweldig. Lekker in de omgeving kunnen wandelen en daardoor een zeer geslaagde dag gehad.

  • van a.

leerzaam, interactief. wel hebben kinderen begeleiding nodig. het is niet inzichtelijk hoe je door het museum in een logische volgorde kunt komen daardoor mis je samenhang. tegenvaller: in vakanties is het waterlab helemaal niet open. wat een misser!

  • Carina K.
  • Bezoekdatum: 6 januari 2008

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede