45% korting en een gratis ijsje of chips

Pluk zelf aardbeien bij het Aardbeienhof - met speeltuin!

Logo van Aardbeienhof Speeltuin Noord-Brabant

Zo zoet en sappig, je kunt er gewoon niet van afblijven! Pluk de lekkerste aardbeien bij Speelboerderij het Aardbeienhof. En vergeet ze niet te proeven! Voor de kinderen is er een binnen- en buitenspeeltuin, een ballenbak en een skelterbaan.

Zelf plukken is veel leuker dan een bakje aardbeien kopen in de winkel. En smaken ze ook niet veel lekkerder? Test het zelf bij Speelboerderij Het Aardbeienhof, waar volop aardbeien groeien en je zelf een bakje mag vullen. Ook kun je aardbeienplantjes planten of aardbeienjam maken; er staan regelmatig leuke activiteiten op het programma.

Ontmoet de aardbeienkoningin

Een bezoek aan Het Aardbeienhof wordt pas echt een feest als je de aardbeienkoningin Tralala en de aardbeienkoning Zoet en Sappig hebt ontmoet! In de kwekerij leer je alles over aardbeien. En daar kom je ook nog meer sprookjesachtige figuren tegen, zoals het elfje Twinkeltje.

Binnen- en buitenspeeltuin

Kinderen vermaken zich prima bij Het Aardbeienhof, want ze hebben hier alle ruimte om te spelen. Er is een buiten- en een binnenspeeltuin, van in totaal 3000 m2. Lekker stuiteren op het springkussen of racen op de skelterbaan en voetballen op het voetbalveld. Op het terras kunnen ouders een oogje in het zeil houden. En ondertussen - stiekem - alleen een aardbeiencoupe met slagroom naar binnen werken.