Beoordelingen voor Fort Pannerden

(24 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Super dag geweest

Heel veel persoonlijke aandacht voor onze kleinkinderen 11 en 14jr. Zij en wij hebben ons erg geamuseerd. Rondleiding en escape gedaan. Eigenlijk tijd te kort.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 augustus 2019

leuk,interessant, jeugdherinneringen

Mooi opgeknapt Ford, leuke tour met interessante verhalen.
Zeker de moeite waard om te bezoeken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2019

Enorm leuk

Wij hebben samen.met 2 kids vaan 15 en 18 de Ellements escape gedaan.
Enorm leuk en uitdagend.
Wel zou ik adviseren om een beetje op tijd op de dag te gaan . Want dan kun je het Ford ook bekijken erg de moeite waard.
Ook de omgeving van het Ford is leuk.je kunt er echt een dag uit van maken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 augustus 2019

Mevrouw

Reuze gezellige dag, maar helaas was het horeca aanbod zeer, zeer beperkt. Dat was een tegenvaller. Voor het overige alle lof voor alle vrijwilligers en medewerkers. Anders zou ik zeker 5 sterren hebben gegeven!!
Hopelijk valt hier nog een mouw aan te passen. Het hoeft niet zeer uitgebreid, maar iets meer keuze en kwaliteit zou de dag helemaal af gemaakt hebben!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2019

Mooi en groot fort

Het was heel fijn om met een gids mee te lopen. Veel bijzondere dingen gehoord.
We wilden ook de escape doen. Deze was jammer genoeg vol. Op de site ook niet gelezen dat je hiervoor moest reserveren.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2019

Leuk voor een middagje uit

Je moet wel in geschiedenis geïnteresseerd zijn.
Maak gebruik van een gids dan krijg je een goed beeld.
Wij vonden het in ieder geval de moeite waard.

  • Hans G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2019

Wij vonden het erg leuk, een goede bezigheid.

Super

  • Hannelore H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2019

Slechte eerste indruk.

Als gezin bezoek gebracht aan het fort. Ondanks de korting vonden we het nog stevig aan de prijs. Het onthaal begon slecht we werden meteen geconfronteerd met een vrijwilligster die pas was begonnen en deze begon naar overhandiging van de geprinte entree tickets over dat zij de getallen moest hebben van de barcode anders zouden zij niet betaald krijgen. Ik moest de mail maar laten zien zodat de nummers van de barcode kon worden overgenomen. Haar er op geattendeerd te hebben dat de mail gelijk is aan de print die was overhandigd en gemeld te hebben dat de wijze van contact zo niet prettig was kwam het excuus dat ze daar net was begonnen. Dit gaf toch een sfeerbepalende start van het bezoek.
Uiteindelijk hebben wij de speurtocht gedaan. Deze zit leuk in elkaar en zeker met de lamp en kaart erbij. Andere vrijwilligers hadden gelukkig betere communicatieve vaardigheden en gaven de kinderen aanvullende tekst en uitleg over het fort.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2019

Spannend origineel en informatief

Zie titel

  • JW K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 juli 2019

Door de vrijwilligers voel je je welkom

Leuk om eens te zien. Mooie omgeving ook. Duidelijke uitleg.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 juli 2019

De moeite waard

Interessant, leerzaam en mooi uitzicht

  • Geert
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Super dagje uit

Ontzettend leuk dagje weg met kids!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018

Geweldige ervaring

Een hele ervaring om eens door een echt fort te wandelen en daarbij de uitstekende uitleg van een gids die rustig de tijd neemt om vragen te beantwoorden. ook voor kinderen een super ervaring.

En niet te vergeten het aantal vrijwilligers die er hun tijd in steken om het ons naar de zin te maken.

Aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 augustus 2018

doe vooral de rondleiding met een gids!

het fort is erg mooi opgeknapt. Er is voldoende te zien en te doen voor een dagje uit. Maar als je een rondleiding met een gids doet, steek je heel erg veel op zonder dat je veel hoeft te lezen en op die manier kun je ook in korte tijd een goede indruk krijgen van de geschiedenis van het fort. Zo'n rondleiding is vooral erg geschikt voor de wat oudere kinderen en volwassenen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2018

leuke ervaring en een stukje geschiedenis

intresant

  • willie p.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018

Geweldig!!!

We zijn met drie volwassenen en drie kinderen naar Fort Pannerden gegaan, we vonden het fantastisch om ten eerste opgehaald te worden met de elecrische kar en daarna op Expeditie te gaan, wat een ontzettend gied idee om zo de kinderen en volwassenen betrokken te houden.

  • Marian L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018

Fantastisch prima gidsen !

Een mooie excursie

  • F v. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2018

interessant en leuk

goede rondleiding en gastvrije en vriendelijke vrijwilligers

  • Rosalinde K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juli 2018

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Superleuk kinderfeestje gevierd in dit mooi opgekn

We hebben afgelopen zaterdag een kinderfeestje gevierd in Fort Pannerden. Speurtocht met de Commandant, een begeleid kinderfeestje door twee enthousiaste mannen. Ze zaten erg goed in hun rol en de 7 jarige jongens zaten helemaal in het verhaal. Als ouders mochten we alleen bij het begin en einde zijn, dus we hebben op eigen houtje het fort bezocht. Mooi opgeknapt fort met vriendelijk personeel en vrijwilligers. De jongens hebben een top middag gehad! De tuk-tuk als ophaal- en brengservice was een erg leuke bonus.

  • Pleuni.
  • Bezoekdatum: 9 december 2018

Geweldig, maar jammer van de rotte appels

Een tip voor iedereen die het fort wil bezoeken, boek eea van te voren! Wij hadden dit niet gedaan en kwamen spontaan langs tijdens de openingstijden (overigens was het niet druk). Het restaurant serveerde ons ham kaas tosti's in plaats van de naturel pannenkoek.
Daarna door naar de escape room, deze zit heel leuk in elkaar. Helaas kregen wij te maken met een medewerker die eigenlijk vond dat we van te voren hadden moeten boeken en daarom ons dwong het spel meerdere keren te onderbreken en geen enkele service van hem konden verwachten. We waren bijna halverwege ermee gestopt door deze ervaring. Heel jammer want vrijwel alle medewerkers en vrijwilligers bij het fort zijn super en zo was er toch een rotte appel die voor ons een beetje nare bijsmaak gaf.
Wij waren 100 euro kwijt met het gezin incl. excaperoom, wat eten en wat drinken.

  • Pip.
  • Bezoekdatum: 26 juli 2018

Het fort is een erg leuk gebeuren, goed ingericht,

Prima presentatie van het fort, maar voor het gratis vervoer wordt gebruik gemaakt van Tuktuk's en 1 golfkarretje.
De Tuktuk's zijn voor oudere mensen een drama, om in te stappen.
Veel te hoge instap en laag dakje.
Is erg onhandig.
Degene die deze aangekocht heeft, heeft ze niet uitgeprobeerd.
Ook de mensen in de bediening en keuken mogen iets meer aandacht krijgen over de klantbenadering.
Daar schort helaas nog wat aan, ook al hebben ze een beperking, dan kunnen ze de mensen wel aanspreken, als deze zoekende zijn.

  • P.v.Lokhorst.
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2017

Spannend en geweldig!

Na Op de website gekeken te hebben dachten we wel een leuk dag je uit te hebben en een fort te bekijken, maar toen we ons inschreven voor het elementenspel ging er een wereld open! Met een box vol geluid, licht en actie werd elke ruimte een super spannend spel op tijd. Een soort fort Bojard meets escaperooms. De box is wel zwaar en je bent goed twee uur bezig, maar dan heb je ook wat. Vooral voor 15 jaar en ouder is het erg leuk.
Gewoon jammer dat de site het helemaal niet uitstraald wat er echt te doen is! Gemiste kans zou ik zeggen!

  • Fam. J.
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2017

Fantastisch

Wij hebben met de kinderen een geweldige dag gehad! Het fort was vandaag voor de tweede dag open en had wat kleine kinderziektes maar daar werd nu al wat aan gedaan. Top!
De route voor de kinderen, de rondleiding van de expert en het kanon waren geweldig! Wij komen zeker terug!

  • ten B.

leuk dagje uit

We gingen even kijken in dit fort, maar er was meer te zien dan we dachten. Het is helemaal gerestaureerd. Ook de kinderen vonden het erg leuk, er was vanalles voor hun leeftijd, er was voor elke leeftijd een leuke gratis speurtocht. Het uitzicht bovenop is fantastisch, zeker als je helder weer heb, zoals wij konden helemaal naar duitsland kijken. De gids gaf een interessante rondleiding voor jong en oud. De kinderen mochten op een oude soldatenwc zitten, in een hangmat liggen en nog veel meer. Er worden hier ook kinderfeestjes gegeven. De entreeprijs is incl. gratis consumptie. Ook in de rolstoel konden we veel zien (invalidetolet aanwezig). Daarna zijn we door het natuurgebied (de Gelderse poort) naar de splitsingspunt van de rijn en waal gelopen, heel leuk om te zien hoe breed die rijn echt is. Daarna struinen over het waalstrand, schelpjes en stenen zoeken en door het gebied gelopen, we kwamen ook nog wilde paarden en koeien tegen. Helaas is dit met de rolstoel niet echt te doen. Ongemerkt was het een lange dag geworden. Na afloop zijn we bij Ancari in Doornenburg gaan eten, een chinees grill buffet restaurant. Dit was een heerlijke afsluiting. Dit uitstapje gaan we zeker nog eens overdoen.

  • peter.

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede