Koop nu tickets
Ruim 25% korting op je tickets!

Beleef een dag vol winterse magie in Attractiepark Toverland

Logo van Attractiepark Toverland

Stap in de wondere winterse wereld van Attractiepark Toverland! Tijdens de Magische Winterweken branden de kampvuren en is het extra sfeervol in het park. De overdekte themagebieden zijn de hele winter open.

Toverland Indoor

Beleef ook in de winter een magische dag in Attractiepark Toverland in Sevenum. Dwaal door de overdekte themagebieden Wunderwald en Land van Toos en geniet samen van een dagje uit. Maak een supersnelle rit in Maximus' Blitz Bahn; een bobsleebaan volgens de laatste technieken. Of waag je in een boomstam die over de wildwaterbaan vaart. Aan het einde wacht een enorme splash! Klim en klauter in Land van Toos en draai rond in de magische draaimolen of de leuke theekopjes. Plezier voor de hele familie.

Magische Winterweken

Tijdens de Magische Winterweken, van 21 december 2019 tot en met 5 januari, fonkelen de lichtjes in het sfeervolle Toverland. Bestel de speciale tickets voor de Magische Winterweken en kom warme chocolademelk met slagroom drinken bij het kampvuur. En geniet ondertussen van gezellige winterse muziek. Test samen met de Winter Wonder Verzamelaars de pakjes van de magische pakjestoren en ga in volle vaart door de bocht in de motorachtbaan Booster Bike. Naast de overdekte themagebieden is ook Ithaka open - en dus de houten achtbaan Troy! Dat wordt een heerlijk winters ritje in de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux.