Tot 20% korting op je tickets!

Beleef een betoverende dag in Attractiepark Toverland

Logo van Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland is een magische wereld vol betoverende shows en spectaculaire attracties. Trotseer reusachtige achtbanen, spetterende waterattracties en ontdek samen alle themagebieden. Er zijn attracties en shows voor alle leeftijden.

Waan je in een fantasiewereld in Attractiepark Toverland in Sevenum. Dwaal door de spectaculaire themagebieden en geniet samen van een dagje uit. Van gezinsvriendelijke ritjes tot bloedstollende achtbanen: met 35 attracties en shows is er in Toverland magie genoeg voor iedereen.

Avontuurlijk Avalon

Sinds de zomer van 2018 is Toverland twee indrukwekkende themagebieden rijker, waaronder mythisch Avalon. Merlin's Quest voert je mee over de wateren van Avalon en wing coaster Fenix geeft je het gevoel dat je vliegt. Met een snelheid van 95 kilometer per uur duik je vanaf 40 (!) meter hoogte naar beneden en ga je drie keer over de kop!

Ontdek je tovertalent

Port Laguna is het nieuwe entreegebied van het pretpark. Hier komt toveren letterlijk tot leven: ga met een toverstaf in je hand op ontdekkingstocht door de kleurrijke, magische haven. Lukt het jou om met de juiste toverspreuken en magische bewegingen écht te toveren?