Koop nu tickets
€ 5,50 korting op je tickets!

Beleef een dag vol magie in Attractiepark Toverland

Logo van Attractiepark Toverland

Stap in de wondere winterse wereld van Attractiepark Toverland! De overdekte themagebieden, Wunderwald en Land van Toos, zijn de hele winter open. Zet voet in een betoverd huis of waag je in Maximus' Blitz Bahn.

Toverland Indoor

Beleef ook in de winter een magische dag in Attractiepark Toverland in Sevenum. Dwaal door de overdekte themagebieden Wunderwald en Land van Toos en geniet samen van een dagje uit. Maak een supersnelle rit in Maximus' Blitz Bahn; een bobsleebaan volgens de laatste technieken. Klim en klauter in Land van Toos en draai rond in de magische draaimolen of de leuke theekopjes. Plezier voor de hele familie.

Wunderwald

In het overdekte Wunderwald vind je niet alleen de Maximus' Blitz Bahn, maar ook Expedition Zork. Een ritje in een boomstam, wat begint op een kabbelend beekje, maar eindigt in een grote splash! Wie is er niet bang voor een paar flinke spetters? Zet daarna voet in het betoverde Villa Fiasko, waar niets is wat het lijkt...

Land van Toos

Ook het overdekte land van Toos is de hele winter open. Maak hier een ritje in de Toos-Express en dender in dit gekke treintje door de bochten. Of laat je meevoeren in de heerlijke zweefmolen Djinn en test je toverskills in het Toverhuis. De magie is overal te vinden in Toverland.