Koop nu tickets
Met gratis Slush of antislipsokken

Trotseer tientallen trampolines in Rebound World Zwolle

Logo van Rebound World

Kom gezellig jumpen bij trampolinepark Rebound World in Zwolle, het grootste trampolinepark van Oost-Nederland. Leuk en nog gezond ook! Klaar voor een extra uitdaging? Rebound World organiseert ook andere sportieve activiteiten.

Een dagje uit bij trampolinepark Rebound World in Zwolle is hartstikke leuk en je wordt er nog fit van ook! Spring vrij rond op de trampolines in de springhal en leer de tofste trucs van het jumpteam. In het restaurant geniet je tussendoor van iets lekkers te eten en te drinken. Leuk: het restaurant heeft een panoramaraam. Kun je tijdens je pauze je vrienden en familie zien jumpen!

Sportief dagje uit

Spring vrij rond of daag elkaar uit voor een potje trefbal, basketbal of aeroball. Ineens gaat zo'n slam dunk een stuk makkelijker met een trampoline onder je voeten! Aeroball is een combinatie van trampolinespringen, basketbal en trefbal. De grote Airbag is perfect voor stunters. Salto's, duiken: welke stunt je ook probeert, hier land je altijd lekker zacht. Sla ook de Ninja Course niet over: zwaai en klim als ninja door het parcours. Haal jij de overkant zonder te vallen?