Tot € 5,- korting op je tickets!

Winterse gezelligheid op de Country & Christmas Fair 2018

Logo van Country & Christmas Fair

Geniet van the most wonderful time of the year tijdens de Country & Christmas Fair 2018! Kerstshoppen, heerlijk eten en in de wintersfeer komen op een magische locatie: in de weelderige tuinen van Kasteel de Haar.

Kerstbomen met honderden lichtjes, zilverslingers en glinsterende ballen fonkelen je tegemoet. Je ruikt glühwein, warme poffertjes en verse wafels en in de verte hoor je een Dickenskoor kerstliederen zingen. Dompel je onder in de winterse gezelligheid en geniet van de mooiste tijd van het jaar op de Country & Christmas Fair! Het is dit jaar alweer de 21e editie.

Country & Christmas Fair op Kasteel de Haar

Het decor van de fair is al even magisch als de kerstmarkt zelf. Dwaal door de tuinen van Kasteel de Haar en wandel langs meer dan 240 sfeervolle - en verwarmde - stands. Hier shop je brocante, sieraden, kleding, kerstcadeautjes en de lekkerste wijnen en delicatessen. Bewonder ook de magische watershow, ontmoet Sinbad & Aladdin en swing samen in de nostalgische spiegeltent op muziek van de Paradise Bigband. Een betoverend dagje uit om van in de kerststemming te komen!

Leuk: er is een gratis speurtocht voor kinderen op de fair.