50% korting op je tickets

Word een echte boer of boerin met Fien & Teun

Logo van Avonturenboerderij Molenwaard

Is een tomaat groente of toch fruit? Bij Avonturenboerderij Molenwaard is spelen tegelijkertijd ontdekken! In dit gezellige themapark word je een echt boertje of boerinnetje en staan Fien & Teun klaar om je mee te nemen op avontuur.

Spelen, knuffelen met allerlei dieren en tractor rijden: voor de kleine boeren en boerinnen in de dop is er van alles te doen op Avonturenboerderij Molenwaard. Tijdens een avontuurlijke tocht in dit themapark kom je van alles te weten over de natuur, de tuin en de boerderij. Neem een kijkje op de manege en rijd een rondje op de rug van een pony. Of ga op bezoek bij de kippen, de varkens of de ezels. Zoveel dieren om te ontmoeten en te knuffelen!

Spelen en leren

Op Avonturenboerderij Molenwaard geven de boerderij en de tuin hun geheimen prijs. Hoe wordt kaas gemaakt? En hoe maken bijen die lekkere honing? Spelenderwijs worden kinderen van twee tot tien jaar hier een heel stuk wijzer. Aan het eind van de dag verlaat je de Avonturenboerderij met een heus boerderijdiploma en ben je een echt boertje of boerinnetje.

Fien & Teun

Net als Fien & Teun! Dit vrolijke duo is het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard en dagelijks te zien bij RTL Telekids. Op hoogseizoendagen zijn ze aanwezig voor een dikke knuffel en een mooie foto. En in de herfstvakantie kun je hun nieuwe voorstelling 'Fien & Teun's Herfstfeest' bijwonen, te zien van 13 oktober tot en met 28 oktober 2018.