Koop je tickets met € 1,- korting!

Bezoek ijsbeeldenfestival Ice Expo Scheveningen 2018

Logo van Ice Expo Scheveningen

Stap een ijskoude en betoverende fantasiewereld uit de negentiende eeuw binnen! IJsbeeldenfestival Ice Expo Scheveningen staat in het teken van Tales of Steam & Ice. Bewonder prachtige ijssculpturen en ontdek hoe mensen vroeger de toekomst zagen!

Gigantische tandwielen en stalen bouwwerken, ketels, klokken en vliegmachines. In de negentiende eeuw hadden ze een bijzondere kijk op de toekomst! Stap de grote gekoelde tent van Ice Expo Scheveningen binnen, bewonder tientallen prachtige ijsbeelden en laat je meenemen in een wereld vol steampunk, magie en geschiedenis. Je vindt de expositie vanaf 1 december 2018 tot en met 13 januari 2019 op het strand van Scheveningen, naast De Pier.

Tales of Steam & Ice

Het thema is dit jaar Tales of Steam & Ice en doet sterk denken aan betoverende films als Hugo, Fantastic Beasts, The Golden Compass en Alice in Wonderland. Waan je voor even in een magisch winterwonderland, gewoon aan de kust. Tip: kleed je lekker warm aan! Binnen is het namelijk -10°C.

Cool Event Scheveningen

Er is nog veel meer aan de kust te doen deze winter. De ijsexpo is namelijk onderdeel van Cool Event Scheveningen. Schaats tot en met 20 januari 2019 op de ijsbaan voor het Kurhaus en roetsj tot en met 13 januari 2019 van de grote ijsglijbaan naast De Pier. Een leuk winters uitje voor het hele gezin!