Koop nu tickets
30% korting voor kinderen

Non-stop spelen bij TunFun Speelpark

Logo van TunFun Speelpark Amsterdam

In TunFun Speelpark is van alles te beleven! Kom klimmen, springen en knutselen of ga in het donker op avontuur in de Blackbox. Ook leuk: show je skills in voetbalkooi de Panna Pit. Voor de allerkleinsten zijn er aparte klimroutes en speelgebieden.

Of je nu wilt knutselen, klauteren, jumpen of voetballen: voor kinderen tot en met twaalf jaar is bij TunFun van alles te doen. Durf je in het pikkedonker op speurtocht in de Blackbox? En wie daag je uit voor een voetbal battle in de grote voetbalkooi? Bij TunFun raak je niet uitgespeeld!

Mini, Midi en Maxi

Met zoveel avontuur op één plek is het fijn als jongere en oudere kinderen allebei lekker hun gang kunnen gaan. Daarom zijn er verschillende speel- en klauterroutes, onderverdeeld in moeilijkheidsgraad en leeftijd Mini, Midi en Maxi. Zo is er voor klein en groot genoeg uitdaging en lopen kinderen elkaar niet in de weg. Er is ook een babylounge met zachte toestellen voor de allerkleinsten.

Ouder dan twaalf jaar?

TunFun is vooral geschikt voor kinderen tot en met twaalf jaar. Is je kind ouder dan twaalf en wil je toch samen naar TunFun? Dat kan: voor bezoekers tot achttien jaar geldt de entreeprijs voor kinderen.