Koop nu tickets
Aanbieding: 20% korting

Met korting naar Het Scheepvaartmuseum

Logo van Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Ga je mee op avontuur in Het Scheepvaartmuseum? Kinderen beleven met hun (groot)ouders een dag vol spannende verhalen van stoere zeebonken en matrozen. Vuur het kanon af en stap aan boord van het schip de Clipper Stad Amsterdam!

Kanonnen donderen en woeste golven slaan tegen het schip. Welkom aan boord in Het Scheepvaartmuseum! De pret begint buiten al, want daar ligt de Clipper Stad Amsterdam te wachten. Hoe is het om op zo’n groot schip te varen? Stap op woensdagen en zondagen aan boord.

Te doen in Het Scheepvaartmuseum

Er is elke dag iets leuks te doen bij Het Scheepvaartmuseum. Doe bijvoorbeeld mee aan leuke activiteiten en bezoek deze tentoonstellingen:

  • Bezoek de spectaculaire Virtual Reality tijdreis 'Dare to Discover - A VR Journey.' Hierbij lijkt het net alsof je zelf in de Gouden Eeuw rondloopt.

  • In Zie je in de Gouden Eeuw nemen bijzondere mensen uit die tijd je mee in hun levens. Leuk voor kinderen vanaf 10 jaar.

  • Is het een monster of een dier dat we moeten beschermen? Leer alles over de walvisjacht en hoe die de walvis tot een bedreigde diersoort maakte in Het verhaal van de walvis.