Koop nu tickets
Gratis consumptie bij tickets

Met een minicruise naar de Zaanse Schans

Logo van Zaanferry

Begin je dagje Zaanse Schans in Amsterdam en stap aan boord van de Zaanferry. Terwijl de schipper vertelt over de monumentale pakhuizen, fabriekspanden en traditionele molens waar je langskomt, geniet je ontspannen van de reis.

Een betere manier om naar de Zaanse Schans te gaan is er niet. Reis met de Zaanferry van Amsterdam naar Zaandam en geniet van een minicruise. Vanaf je comfortabele boot is het uitzicht op de Zaanse Schans fenomenaal: over het water zie je de molens en groene huisjes al vanaf een afstand liggen. Vooral omdat je op de schepen van de Zaanferry heerlijk buiten kunt zitten.

De reis als deel van je dagje uit

Geen ronkende motoren terwijl de schipper vertelt: twee van de schepen van de Zaanferry zijn elektrisch. Fluisterstil reis je langs alle bezienswaardigheden. Zo kom je vol energie aan op de Zaanse Schans. Geniet volop van alles wat er te zien is en bezoek de traditionele molens. Na afloop stap je weer aan boord voor de reis terug naar Amsterdam, nagenietend met een kopje koffie of thee. Of reis eerst nog naar Wormerveer en laat je verrassen door dit leuke dorpje. Onderweg kom je langs het monumentale pakhuis Batavia en zie je statige Zaanse huizen aan het water.

Bezoek ook Zaandam

Maak je dagje weg nog leuker en stap eerst uit bij Zaandam! Loop rond tussen de Zaanse huisjes in het sfeervolle centrum en duik meteen wat leuke winkeltjes in. Daarna stap je weer aan boord van de volgende Zaanferry en vaar je verder naar de Zaanse Schans.