Koop nu tickets
€ 8,- korting op je tickets!

Ga op ontdekkingsreis in Speelpark Klein Zwitserland

Logo van Speelpark Klein Zwitserland

Klim als een echte piraat in de mast van een piratenschip, speel in de grootste zandbak van Nederland en roetsj van de langste buisglijbaan in Europa! Allemaal in de natuur van Speelpark Klein Zwitserland, waar buiten spelen nog lekker spannend is.

Volg de kronkelende zandpaadjes tussen de bomen en over de heuvels en opeens ontdek je een stapel rotsen waar even op geklommen moet worden. Of een spannende trap van boomstammetjes. En is dat een trampoline? Ja, springen! Wie verder en verder de bossen van Klein Zwitserland inloopt wordt vanzelf een echte avonturier.

Even piraat of ontdekkingsreiziger

Speelpark Klein Zwitserland heeft allemaal verschillende gebieden waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ze wanen zich een echte piraat in Piratenland als ze van eiland naar eiland slingeren. In het Avonturenbos kunnen ze hun eigen hutten bouwen. En spelen op een groot speelschip wordt een ontdekkingsreis naar vreemde streken. Wie durft in de hoogste schommel van Nederland om te proberen de wolken te raken? In Klein Zwitserland is nog plek voor de eigen fantasie van kinderen. De kleintjes kunnen zich veilig uitleven in Kleuterland. En voor wie het warm heeft gekregen van al dat spelen is er het buitenbad.

Naar het Wilde Westen

Er is nog veel meer te doen in Klein Zwitserland. Spelen met nostalgische speeltoestellen van vroeger bijvoorbeeld. Net als opa en oma. Stoere cowboys en cowgirls zullen genieten van midgetgolfbaan Golf Rush. Daal af in een echte mijnschacht, volg daarna de kabbelende beekjes en opeens sta je in het Wilde Westen. Niet schrikken van de geweerschoten! Grote hoogteverschillen en andere uitdagingen zorgen voor een spannende midgetgolf wedstrijd.

Extra in de vakanties

Tijdens vakanties zijn er leuke extra activiteiten in Klein Zwitserland. Kijk je ogen uit bij de goochelshow en mis de roofvogelshow niet. Dit is je kans om indrukwekkende roofvogels van heel dichtbij te zien.