Koop nu tickets
Introductiekorting: Tot 53% korting!

Vaar mee langs de indrukwekkende skyline van Rotterdam

Logo van River Cruise Rotterdam

Rotterdam heeft niet voor niets een eigen Lonely Planet gids. Deze stad, leeft, bruist en zit vol gave hotspots die je niet wilt missen. River Cruise Rotterdam neemt je mee over de Maas langs alle hoogtepunten.

Het ene moment vaar je in de drukke haven waar van alles gebeurt, het andere moment zie je van dichtbij de fraaie gebouwen die de skyline van Rotterdam zo bijzonder maken. Bewonder hotel New York en het Witte Huis vanaf het water, staar omhoog naar het indrukwekkende schip ss Rotterdam en glij onder de Willemsbrug door.

Verhalen over de stad

Een enthousiaste gids begeleidt de tocht. Hij wijst historische hoogtepunten aan, vertelt over de ontwikkeling van de Kop van Zuid en deelt de leukste anekdotes over de stad. Alles is goed te zien vanuit de gezellige salon of buiten vanaf het zonnedek. Tussendoor kun je bij de bar terecht voor een hapje en drankje.

Handig om te weten

De opstapplaats van River Cruise Rotterdam is Parkhaven 13, tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Je kunt met een rolstoel aan boord. Het is aan te raden om 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn, want de boot vertrekt stipt op tijd!