Koop nu tickets
Winters genieten met korting!

Sfeervolle Winterfair in Garderen - meer dan 80 kramen!

Logo van Winterfair Garderen

Wandel door het Engeland van Charles Dickens, maar dan in Garderen! De Winterfair in de Beeldentuin is helemaal in Dickens-stijl en verschillende koren, vuurkorven en een accordeonist maken de sfeer compleet.

Tegen een prachtig decor wanen bezoekers zich op de Winterfair in het Engeland van 1850. Allerlei personages uit de boeken van Charles Dickens bemannen de meer dan tachtig kramen. Luister naar de verschillende koren en naar de accordeonist en bekijk oude ambachten die worden gedemonstreerd. Vuurkorven zorgen voor extra sfeer en de geur van gepofte kastanjes verspreidt zich over de hele Winterfair.

Volop decoratie en inspiratie


De mooi verlichte kramen bieden allerlei producten: van woondecoratie tot kleding. In het hoofdgebouw van De Beeldentuin zijn verschillende ingerichte kamers te vinden, waar je volop inspiratie opdoet voor je eigen interieur. Tussendoor is Brasserie-lunchroom Rozentuin de plek om van een winterse lekkernij te genieten. Een oliebol met poedersuiker, chocolademelk met slagroom of toch een kom erwtensoep?