Beoordelingen voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe

(59 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Prachtig!

Bij aankomst konden we met ons e-ticket zo doorlopen. Fijn! Zelf hadden we fietsen mee, anders kun je zo een witte fiets pakken. Genoeg aanwezig.
We hadden gehoopt op iets meer uitleg over de gang van zaken. Wij vonden het niet vanzelfsprekend.
Mooie tocht, mooie natuur en prachtige dingen te zien.

  • Tineke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2019

fijne dag gehad

super

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 juli 2019

Rustgevend

Mooi park en goed begaanbaar.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 juni 2019

mooiste stuk natuurgebied in Nederland

weer genoten van mooie fietstochten en de prachtige schilderijen in het Kröller Möller museum

  • R. d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 9 juni 2019

Natuur gratis fiets betaalbaar museum

Natuur en cultuur parkeren niet gratis diverse fietsen te huur maar de witte fietsen zijn gratis en rijden licht en hebben brede banden. Allemaal voorzien van kinderzitjes maar er zijn ook kinderfietsjes. Echt een gezellig dagje uit

  • Lidy v. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 mei 2019

ga fietsen!

Park goed verzorgd, wel jammer dat de schelpenpaadjes vervangen zijn door wat al te stak asfalt. Een beetje flauw dat de entreekaart plus koffiebon wel gold voor koffie/cappuccino/ thee, maar niet voor café latte. Bijbetalen kon niet. Gaat niet om 3 €, maar het is een beetje zuinig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 mei 2019

Natuur

Prachtig mooi natuurgebied met veel wandel en fiets mogelijkheden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 mei 2019

ondanks 1e Paasdag konden we nog redelijk rustig f

Gewoon grandioos!

  • Gretha V. d. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 24 april 2019

Bijzonder, onverwacht mooi natuurgebied dichtbij

Absolute aanrader voor iedereen die maar iets om dieren en natuur heeft. Vooral doen met kinderen!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 februari 2019

Zo lekker veel natuur. Zoveel rust. Heerlijk

Beoordeling een dikke 8 komen zeker weer .

  • Chris S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 oktober 2018

Mooi natuurgebied

Erg mooi. Handige witte fietsen, wel een beetje hard zadel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 september 2018

Prachtige ongerepte natuur

Mooi park om te fietsen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 september 2018

Prachtig afwisselend landschap

De afwisseling van vlaktes, zandduinen en bos is ongelofelijk mooi.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018

geweldig mooi

erg mooi park, wel jammer dat er geen speeltuin meer was voor de kinderen en er een verbouwing momenteel aan de gang is

  • Robert d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2018

Mooi uitgestrekt gebied. Heerlijk GEFIETST!

In totaal met 5 personen het park bezocht. Mooi uitgestrekt, erg heet afgelopen maandag. Terras bezocht voor de lunch en verder vooral genoten van elkaar en de rust!

  • Elly V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 juli 2018

Van alles wat, natuur, cultuur, rust, actie

Ruimte genoeg voor alle toeristen die hier komen, bij alle jaargetijde een goed en mooi nationaal park.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 mei 2018

Vogelexcusie

We kregen een ontzettend leuke uitleg van de vogels die we hoorden, maar die we vaak niet zagen. Wel zagen we een wild zwijn, hert en ree. Daarna heerlijk door het park gefietst.

  • BPG
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 mei 2018

De Hoge Veluwe (Nationaal Park)

Prachtig park, goed toegankelijk, heel goed geregeld met de gratis fietsen, genoeg te zien en te doen.

  • Lutine V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 mei 2018

Echt een aanraader

super mooi park, prachtig aangelegde fietspaden, mooie uitzichten, prachtig Jachtslot sint Hubertus. Gewoon Alles is Prachtig

  • Karin H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2017

geweldig mooi

prachtig prachtig en zo schoon

  • helmut S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 oktober 2017

Super mooi park met prachtig museum

Wij hebben heerlijk gefietst op de witte fietsen, wel jammer dat er een stuk fietspad uit lag richting Schaarsbergen. Gezellig dat er bij het centrum een marktje was.

  • Robert d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 23 september 2017

heel mooie fietspaden in prachtige natuur

Wij vonden het fantastisch , goed verzorgd park, mooi museum en beeldentuin.

  • Sonja V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 juni 2017

Prachtig park

Prachtig park in de natuur waar je ook herten in de natuur kunt zien.

  • Bill e. D. v. d. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 juni 2017

Wat een top dag!

Heerlijk gefietst door het prachtige landschap.

  • Patricia V. d. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2016

Fantastich

Dat kan niet beter!!!!!!!!!!!!!!!

  • Anna S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 oktober 2016

top en goed verzorgt

Wij hebben hier een leuke en rustige dag gehad alles is daar echt prachtig

  • Gerrie W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 september 2016

Mooi park

Mooi park om doorheen te fietsen. Heel afwisselend. 's Avonds nog de burlende edelherten gezien en een kudde moeflons.

  • cb h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 september 2016

Jardin d email

Het zag er niet uit moet weleens schoongemaakt worden en hersteld.

Zeker 20 jaar geleden hier geweest toen veel mooier.
Verder prima park.

  • Marijke d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 september 2016

Super mooie natuur

Helaas geen dieren gespot maar we waren ook op een niet ideaal tijdstip em het was best warm.dus te begrijpen maar heerlijk gefietst door de mooie natuur heerlijk gegeten zeer ruime verse keuze!

  • joyce v. b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 september 2016

Goed verzorgd en fantastisch mooi!

Hert gemak van je auto aan de rand van het park parkeren en daarna lekker op de fiets het park door rijden met zijn mooie landschap. De rondleiding door het jachtslot Hubertus was ook heel interessant. En als afsluiting het Kröller Müller museum, fantastisch!

  • Hans B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2016

¤

Mooie fietspaden en gezellig restaurant.

  • mieke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2016

Heerlijke dag

Heel erg genoten van deze dag. Fantastisch weer gehad en lekker gefietst.

  • Ludo
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 10 juli 2016

Fantastisch

Leuke dag

  • Hans B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 1 juni 2016

Fantastische natuur en mooie kunst

Zeer geschikt om met kinderen een dag buiten door te brengen.

  • Petra H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 mei 2016

Natuur, beweging en kunst!

Super leuk dat je zo een fiets kan pakken het park is nl. best groot en als je alles wil zien heel fijn. Het museum was mooi zo midden in de natuur en heerlijke koffie gedronken bij het theehuis. Wel duur uitje € 36,50 p.p

  • Gonnie T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 maart 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Veel geld voor weinig waar

We betaalden met z'n tweeën € 48, voor die prijs mag je toch best wat verwachten, de wandeling was leuk maar het bezoekerscentrum viel ons erg tegen.
Wij hadden het idee dat er veel dingen in het bezoekerscentrum niet meer werkten, er wordt een nieuw centrum gebouwd het lijkt erop dat men het bestaande centrum laten versloffen.
Al met al voor ons een dure flop

  • Jan.

Hoge Veluwe

Fijn dat het terras rekening houdt met niet-rokers.Jammer dat de roker geen plek heeft.Een vorm van discriminatie!

  • N. V. V.
  • Bezoekdatum: 15 april 2018

Prachtig park om te wandelen/fietsen natuur en het

Heerlijk wandelen/fietsen gratis, in het begin van het park en bij het museum. Prachtige routes en natuurlijk het Krüller Muller museum niet te vergeten. Heerlijk eten en drinken in het restaurant bij het museum. Verder was ik een bijzondere hanger (trouwring) van mijn kort geleden overleden man verloren, waardoor ik erg van in de war was. Dacht dat is een speld in een hooiberg wanneer deze gevonden zou worden. Thuisgekomen de andere dag geïnformeerd en Ja!!! hij was gevonden. Ik erg blij en het park heeft hem zelfs aangetekend netjes ingepakt naar mijn huis in Rotterdam gezonden, zonder enige kosten te vragen. Ik ben hen erg dankbaar en zal zeker nogmaals naar het park komen.

  • Hennie d. G.
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2017

In 1 woord waardeloos en pure op lichting niks te

Ik geef dit cijfer omdat we ik meen € 48 af moesten rekenen (auto en 4 personen) en er helemaal niks te zien is wij dachten reeën, damherten, zwijnen enz te zien niets van dit alles nog geen vogel horen fluiten. Bij ons in Brabant is dit alles gratis te bewonderen. (de kempen de drunense duinen de Biesbosch enz enz ) Hier mag je 9 km rijden voor heel veel geld.
Dus mensen als je iets moois wil zien kom naar Brabant of rij gewoon elders over de Veluwe zonder opgelicht te worden.

  • Hans d. G. U. N. ..
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2017

fantastische combinatie

Een dagje Hoge Veluwe is voor iedereen een prachtig uitje. Ga je voor de kunst of heerlijk genieten van park en bos het kan allemaal. Met vrienden of familie, de kinderen kunnen mee op de fiets. Voor de kinderen speelplezier, info centrum heel leuk en educatief voor groot en klein. Interessante excursies over natuur en dieren wereld. Verder leuke pauze momenten in restaurant muzeum Kroller Muller of het park restaurant of koffie bij kiosk Hubertus
ze hebben nu ook mogelijkheid om daar een barbecue te reserveren op zondag. Die hebben wij al geprobeerd. Is een aanrader om daar mee af te sluiten op een zonnige dag, goed verzorgd en zeer goede kwaliteit.

  • Joke.

Te duur

Entreeprijs is veel te hoog. Er zijn veel mooie stukken op de veluwe waar je gewoon gratis kunt wandelen en fietsen. Borden bij de ingang doen vermoeden dat je alleen voor de auto of parkeerplaats moet betalen. Wanneer je bij de kassa bent blijkt dat er per persoon nog een flink bedrag bij komt.

  • Joke.

Wel erg dure entree, daarom het alleen gelaten bij

Het was heerlijk eens héél lang te kunnen wandelen, zonder allerlei obstakels die ik anders tegen kom als ik met de elektrische rolstoel en mijn hulphond wil genieten van de natuur en de buitenlucht.

  • Myriam D.
  • Bezoekdatum: 17 september 2016

toilet parkeerplaats goor

Het park verdient een 10, maar van het toilet op de parkeerplaats moet je kotsen..echt nog nooit zoiets goors gezien.. geeft een diepe indruk op me gemaakt

  • Joep K.
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2016

veel te duur voor natuur die dichtbij net zo mooi

Een uitermate grote tegenvaller de natuur is buiten het gebied vaak mooier en ongerept dan in het park waar toerisme hoogtij viert het is dan ook denk ik louter en alleen een bezoek met name waard om het af te strepen op een lijstje daarbij komt een wel overdreven dure entree prijs, wat mij betreft niet aan te bevelen dan maar naar de Veluwezoom veel meer om te zien.

  • Renne R.
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2016

triest

dinsdagavond rond 18.00 uur door het park gereden maar geen konijnn hert of moeflon gezien, waarschijnlijk niet goed gekeken. ik vind die € 32 wel erg duur.
's avonds op terugweg naar de camping zagen we buiten de poort wel konijnen en herten. ben hier geweest samen met mijn partner en dochter van 11
dit was een eenmalige actie

  • harry.
  • Bezoekdatum: 2 juni 2012

Geweldig

Dit park is echt en aanrader voor jong en oud.
Het is hier rustig maar toch genoeg te doen en vooral te zien.
Je kan je hier zeker en hele dag vermaken.

  • Mariska.

fietspaden zijn erg smal, veel slechte plekken in het fietspad door boomwortels.
zandverstuiving is wel weer mooi.

oppassen dat je niet omvergereden word op het zebrapad bij kruller museum door hard rijdende boswachters met groene jeeps,ze rijden als gekken door het park,vanaf hoendeloo naar museumonder rijden ze vol gas voor hun gelden blijkbaar geen regels.

  • peters.
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2010

Heel leuk ieder jaar weer met het gezin op de witte fietsen!
Lekker eten en drinken mee en dan de grootste route door het park. Zelfs eens een vos voor ons uit. Lekker in de grote speeltuin en aan de koffie op dat terras.
Voor het eten gaan we in Hoenderloo een pannekoekje eten en na het eten het park weer in om herten te bekijken.Geweldig!!

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 4 juni 2010

Mijn man werd 80 en dat wilde ik op een speciale manier vieren. Met kinderen en kleinkinderen en natuurlijke de jarige job op weg naar de "Hoge Veluwe", compleet met verjaardagstaart (natuurlijk met kaarsjes vanwege de kleintjes) en champagne, glazen etc. Voor mijn zoon een bakfiets vanwege de twee kleinste en mijn schoondochter een tandem met de oudste samen. De rest een normale witte fiets. Het eerst op weg naar de koperen ketel, het restaurant waar ook de picknickplaats is. De taart opgesmukt en de kaarsjes aan, zingen voor de jarige en de kurken can de champagne laten knallen. Kadootjes uitpakken, taart gegeten en de kleintjes intussen nog heerlijk in de speeltuin. Vervolgens gingen we naar het restaurant voor een lekkere kop koffie. Dan de fiets op met de hele bups en we hebben genoten, iedereen was enthousiast en wilde nog wel een keer zo'n dag in de Hoge Veluwe. Aan het eind van de dag nog een lekkere pannenkoek en moe maar voldaan allemaal weer naar huis.

  • g.Verhagen-Rutten.
  • Bezoekdatum: 12 september 2009

Geen toelichting

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 5 september 2009

heel leuk om te doen , heerlijk fietsen, kunt kiezen voor kortere of langere routes, de fietsen zijn leuk en fietsen best lekker, goede fietspaden, goede voorzieningen zoals toiletten en eet/drinkgelegenheden.
Wel jammer dat het zo duur is , middagje met gezin alleen al 21 euro aan entree kwijt. Doe je toch niet iedere maand, maar je sponsort natuurlijk wel een Natuurgebied dat is ook wat waard. Kinderen hebben ruim een uur in de speeltuin gespeeld, Museonder leerzaam en gratis bij entree Park. Kroller Muller museum apart betalen

  • janet.
  • Bezoekdatum: 27 april 2009

Geen toelichting

  • barbera b.
  • Bezoekdatum: 14 november 2008

Prima park, goede voorzieningen, behalve aan het eind van de dag toen we een heel eind terug moesten lopen, omdat alle witte fietsen door anderen (wandelaars waarschijnlijk) waren meegenomen.

Museonder en Kröller Muller Museum prachtig

  • Nationaal P. D. H. V.

Een geweldige plek om met het hele gezin, oud en jong, een dag door te brengen. Het museum is niet alleen voor volwassenen, maar de kinderen genieten vooral ook in het museonder.
En dan de ruimte! Overal is de mogelijkheid om te spelen, en ook te picknicken. Wat de natuur betreft: Altijd weer nieuw en in elk seizoen anders.
Een aanrader.

  • J.G. v. d. V.
  • Bezoekdatum: 7 juni 2008

Zeer mooi Park, prachtig onderhouden leuk om met de fiets er door heen te gaan en leuke stops te doen.
Had er wel 2 dagen in willen blijven.Zeer de moeite waard
Zoveel mooie natuur en dieren

  • Marian v. T.

Wij (2 volwassenen en 2 kinderen, 7 en 9) zijn het park in gegaan op de witte fietsen, een heel leuke ervaring. Het is een mooi park met goede fietspaden. We hebben herten gezien. Het bezoekerscentrum is zeer de moeite waard. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook zijn we naar het jachthus geweest. Niet echt voor kinderen maar de moeite waard. De kinderen kregen een klapstoel mee om op te zitten, de gids had oog voor hen, het verhaal was interssant en er was veel ruimte voor vragen, ook van de kinderen. Het slot zelf is erg mooi en het verhaal erachter erg interessant.

  • N.N..

schitterend

  • wbeumer1@kabelfoon.nl.
  • Bezoekdatum: 20 april 2008

Geen toelichting

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 26 februari 2008

We hebben in mei 2007 een dagje Hoge Veluwe met bezoek aan Kröller-Müller museum gedaan. Het natuurpark zelf is een teleurstelling. Ik ken tientallen plekjes die mooier en groener zijn en waar je wel naar toe moet gaan voor de flora en de fauna. De fietsen waren goed in orde en gratis te leen, dat was leuk. Het museum was prachtig, een domper was wel dat mijn museum jaarkaart er niet geldig was.

  • Anne.
  • Bezoekdatum: 20 juli 2007

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede