Koop nu tickets
€ 2,- korting op je tickets

Splashtours Amsterdam: rij én vaar door Amsterdam!

Logo van Splashtours Amsterdam

Verken Amsterdam anders dan anders, namelijk in een knalgele amfibiebus! Rij en vaar langs de iconische gebouwen van de Amsterdamse skyline en ontdek de mooiste plekken.

Ontdek tijdens een stadsrit met Splashtours de meest bijzondere en mooie plekken van Amsterdam, maar dan net even anders. Je boekt nu geen standaard bustour, maar eentje met een 'splash': de knalgele amfibiebus maakt halverwege een spectaculaire duik in het IJ!

Op het land en in het water

De amfibiebus van Splashtours is een tourbus en boot in één, waarmee je over land en zee langs de highlights van de stad gaat. Bewonder de schitterende skyline vanaf het water en rijd langs bekende en onbekende gebouwen in Amsterdam. Tijdens de rit vertelt een enthousiaste gids je de leukste en grappigste details over onze hoofdstad. Een stadstour met Splashtours Amsterdam duurt 60 minuten en is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Handig om te weten

De opstapplaats van Splashtours Amsterdam is Bercylaan 1 in Amsterdam Noord, bij A'DAM LookOut. Parkeren kun je in parkeergarage 'P1 Parking Amsterdam Centraal'. Kom je met de trein: vanaf het Centraal Station ben je er met de gratis veerboot binnen een paar minuten!