Koop nu tickets
Inclusief drankjes en snacks

Leef je uit in virtual reality pretpark Nexxt VR

Logo van Nexxt VR

Hijs jezelf in een harnas en ren door de virtuele wereld, rij de race van je leven of speel met twaalf mensen tegelijk dezelfde game. Alles wat je in virtual reality kunt beleven, beleef je bij Nexxt VR!

Grijp de controllers en vind jezelf terug hoog op een wolkenkrabber, diep in de zee of op een rotsige vlakte in de bergen. Wat beweegt daar in de verte, vriend of vijand? Dankzij de nieuwste technologie├źn is elke virtual reality bij Nexxt VR adembenemend. Hier ervaar je hoe het voelt om te vliegen of ontdek je hoe goed je bent met pijl en boog.

VR speeltuin

Je kunt iedere dag samen of alleen terecht bij Nexxt VR om te spelen met de uitgebreide collectie. Zoveel mogelijk games en experiences uitproberen? Kies dan een tijdvak en je hebt de beschikking over alle spellen en systemen. Daag jezelf uit en balanceer op grote hoogte. Of neem deel aan spannende competities en strijd tegen je vrienden, familie of collega's. Het Nexxt team beantwoordt je vragen en helpt waar dit nodig is. Leuk om te weten: iedere zes maanden verandert het aanbod van spellen en set-ups, dus er wacht steeds weer een nieuwe ervaring bij Nexxt VR.

Help de speler

Bij Nexxt VR hebben ze een unieke app, waarmee toeschouwers de persoon in de virtuele wereld kunnen helpen. Zo kun je ook meespelen als je even niet zelf de controllers in handen hebt en samen intense virtuele ervaringen beleven.