Koop nu tickets
€ 2,- korting op je tickets

Sla een hole-in-one in een wonderlijke 3D-wereld

Logo van Van der Ende Racing Inn

Houd je blik gericht op de hole tijdens een potje glow in the dark minigolf bij Van der Ende Racing Inn. En dat is best moeilijk in dit wonderlijk fluorescerend 3D-decor waar superhelden, haaien en astronauten toekijken.

Een potje minigolf is een stuk spannender op de nieuwe 3D glow in the dark golfbaan Van der Ende Racing Inn. Zet een 3D-bril op, pak een putter en ga de uitdagingen van de 18-holesbaan aan. Niet alleen de baan is steeds weer anders, maar ook het decor verandert. Van een onderwaterwereld met haaien en zeeschildpadden wandel je zo de ruimte in en sta je oog in oog met een astronaut. In totaal zijn er vijf verschillende ruimtes.

Dino's en superhelden

Sla de bal om een reuzen dino-ei, terwijl grote dinosaurussen je vanaf de zijlijn vervaarlijk aankijken. In de ruimte met superhelden sta je tussen de wolkenkrabbers en dan is er ook nog de ice age. Door de 3D-bril worden de werelden levensecht. Probeer dan nog maar eens beheerst een balletje te slaan! Glow in the dark minigolf is geschikt voor alle leeftijden en is daarom erg geschikt als familieactiviteit.

Glow in the dark minigolf

Je kunt glow in the dark minigolf bij Van der Ende Racing Inn goed combineren met een van de andere activiteiten op dezelfde locatie. Er is een kartbaan, een lasergame arena en je kunt je hersens laten kraken in twee verschillende escaperooms.