Koop nu tickets
Tickets met € 7,50 korting!

Hilarische stand-up comedyshows in Den Haag

Logo van ComedyCity

In the USA is stand-up comedy al jaren een hit voor een gezellig avondje uit. In Den Haag heb je nu ook een stand-up comedyclub: ComedyCity! Schuif aan voor een avondje lachen met aanstormende talenten en bekende comedians. In Nederlands en Engels.

Veel van de grootste entertainers en talkshow hosts begonnen ooit als stand-up comedians. Stand-up comedy is in de Verenigde Staten al jarenlang een begrip en nu in Den Haag ook! ComedyCity in de Bleyenberg aan de Grote Markt is de eerste comedyclub van de Hofstad. Hier stelen de grappigste mensen, bekend en nog minder bekend, een avond lang de show. Soms in het Nederlands, soms in het Engels, maar altijd grappig. Er is zelfs lachgarantie. Niet gelachen? Geld terug.

Typisch stand-up comedy

Stand-up comedy is geen cabaretshow: het is vlijmscherpe humor en vaak dus keihard. Stand-up comedians staan bekend om hilarische anekdotes, oneliners en hun unieke visie op het dagelijks leven en het nieuws. ComedyCity schotelt je per show zo'n 3 tot 8 comedians voor, die elk een set van 8 tot 20 minuten opvoeren met als missie je non-stop te laten lachen. Een MC praat de show aan elkaar. Drankje erbij en je hebt een topavond!