Koop nu tickets
Nu met gratis poncho!

Op de fiets door de bloeiende Bollenstreek

Logo van Tulip Bicycle Tour

De Keukenhof mag dan bekend staan om haar bloemenpracht, buiten het park is minstens zoveel te zien. Een gids voert je met de Tulip Bicycle Tour langs de schitterende bloeiende bollenvelden in de omgeving van Lisse.

Uitgestrekte velden met tulpen, narcissen en hyacinten barsten in het voorjaar uit hun knoppen. Met een schitterende kleurexplosie tot gevolg! Geniet op je gemak van deze prachtige omgeving met de Tulip Bicycle Tour. Een gids leidt groepen vanaf 3 personen langs de mooiste plekjes van de Bollenstreek rondom Lisse en vertelt onderweg meer over de historie van de streek.

Fietstour

De Tulip Bicycle Tour duurt 2,5 uur en begint bij Restaurant De Engel in Lisse. De route is 18 kilometer lang en gaat van de uitgestrekte tulpenvelden en velden vol narcissen en hyacinten verder naar Kasteel Keukenhof, 't Huys Dever en musea en molens. Een prachtige diverse route die de gids onderweg nog mooier weet te maken met verhalen over de historie en bezienswaardigheden. De fietstocht wordt onderbroken voor een bezoek aan de Tulperij en een pauze van 20-25 minuten. In de bloemenkas kun je wat drinken en souvenirs en verse stroopwafels scoren.

Fietsen huren

Neem zelf een fiets mee of huur eentje, inclusief helm, bij de Tulip Bicycle Tour. Kinderzitjes of kinderfietsjes zijn niet beschikbaar. De gids is een echte local, die goed Engels spreekt.