Beoordelingen voor Space Expo

(107 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Prachtig

Mooi opgebouwd, leerzaam, ook interactief, je waant je even in een andere ‘wereld’.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 september 2019

Space Expo

TOP

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2019

wel interessant

de grote van de expo viel wat tegen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2019

Super interessant.

Wij hebben een hele leuke dag gehad.
Veel te zien, en een hoop leuke informatie!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2019

Was een leuke expositie

Jammer dat de tour naar Estec al was volgeboekt.
Ik vind dat er bij de kassa bij aanmelding gewezen moet worden op de beschikbare plaatsen die er dan nog zijn.
Nu moesten wij teleurgesteld naar huis zonder daar te kunnen zijn.

  • Hans S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2019

Erg leuk en interessant

Met zijn 4en geweest. Een met de oudste van 7 mee gelopen. En een met de jongste van 4. Beide bij elkaar houden is erg lastig omdat het interesse gebied totaal anders ligt. Voor beide was er zeker genoeg interessants te beleven.
Erg leuk dat er aan het einde bij het uitreiken van het diploma ook echt gekeken werd naar de antwoorden en aandacht aan de kinderen gegeven werd ondanks er nog meer in de rij stonden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2019

Het was heel leerzaam

Er was een hoop tezien en te doen

  • Els H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2019

leerzaam en interessant

Heel leerzaam en interessant

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2019

Superleuk voor jong en oud

Indrukwekkend & heel mooi gedaan!
Leuk om daarna nog naar het strand te gaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2019

leuk en leerzaam voor de kinderen

veel afwisseling,

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2019

Leuk, informatief, overzichtelijk.

Ik en mijn zoon bezochten deze week Space Expo in Noordwijk.
Prima opzet, overzichtelijk en veel ruimte mocht het druk zijn.
Entreeprijs was prima achteraf, zeker omdat we na anderhalf uur alles wel hadden gezien.
De grootte van het geheel viel een beetje tegen. Desalniettemin veel te zien en te lezen. Zeer leerzaam voor ons beide.
Gratis parkeren is wel een plus. Maar als het druk is wordt de parkeerplaats snel te klein.
Voor een ruimtevaart liefhebber is het wel een bezoek waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 30 juli 2019

Super spannend tentoenstelling

Een museum voor iedere leeftijd. Niet alleen vor oudere Kindern.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

Erg leuk en leerzaam

Een actieve en leerzame ervaring.

  • Esther B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 mei 2019

Prima dag uit

Onze kleinzonen, 9 en 7 jaar oud, hebben veel geleerd over de ruimte en ruimtevaart. S'avonds nog veel vragen moeten beantwoorden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Leuk en informatief voor jong en oud

Erg leuke dag gehad met de kleine man. Veel informatie welke ook voor kinderen leuk is icm de speurtocht.

  • Patrick
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 april 2019

Leuk maar moeilijk

Het was leuk, maar lastig voor jonge kinderen. We watten er korter dan verwacht. Kinderen waren gauw uitgekeken op alles.

  • Sammy J. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 april 2019

Goede ervaring bij de Space Expo

Wij hebben met het gezin een leuke middag gehad bij dit museum. Er was veel te zien en het quiz boekje was erg leuk voor kinderen.
Het museum is niet heel groot maar precies groot genoeg. Leuke speeltuin voor de kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 april 2019

Leuk voor aspirant astronautjes

Mooie leerzame omgeving. Leuke dingen te doen voor kinderen. Interessant voor volwassenen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 februari 2019

teleurgesteld

het was heel interessant en indrukwekkend, maar het museum is erg klein. Met een shuttlebus voor een rondleiding konden we niet aan meedoen omdat onze dochter van net 14 jaar haar legitimatie vergeten was. De baliemedewerker deed het moeilijk over en toonde totaal geen mededogen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 november 2018

Nieuwe dingen gelezen

De moeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Meer dan de moeite waard, must.

Een voor Nederland en Europa een toptentoonstelling, zeker incimbinatie met "Comics in space".

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 september 2018

Rondleiding matig

Klein rondleiding 1 hal verder 2x op de gang .
Niet voor herhaling.
Leuk voor kinderen

  • J.M v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018

Was een leuke dag

Was leuk.

  • J H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

leerzaam

mijn kinderen, 5 en 9 jaar, hebben erg genoten van het uitje naar Space Expo! We hebben de speurtocht gedaan en hebben op deze manier weer veel nieuwe dingen geleerd!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018

Bezoek met mijn oudste zoon

Veel ontdekkingen. Een lezing waarbij mijn zoon betekenisvol betrokken werd. Complimenten!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018

Leuke locatie

Mooi centrum

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2018

Niet heel groot maar veel info en interactie

€66 met z’n zessen is niet goedkoop maar het is heel interessant. Veel informatie dus ik merkte dat de kinderen na een tijdje uitgelezen waren. Leuke interactie, experimenten en videos. Wij waren er wel redelijk snel doorheen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Super leuk voor jong en oud

Voordelig uitje en heel leuk voor kinderen vanaf 7 jaar.

  • John d. J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Leuk museum

Een heel leuk en leerzaam museum voor jong en oud. Ik had alleen graag wat meer simulatie's gezien en gedaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 juli 2018

Ruimte vaart

Het was geweldig wat je over de ruimtevaart te weten kan komen alleen jammer dat onze zoon van zeven niet mee mocht met de space trein dat hebben we gemist hij is toch onder begeleiding ? En wel heel veel over andre maar wie was nou wubbo

  • Herman O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 juni 2018

Interessant

Interessant om div. "dingen" gezien te hebben die in de ruimte geweest zijn.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 mei 2018

Kleiner dan verwacht

Informatief en een gevarieerde opzet: doen, lezen, zien. Wel kleiner dan verwacht. Kinderen rennen rond alsof het een speeltuin is.

  • Jan
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 mei 2018

Bezoek Space Expo

Het was heel interssant. Onze kleindochter en wij ook hebben er van genoten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 1 mei 2018

Leerzaam. Interactief en voor alle leeftijden

Met pa(80), zus (48), 3 kinderen(16, 15 en 6 jaar) En ik (52)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2018

informatief op een klein oppervlak

Informatieve expo waar je veel kunt lezen en zien over ruimtevaart. Jammer dat je met de online tickets toch in de rij moet staan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 april 2018

Super Leuk

Leuke middag gehad in Noordwijk. Veel te zien en te leren.

  • Jaap
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 april 2018

Achterhaalde presentatie

Jammer dat zo'n leuk onderwerp niet goed uit de verf komt.
On samenhangende presentatie, gedateerd, moet nodig opgefrist worden.

  • A. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 maart 2018

Interessante expositie

Mijn kleinkinderen vonden het leuk en leerzaam

  • IJ. v. d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 27 februari 2018

Weinig te zien

Weinig te zien, niet heel groot.
Jammer dat er lastig gedaan wordt om een 2 dagen verlopen id-kaart voor de trein tour.

  • Fabian S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 februari 2018

Leuk, maar een relatief kort programma.

Alles netjes verzorgd.
“Zwaard vechten-show”, een beetje te zwaar aangezet.
Tip: maak er een inloopprogramma van, met een jonge enthousiaste vrouw/ man.

  • Ron G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 4 januari 2018

leerzaam, voor alle leeftijden, betaalbaar

om zeker nog eens terug te gaan.... was gewoon te veel voor 1 middag

  • lidy v. l.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 december 2017

Zeer interessant ook voor kinderen

Erg interessant om meer te weten van de ruimte en ruimtevaart. Ook leuk voor kinderen vanaf eenjarig of 4. Voor elke leeftijd is er een leuke speurtocht.

  • Marije T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 december 2017

Een hele leuke dag met kleinzoon van 10 jaar die e

Erg leuk en niet alleen voor kinderen. Veel geleerd en gezien. De Space trein was een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen.

  • Marleen M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2017

OK

heel interessant voor alle leeftijden

  • Wim Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 30 september 2017

Vergane glorie

Ik ben er als 5jarige geweest, nu ik als 30jarige weer ben geweest heb ik het gevoel dat er weinig is veranderd. Oud spul, paar interactieve dingetjes die kapot waren...geinig maar geen €11,- waard

  • Elvira
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 23 september 2017

Leuk en leerzaam

Veel te zien en doen, zeker ook voor kinderen

  • Emmy M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 september 2017

Erg leuk en informatief !

Leuke presentatie en interactief programma in de schoolvakantie. Alles goed overzichtelijk opgesteld. Wij waren met onze kleinkinderen en zijn veel langer gebleven als de bedoeling was. Nog wel een minpuntje. Het planetarium is volgens ons wel aan verbetering toe. Zowel de beeldkwaliteit maar ook de geluidsinstallatie is sterk aan vervanging toe. Ook een wat betere plaats zittend of liggend om naar het heelal te kijken zou geen overbodige luxe zijn. Verder hebben we genoten van de middag.

  • Rudy J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 30 augustus 2017

Space expo

3 sterren. Ik had meer verwacht betreft het begeleiden van kids enzo

  • Melinda P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 augustus 2017

Ongeorganiseerd

Klein, veel mensen, te lang wachten bij activiteiten die gedaan of gezien konden worden. Mensen blijven maar voor dringen. Niet goed aangegeven welke route er gevolgd moet worden. Prijs en kwaliteit niet in verhouding.

  • Rahiza D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2017

Leuk uitje voor de familie met 6+

Mooie expo met leuke experimenten voor 6+... mijn neefje van 4.5 kon moeilijk volgen en/of geboeid worden...

  • Laure C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2017

Super interessant!

Super interessant!

  • Bert v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2017

Zeer leerzame expositie

Voor de expositie. 5 sterren. De souvenier-winkel viel erg tegen. Zeker voor de ouderen kinderen. Geen leuke herinneringen aan de space-expo te koop.

  • Hans J. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2017

Interressant en interactief

Interessant voor het hele gezin. Ook voor jonge kinderen is er genoeg waar ze kunnen proberen, doen, voelen en beleven. Ook bij de presentaties hielden ze rekening met (kleine) kinderen. Door de kinderen erbij te betrekken bleven ze aandachtig luisteren.

  • Maureen
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2017

Superleuk en interessant uitje

We hebben ons prima een middag vermaakt in Space Expo. Beide presentaties (30 in. en 60 min) waren prima te doen en erg interessant. Mijn dochter vond de verschillende proefjes en doe-dingen erg leuk en is trots op haar diploma!

  • Sonja
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2017

Super voor mijn kids

Van alles voor kleine kinderen, iets ouder en voor de ouders

  • Sander S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2017

Leuk en interessant

Was erg leuk en leerzaam mijn zoon van 6 heeft de speurtocht gedaan en was hier zeer enthousiast over. Enige jammere was dat de hoek met André Kuipers nog niet af was.

  • Sebastiaan v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 mei 2017

Geweldig bezoek.

Zeer proffesionele rondleiding, gegeven door dame afkomstig uit Rusland.
Weet helaas haar naam niet meer.
Veel kennis van zaken en zeer goede uitleg over verleden en huidige stand van zaken over ruimtevaart.
Heel plezierig bezoek, veel van geleerd!

  • Carla v. H.
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 10 mei 2017

niet voor oudere kinderen

Met 3 kinderen(20,18,15) op een middag naar space expo geweest. Zelf vond ik het interessant maar mijn kinderen waren na een uur uitgekeken. Ze wisten alles al en er was weinig interessant nieuws voor hen.

  • jacqueline B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2017

Met zorg samengesteld

De tentoonstelling geeft een mooi overview. Daarnaast was de lezing over voeding in de ruimte interessant.
Voor de kleinkinderen 6 en 8 duurde het verhaal te lang, ik hoorde dit ook om mij heen

  • Piet H. e. 2. k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 30 april 2017

Voor alle leeftijden wat te beleven

Voor alle leeftijden is er iets te beleven.

  • wim w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 mei 2017

Interessant

Erg informatief. Zou nog meer te weten willen komen wat er door de ruimtevaart en alle onderzoeken bereikt is en wat daar in de praktijk van alle dag van te merken is.

  • d m.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2017

Interessant

Erg informatief. Zou nog meer te weten willen komen wat er door de ruimtevaart en alle onderzoeken bereikt is en wat daar in de praktijk van alle dag van te merken is.

  • d m.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2017

Ongelofelijk... het leven als astronaut.

Expositie is erg leerzaam en allesomvattend.
"Naar de ruimte, mij niet gezien!"

Erg leuke, interactieve presentatie over voedsel in de ruimte. Vooral de negerzoen in de vacuumstolp is bij de kinderen blijven hangen.

  • Rik S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 april 2017

Vreselijk

Je hebt er zo doorheen gekeken, er is vrij weinig te doen. Zowel voor kinderen als volwassenen.
Op de excursie moesten wij nog ongelooflijk lang wachten. En dat vonden wij zonde van het geld. Dus eigenlijk weggegooid geld!!

  • Romy v. d. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 april 2017

Fantastisch om in de wereld van de ruimtevaart te stsppen

Een mooi en leerzaam beeld over de wereld van de ruimtevaart. Hele leuke en vooral voor kinderen interactieve middag. De presentatie over het voedsel in de ruimte waar in begrijpelijke taal wordt verteld door enthousiaste medewerkers. Met leuke proefjes waar kunferen actief bij betrokken worden. Wij vonden het een top uitje. Alleen jammer dat wij het treintje niet konden doen omdat onze jongste dochter nog net te jong was.

  • Frans d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 april 2017

Space Expo

Erg leuk en interessant. Jammer dat de treintjes voor een bezoek aan het ESTEC al snel vol zitten.

  • Bart S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 februari 2017

Interessant en leuk

We vonden het interessant om te zijn geweest. Met name de 'echte' materialen, zoals waar André Kuipers in geland is en de spullen die astronauten hebben gebruikt zijn leuk om te zien. Doordat André Kuipers recentelijk is geweest, 'leeft' het.
Ook het treintje met de rondleiding is leuk om erbij te doen. Of we het echt de bijdrage waard vinden, weten we niet.
Wat we niet snapten zijn de exposities over de Noordpool e.d.

  • Fam. v. T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 maart 2017

Leerzaam en leuk

Met dochters van drie en vijf jaar oud geweest. De oudste had op school een project over ruimtevaart en was bij voorbaat al vol van de ruimtevaart. Wat ze bij Space Expo zag, vond ze geweldig. Veel dingen geleerd ('hoe zwaar ben ik op mars, pap?') en gedaan. Voor kinderen van drie jaar oud iets minder. Echt een leuke en leerzame dag gehad.

  • Henk
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 februari 2017

Space expo

Dag uitstapje: 2 maart
Tegenvallende kleine 'expositie'. Door de grote drukte weinig tyd om alles goed te zien. Waren daarom al na iets meer dan een uur uitgekeken. Hadden verwacht dat er meer interactieve mogelijkheden zouden zijn. Waren er niet?

  • Rieke W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 maart 2017

Zeer interessante dag gehad!

Doen we nog eens over! En wellicht kunnen we dan met de "Space Train" ook een bezoek brengen aan Estec.

  • Wolter F. e. d. e. 2. k. (. m. 1. e. j. 8. j.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 februari 2017

Interessant en leerzaam

Zowel de expo als het bezoek aan Estec waren zeer de moeite waard. Veel uitleg gekregen.

  • DECM v. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 februari 2017

Gaaf Space'n

Space expo was heel leuk en leerzaam!

  • S G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 26 februari 2017

erg leuk

Erg leuk en heel leerzaam.

  • Greet v. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 18 februari 2017

Interessant, wel klein

Verwachtte nog een sterrenzicht, met telescoop of zo. Meer voor iets kleinere kinderen. Doe en speelarea voor kinderen.

  • Mariska v. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 9 februari 2017

Een echte aanrader

Iedereen vind er zijn gading: zowel geschiedenis als wetenschap en interessante leerrijke proeven. De gidsen van de Space Train gaven ook heel interessante kommentaar. Zowel jongeren (15-20 jaar) als oudere 70+ brachten een heel aangename dag door.

  • Roger V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 12 februari 2017

leuk interesant

Was leuk alleen de rondleiding was met een grote groep niet te verstaan dus moeilijk te volgen. de man vertelde het met passie daar lag het niet aan !!!!

  • dave t.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 februari 2017

Heel indrukwekkend en leerzaam

Interessant om te zien hoe fascinerend de ruimte is.

  • Joost
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 februari 2017

Leerzaam en leuk familie uitje

Erg leuk en interessant voor jong en oud. Er kan misschien iets meer voor de jongsten van rond de 5 a 6 jaar gedaan worden maar alles bij elkaar hebben wij ons prima vermaakt.

  • Lex v. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 januari 2017

Best aardig

Leuk dagje uit. Helaas was e.e.a. defect en lijkt het museum een beetje gedateert en op z'n retour. Een tochtje over het park à € 6,00 p.p. extra is natuurlijk niet leuk met een gezin van 6 personen. Persoonlijk vind ik dat je op de een of andere manier iets moet bedenken om bezoekers gewichtloosheid te laten ervaren. Verder is het een prima museum hoor.

  • Rudy B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 januari 2017

Erg klein

Erg klein en niets voor kleine kinderen .

  • Kirsten V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 januari 2017

Leerzaam, goed verzorgd, eigentijds

We hebben met 2 jongens (verstandelijk beperkt) de Space Expo bezocht. Voor hen was het een heel interessante middag. Ze konden volledig zelf op zoek naar wat ze leuk vonden. Uiteraard waren de doe-dingen het meest in trek.

  • Theo V. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 29 januari 2017

J.Blikkenhorst

Geweldig leuke dag gehad en zeker voor alle leeftijden boeiend en leerzaam !!

  • Joop B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 januari 2017

Leuk en leerzaam voor kids en volwassenen

Leerzaam en leuk dagje uit. Vooral de speurtocht maakt de expo meer interactief. Ik ging met mijn nichtje van 6 en ze vond het erg leuk.

  • Yohanna F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 januari 2017

kleiner dan verwacht, bordjes met uitleg ontbraken

Helaas moest mijn zoon van 14 legitimatiebewijs hebben om naar het techlab te gaan dus konden er niet heen. Spontane rit van 1.5 uur voor 30 min. Expo. Waren een beetje teleurgesteld.

  • D. v. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 22 januari 2017

Niet voor jonge kinderen.

Was met mijn kleinzoon van ruim 4 jaar. Hij had op school het thema ruimtevaart. Maar dit sloot niet aan bij zijn belevingswereld.
De planeten die je door kijkgaatjes kunt zien, kon hij niet bij, ik kon ook niet bij de hogere kijkgaatjes.
De tentoonstelling is niet zo groot dat je daar meer dan 2 uur rond kan lopen.
Je kunt met het treintje naar een ander terrein, maar daar moet je dan weer 6 euro voor betalen.

  • Gerda S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 januari 2017

interessant, leuk en informatief

Gaaf om een keer een echte maansteen en het pak en spullen van andre te zien. Ik heb er veel geleerd. Het was compact maar toch een paar leuke uren gehad.

  • Niels g.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 20 januari 2017

Een leuk en leerzaam uitje.

Het was een leuk en informatief uitje. De kinderen vonden vooral de doe-dingen leuk.
Voor alle teksten bij de foto's hadden ze niet altijd het geduld.

  • N.G. v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 januari 2017

KORT gezegd leuk uitje.

Mooi opgezet.
Ook de trip naar ESA was erg leuk.

  • Carla
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 21 januari 2017

Leerzaam

Interessant en bijzonder leerzaam
Dus een goede beoordeling.

  • Wim K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 januari 2017

Aanrader!

Wij vonden het indrukwekkend en met de space train was ook echt een aanrader!

  • Sonja S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 januari 2017

Erg interessant en best leuk

We vonden het filmpje van Andre Kuipers interessant en de vele informatieborden aan de wanden. Erg veel geleerd. De kinderen hebben zich prima vermaakt, ook buiten. Vanwege de leeftijden hebben we het treintje niet 'gedaan' maar ik zou zeker een keer alleen teruggaan en rustiger alles bekijken.

  • Sheila
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 januari 2017

Super interessant!

Space expo is klein opgesteld, maar bevat veel informatie. Kinderen kunnen zelf proefjes doen en leren over het zonnestelsel en ruimtevaart. De spacetrain is een aanrader, geeft een doorkijk in de meest recente ontwikkelingen. Leuk voor kinderen vanaf 9 jaar.

  • Sherry
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 januari 2017

Mooi opgezet geheel

Prachtige excursie

  • Jan O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 januari 2017

Leuk en informatief

Complete speurtochten voor kinderen

  • Herco v. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 december 2016

interessant

Een mooi verzorgde tentoonstelling. Erg interessant. Wel jammer dat door de weeks de expo trein niet rijd en dat er geen films draaide ivm een bezoek van een school. En door kinderfeestje erg veel herrie omdat geluid erg weerkaatst in de hal.

  • Rolande S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 november 2016

interessant

Een mooi verzorgde tentoonstelling. Erg interessant.

  • Rolande S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 november 2016

Mevrouw

Ik ben met mijn zoon van 11 naar space expo geweest. Het is niet groot maar we hebben ons de hele dag prima vermaakt. We hebben ook de Space train naar ESTEC genomen waardoor je zo weer twee uur verder bent. Treintje was helaas kapot maar het is prima te lopen vanuit expo. Als je kind ruimtevaart en het heelal leuk vindt dan is dit absoluut een aanrader!

  • Monique
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2016

Lekker ruim , leerzaam, maar vooral leuk.

Erg leuk en leerzaam.
Niet alles krijgt de volle aandacht van de kinderen maar er is voldoende te doen en zien om een hele fijne dag van te maken.

  • Andrea
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2016

Space Expo

Space Expo was helemaal te gek. Boven verwachting nog meer respect voor Astronauten. Want als zij op Aarde terugkomen en niet gepamperd worden gaan ze echt dood. Ze hebben al een lijkkleur. Zo heftig is het. Zowel fysiek als geestelijk. De houding waarin ze zitten de pijn die ze lijden ook de doorgang door de dampkring isvreselijk heftig, ja en dan nog een hele harde landing op Aarde. Heel veel geleerd. Was top. Wat grappig is dat Astronauten zo gewend zijn aan zweven dat ze hun kopje koffie laten vallen ja even vergeten. hihi

  • Karin O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2016

Space Expo de moeite waard.

Interessant interactief museum. Vooral de tocht naar het internationale ESA gebied en de rondleiding in de gebouwen waar space shuttles en rakketten hingen en waar echt gewerkt wordt.

  • Caroline W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2016

Ontdekking

Zeer leerzaam en een openbaring

  • Jan R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 oktober 2016

leerzaam,en geweldig

geweldig leerzaam interactief en leuk voor jong en oud, geweldig dagje uit.

  • Daniel B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 mei 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Leuk en leerzaam

Het is een leerzaam dagje uit voor jong(4-7) en oud. Voor kinderen is het leuk omdat ze veel zelf kunnen doen. Ook voor volwassenen is het zeer de moeite waard. De presentatie met Flip de beer was voor de kinderen herkenbaar.

  • R. K.
  • Bezoekdatum: 24 februari 2012

Heel leuk!

Tot voor kort hadden we totaal geen interesse in de ruimtevaart. In de klas van ons dochtertje wordt er sinds de lacering van André Kuipers aandacht aan besteed. Omdat zij er zo enthousiast over verteld is ook onze belangstelling gewekt. Een uitstapje in de voorjaarsvakantie moet dan natuurlijk naar Space expo! Vanwege o.a tijdgebrek hebben we de tocht met de space train niet kunnen maken. Het museum zelf bood echter al zoveel, dat we er onze middag ruimschoots konden vullen. Jammer dat een van de films zonder(hoorbare) aankondiging veel vroeger werd vertoond dan op het programma stond aangegeven; die liepen we mis. Niettemin hebben we van de rest enorm genoten!

  • Ria.
  • Bezoekdatum: 24 februari 2012

Geen toelichting

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 16 april 2010

voor kinderen

  • ramona.
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2007

Ik ben afgelopen zondag naar de Space-Expo geweest en heb ook een ritje met de Space-train gemaakt.
Ik ben normaliter maar een beetje in deze tak geïnteresseerd, toch heeft vooral het ritje met de Space-train voor veel positieve verbazing gezorgd. Gewoon omdat je nu in het echt ziet wat er allemaal gebeurd voordat een sateliet of hulpmiddel de ruimte ingaat.
Ja, het was het bezoek meer dan waard!
Ook de expo is heel erg boeiend en ook voor mensen die normaal niets met ruimte hebben ook een leuk dagje uit.

  • Jolanda J.
  • Bezoekdatum: 7 februari 2007

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede