Koop nu tickets
Boek online kaartjes

Een cool dagje schaatsen en winterpret voor iedereen

Logo van Flevonice B.V.

Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! Beleef hier het oer-Hollandse wintergevoel. Trotseer samen het ijs en schuif daarna gezellig in het restaurant aan voor een soepje.

De schaatsbaan van Flevonice in Biddinghuizen is geschikt voor iedere schaatser. Of je nu moeiteloos kilometers op de schaats staat of je juist je schaatstechniek nog wat op moet poetsen. Er is een schaatsbaan van drie kilometer en eentje van 400 meter. En behalve schaatsen is er nog veel meer ijsplezier te beleven bij Flevonice.

Ice Funpark voor kinderen

Een winters dagje uit staat in teken van gezelligheid! Daarom is er een groot speelparadijs voor kinderen, het Ice Funpark. Hier kunnen kinderen leren schaatsen op een krabbelbaan, sjezen ze in bandjes de Super Glijbaan af en kunnen ze non-stop spelen in het Ice Funpark.

Schaatsen in de buitenlucht

Schaatsen in de winter doe je het liefst op natuurijs, lekker buiten. Bij Flevonice kan dat dus de hele winter lang, wat voor weer het ook is. Hier beleef je op de schaatsbaan het echte oer-Hollandse schaatsgevoel! De ijzers onderbinden, de koude wind in je gezicht, het winterse zonnetje aan de horizon: het kan weer!

Opwarmen in het restaurant

Een dagje schaatsen zou niet compleet zijn zonder een lekker warm drankje en een goede snack. In het restaurant van Flevonice vind je allerlei gerechten, gemaakt van verse en lokale seizoensproducten. Natuurlijk ontbreken de klassiekers niet, zoals een kopje soep en een dampende chocomelk.