Beoordelingen voor Museum van de 20e Eeuw

(116 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Super leuk voor de hele familie

9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2019
Gewéldig!!!! Jeugdsentiment.

Een vette 10!
Ik hou niet van musea. Maar jullie museum is gewéldig!! Er kwamen veel herinneringen boven. Sommige dingen was ik vergeten. Door het te zien, wist ik het weer. Heb de hele route gelopen met: "Oja en dat en die." Heerlijk!!

  • Astrid R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 september 2019
Leuk en leerzaam museum

Veel herkenning van producten. Ook leuk voor kinderen om te zien hoe ontwikkelingen in de afgelopen eeuw zijn geweest.

  • Wilma V. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2019
Leuk voor een regenachtige dag

Heel veel punten van herinneringen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2019
Ik vind een geweldig museum.

Voor mij een museum van herkenning. Je komt dingen tegen die je eigenlijk vergeten bent maar waardoor er weer herinneringen nar boven komen!

  • Saskia N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 juni 2019
Terug in de tijd

Erg leuk museum,zoveel spullen uit mijn jeugd,en de jaren 70 zeer herkenbaar,

  • Aad v. d. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 juni 2019
feest van herkenning

zoveel spulletjes uit mijn jeugd

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 mei 2019
terug in de tijd

interessant voor diegenen die deze tijd hebben meegemaakt.
voor kinderen niet echt een belevenis

  • jan r.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 maart 2019
Feest van herkenning

Niet duur en keurig onderhouden

  • Ineke B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019
Floris

Het was prima verzorgt allemaal
Een aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 maart 2019
Erg herkenbaar voor mij, maar veel van hetzelfde

Kleine kinderen sprak de Floris niet tot de verbeelding

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 februari 2019
Mooie kijk op de 20e eeus

Leuke manier om terug te kijken op de 20e eeuw. Mooie collectie, overzichtelijk uitgestald. Niet compleet maar dat hoeft ook niet, dit geeft een goede indruk. Ook een leuke museumwinkel. Floris tentoonstelling de moeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 21 februari 2019
Leuk

Een klein feestje van herkenning en een enkele vergeten herinnering. De vaste collectie is niet heel erg geschikt voor kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 19 februari 2019
Klein reisje door de 20ste eeuw vol sentiment

Een bezoek is leuk voor jong en oud!

  • Marlies V. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 december 2018
Leuke expositie van Buurman en Buurman

Alles ziet er erg verzorgd uit!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 december 2018
.

leuk museum veel te zien en herkenbaar

  • Gré D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 december 2018
Heel erg leuk!

Vele herkenbare spullen uit mijn jeugdjaren. Heel erg leuk voor iedereen.

  • Ank v. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 6 december 2018
Leuk

Erg leuk. Ook buurman &buurman.
De speurtocht maakt het ook interessant voor de kids.

  • Judith v. d. A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 november 2018
wij hebben vele veranderingen meegemaakt

wij zijn er nu voor de tweede keer geweest dit keer met mijn zus die volgende maand 65 jaar word was een kado voor haar

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 oktober 2018
Interessant museum .

Zeer leuke middag gehad herinneringen op gedaan is zeker de moeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 oktober 2018
top

een hele mooie dag gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 september 2018
geweldig om weer even terug te kijken in de tijd

mooie collectie en heel leuk om dit allemaal weer te zien

  • Erik R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 september 2018
Museum van de 20e eeuw

Ontzettend leuke stijlkamers en oud speelgoed. Wij waren er met onze kleinzoon vanwege de tentoonstelling van buurman en buurman, hier heeft hij van genoten. Maar hij vond het oude speelgoed ook erg leuk

  • Peter v. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 september 2018
uitstekend

Heel erg leuk voor kinderen( onze kleinzoon van 5 jr. genoot!! maar wij ook. Heerlijk om weer terug te zijn door die herkenbare nostalgie.

  • Ronny H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2018
Geweldig heerlijk terug in de tijd

Heel erg mooi en goed ingericht
Zeker de moeite waard om te bezoeken
En om nog eens terug te gaan

  • Jo W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 29 augustus 2018
Herkening,Leuk,Herinneringen

Mooi opgezet, leuke route, netjes, mooie locatie

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018
Of ik bij mijn oma was

Fijn Museum ,heerlijk ontspannen genieten van veel herkenning van toen

  • Marjan V. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2018
Voor jong en oud!

Een aanrader! Kinderen kunnen actief bezig zijn. Ouderen veel herkenning!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2018
Feest der herkenning!

Wij kwamen voor Buurman en Buurman. Was erg leuk, vooral de combinatie met de films was geweldig! De permanente tentoonstelling hadden we al eens eerder bezocht maar dat blijft een 'feest der herkenning'! Heel leuk museum, een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018
H

Heel leuk ook voor mijn kleinkind . Leuke locatie

  • Anneke B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2018
Leuk en leerzaam

Voor mijn kleinkind van 7 jaar Buurman en Buurman en Dikkie Dik. Voor mij, oma, jullie vaste collectie aantrekkelijk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2018
Een aanrader voor de zomervakantie!

Het museum is erg goed ingericht voor kinderen met de Dikkie Dik en Buurman&Buurman expositie. Zo is er voor jong en oud genoeg te doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 juli 2018
Gezellig opgezet en mooi om de oudheden te zien

Leuk niet zo groot museum.maar mooi op gezet.anderhalf uur is genoeg om alles te bekijken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 juli 2018
Super leuk voor jong en oud!!

Een heel leuk museum waar je zo een halve dag kan lopen! Erg leuk opgezet en het is leuk voor jong en oud!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 9 juni 2018
feest van herkenning

erg leuk om te zien hoe veel dingen veranderd zijn, maar andere dingen ook weer niet

  • Kitty
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 5 mei 2018
Erg leuk

Buurman en buurman expositie was erg geslaagd voor de kinderen!

  • Marieke S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2018
Leuke nostalgie

Heel leuk voor voornamelijk opa's en oma's die met kinderen en kleinkinderen ijn de leeftijd van kleuters heen gaan. Voor een achtjarige was er te weinig te doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 april 2018
Leuk gedaan , buurman en buurman

Echt een leuk museum voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 april 2018
Een wandeling terug in de tijd

Geweldig reis terug in de tijd, nostalgie die je terug brengt naar herinneringen uit je jeugd. Ook leuk voor de jeugd om ze te tonen hoe men vroeger leefde.

  • Richard B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 april 2018
Met plezier naar het Museum van de 20e Eeuw.

Goed, leuk dagje uit om herinneringen van vroeger op te halen.

  • Geesje K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 29 maart 2018
Leuk museum

Super! Leuk voor jong en oud. Heb heel veel gehoord "die had ik vroeger thuis ook". De buurman en buurman tentoonstelling was fantastisch.

  • Bianca v. d. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 maart 2018
Feest van herkenning

Ontzettend leuk en al kijkend weer terug naar de tijd van toen

  • Ann-Marie H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 17 maart 2018
Geweldige beeldende geschiedenis van de Barbiepop

Vorig jaar bezocht ik het museum en heb genoten, speciaal van de hele geschiedenis van en de ontwikkeling van de Barbiepop, die bij jullie in de vitrines beeldend is tentoongesteld!

Als 64 jarige heb ik vaak in mijn jeugd op speelgoedafdelingen van warenhuizen vertoeft en genoten van de elegantie van deze pop en haar of zijn aankleding!

Voor het eerst leerde en zag ik in jullie museum de oorsprong en de ontwikkeling van uiterlijk en kleding van deze geweldige poppen.

't is geen wonder dat deze pop een erg gewild verzamelobject is geworden en geliefd bij velen.

Ook om Rudy Carrell terug te zien op een oude tv op zijn onbewoond eiland was ook een hoogtepunt in de collectie voor mij!

  • Meerta V.
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 5 december 2017
Nostalgie

Heel herkenbaar. Met zorg een aandacht is het museum opgezet.

  • Henk B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 maart 2018
Erg leuk

Leuk museum, alleen 1 nadeel........ erg ver lopen als je slecht ter been bent wbt het parkeren.

  • Rick V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 maart 2018
Leuk leerzaam museum

Vooral de buurman en buurman tentoonstelling was een succes! En de andere expositie was een feest van herkenning.

  • Marieke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 maart 2018
Absoluut herkenbaar

Zeker de moeite waard om te bezoeken; alles prima tentoongesteld, je waande je weer met alle gemak in de jaren 60 en 70.

  • DTM A. v. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 maart 2018
Speurtocht leuk en leerzaam!

Het museum vond ik ontzettend leuk. Ook met mijn 5-jarige zoon. Door de speurtocht heb je een duidelijk doel en leer je op een speelse manier!
Middels de inrichting van kamers leer je op een handige en overzichtelijke manier meer van de (verschillen in en tussen) jaren uit de 20ste eeuw.

  • Jenny D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 maart 2018
Geweldige terugblik in de tijd

Erg leuk opgezet met veel herkenning naar de vorige eeuw

  • C B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 januari 2018
herkenning leuk om te zien

leuk museum op mooie locatie

  • Niels D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 januari 2018
Leuk voor jong en oud

Erg leuk

  • Priscilla S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 november 2017
Het Brein

Als je ouder aan het worden bent dan twijfel je wel eens aan je geheugen. Maar in het museum van de 20e Eeuw komen zoveel herinneringen boven en hebben zoveel voorwerpen voor ons een verhaal dat je na het bezoek weet, " het zit wel goed met ons brein". Wat je vergeten dacht te zijn komt boven en dat leverd weer mooie verhalen op. Mooi en gezellig bezoek geweest.

  • Wilma s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 19 november 2017
Dagje museum

Een verrassend leuk museum met oog voor details vanwege de diverse opgestelde woonkamers uit de diverse jaren. Men kan zich goed inleven en ziet herkenbare zaken die men in die tijd omhanden had

  • Patrick
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 november 2017
Leuk voor jong en oud!!

Erg grappig en leuk voor de ouderen, en leerzaam voor de kids. Ik en mijn partner vonden het een heel leuk museum. Zeker een aanrader, en de entree prijs is ook gewoon betaalbaar.

  • Maureen B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 november 2017
Dit was allemaal herkenning voor ons

Ziet er gezellig uit, heel uitgebreid

  • Gerda S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 november 2017
leuke belevenis

een leuk dagje uit met de kinderen en voor mij veeeel herkenning

  • chantal g.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2017
heerlijk om rond te lopen.

Mooie locatie. Goede wandel route. Veel te zien!!

  • Miranda v. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 30 september 2017
Geweldig museum

De oude herinneringen komen weer boven hier zijn nog veel oude voorwerpen te zien uit de jaren 60 en ver daarvoor.
Je raakt er niet uitgekeken.

  • Johan v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 september 2017
heel erg leuk

het was een bezoek van herkenning er kwamen heel veel emoties los. wat is er veel veranderd in de loop der jaren . ook de winkeltjes waren echt zo als het in mijn jonge jaren was. wij hebben echt genoten.

  • Louise l.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 september 2017
Een feest van herkenning

Een no nonsens museum.

  • R.K. A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 september 2017
het was mooi.

De kinderen vonden het wel intressant.

  • Ria B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2017
Een leuke "O die hadden wij vroeger ook" belevenis

Een vermakelijk museum. Een feest van herkenning voor de 40plusser...

  • Jacqueline V. v. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2017
Leuke herkenning

Voornamelijk gegaan vanwege de Star Wars expositie die er op dat moment ook was, maar ook het idee van hoe de afgelopen eeuw was ontwikkeld qua apparatuur en leefstijl. Bijzonder verbaasd hoeveel spullen wij konden herkennen uit onze eigen jeugd en hoe snel sommige ontwikkelingen gaan. Bijzonder leuke ervaring/verrassing

  • sven w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2017
Nostalgie

Heerlijk nostalgisch gevoel om in dit museum rond te lopen! En veel herkenning uit vervlogen jaren. De moeite waard!

  • Anne-Marie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2017
Feest der herkennings, erg leuk museum voor kids.

Leuk museum, waar je ook pubers blij mee maakt.

  • Diana H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2017
Star Wars was top ( mijn zoontje)

de lego en star wars vond mijn zoon helemaal top. Daar gingen we ook voor. Maar wel erg grappig om dingen terug te zien die mijn oma bijvoorbeeld ook in huis had.

  • Petra
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2017
Belangrijke geschiedenis

Het was leuk om dingen uit je jeugd terug te zien en belangrijk dat het voor de toekomst bewaard word. De star Wars tentoonstelling was ook een heel leuke ervaring

  • Theo B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 juni 2017
Echt een aanrader

Erg herkenbaar

  • Els
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 juni 2017
Geweldig!

Een leuk museum voor jong en oud. Erg leuk was de Star wars tentoonstelling. Enthousiast personeel. Een aanrader!

  • Ellen M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 juni 2017
Erg leuk.

Niet groot maar zeker de moeite waard!

  • Jim C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 mei 2017
Je eigen leven is opeens geschiedenis!

Verrassend leuk! De spelletjes en het speelgoed waarmee je als kind speelde, de tv, radio en meubels die je thuis had...alles tentoongesteld! Je leven is geschiedenis (geworden)! Star wars expositie ook leuk om te zien.

  • n b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 april 2017
Superleuk

Aardige mensen en de star wars expositie is geweldig

  • Mariska F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 28 april 2017
Erg leuk Museum

Wij gingen er heen vanwege de Star Wars expositie en die was erg leuk. Maar ik vond de rest van het museum ook erg leuk. veel herkenbare spullen.

  • Ellen G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 1 mei 2017
Leuk museum

De luistertoer hebben we niet gedaan de apparaten waren te zachtjes afgesteld je hoorde haast niks.
Is leuk voor jong en oud

  • Rene
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 maart 2017
Leuk

Had het groter verwacht maar het was leuk

  • Patricia v. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 maart 2017
Heel erg leuk museum!

Leuk en nostalgisch!

  • Daniel D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 maart 2017
Een stap door de (verleden) tijd

Erg leuk om de ontwikkelingen in de 20e eeuw te zien en veel nostalgische herinneringen opgehaald. Star Wars maakte ook een onderdeel uit van mijn jeugd en nu die van mijn zoon, die erg groot fan is. Aanrader.

  • Jeroen F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 maart 2017
een reis met herkenning

Leuk museum!
Bewegwijzering is niet duidelijk, zet er vooral bij dat er bij het museum niet kan worden geparkeerd!

  • M. v. '. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 5 maart 2017
Leuk die herinneringen aan vroeger!

Een heel leuk museum om oude herinneringen op te halen en leuk voor de kinderen om te zien hoe vroeger alles er uit zag. Wat gaat de techniek snel!!!

  • H. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 februari 2017
Erg leuk

Wij vonden het een leuk museum
Voor ieder wat wils ,de star wars voorstelling was een succes bij mijn zoon en dochter van 8 en 10 jaar .
Het was leuk om te zien hoe de spullen en inrichting er uitzagen vanaf begin 1900 de eeuw

  • Liesbeth B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 februari 2017
Fanatastisch

Heel verassend even naar memorylane

  • Patricia
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 februari 2017
leuk gezinsuitje

leuk museum.graris koffie en limonade. mijn is gek van atarwars en keek zijn ogen uit. vooral van het oude starwars. we zijn het hele museum doorgelopen. leuk om al die oude spullen te zien

  • monique v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 februari 2017
Star Wars Expositie

Mooi samengesteld een aanrader voor iedere Star Wars fan. Ik ben hier met mijn partner en kleinkind van 7 jaar geweest.

  • Ton V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 december 2016
Leuke ervaring "down memory lane"

Erg leuke verzameling van vergeten maar herkenbare dingen! Echt leuk voor volwassenen... wat minder aansprekend voor (kleine) kinderen.

  • L v. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 4 januari 2017
Top dagje gehad!!

Ouderwets maar vooral gemoedelijk,vriendelijk personeel en alles netjes en leerzaam voor kids en mijzelf....!! Zeer vriendelijk kwa entree( koffie&limo eerste rondje gratis,waar vind je dat nog??) maar vooral leuk voor mijn kids(6,8 en 11 jaar)

  • joany k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 januari 2017
Gaaf

De Star Wars tentoonstelling was echt heel gaaf!

  • Jolanda
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 januari 2017
Zo leuk om je jeugd terug te zien

Leuk

  • Ilse H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2016
Memorylane

Een feest der herkenning! In een keer stap je 30, 40, 50, 60 jaar terug in de tijd
en beleef je veel dingen uit je jeugd weer opnieuw.

  • M.J. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2016
super leuk

aanrader ga er zeker vaker heen

  • Karin K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 oktober 2016
Feest van herkenning

Het museum is leuk opgebouwd,meteen bij de eerste museumstukken en de verhaaltjes erbij via audio en via de tekst borden komen de verhalen weer los van o ja dat hadden wij ook en weet je dat ook nog etc.Het bordje tik hebben echt heel vaak gespeeld om een voorbeeld te noemen uit de vele leuke voorbeelden van vroeger wat er staat.
Het museum is ook visueel opgebouwd met bv ingerichte huiskamers,keukens en een badkamer met een lavet, iets waar we vroeger in gebadderd werden en met de schoep de was gedaan.
Onze kinderen vonden dat lavet geweldig toen ze klein waren en bij oma en opa gingen logeren.
T is zeker ook leuk voor kinderen,zij kunnen en mogen ook met bepaalde spullen spelen,bv een spelletje of met lego.
Heel leuk dat er in t museum zelfs een winkelstraat is nagebouwd,compleet met een hinkelbaan.
Tevens is er een enorm veel opgeslagen waar je ook in kunt lopen en alles bewonderen van de 20-ste eeuw

  • Cor V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 september 2016
Terug in de tijd

Leuk om daar rond te lopen en dingen te zien die je destijds zelf in huis hebt gehad. Goed dat dit allemaal bewaard is gebleven. Een bezoek aan dit museum is zeker de moeite waard

  • Dennis d. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 september 2016
Leuke herinneringen

Nostalgie ten top, veel werk van gemaakt in een prachtige lokatie

  • Sonja L. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2016
Terug in de tijd

Alles herkenbaar ( Ben Zelf 64 ) en heb genoten

  • Jos V. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2016
Terug in de tijd

Leuk opgezet, ook voor de kinderen om te laten zien waar wij vroeger mee speelde. De kinderen kunnen opdrachten maken.

  • Ineke C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2016
Feest der herkenning!

Het museum van de 20e eeuw neemt je mee terug in de tijd. Super leuk om de spullen uit je kindertijd terug te zien. Alles keurig verzorgd, geordend en leuk opgesteld.

  • Helen B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 31 juli 2016
Heel verzorgd en overzichtelijk

Prettige indeling, duidelijke uitleg. Audiotour is een aanrader.

  • Judy J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 19 juli 2016
familidag van den Ende

lachen top leuk veel herkenning

  • rob v. d. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 15 juli 2016
Museum 20e eeuw

Wat een leuk museum!! Echt een aanrader om met oma heen te gaan , wat hebben we genoten!

  • Monique V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 6 juli 2016
Geweldig voor jong en oud!

Geweldig museum!
Voor iedereen herkenbaar met veel details van vroeger.

  • Sjaak N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 juni 2016
Aanrader voor iedere leeftijd.

Ontzettend leuk. We waren met 4 generaties (tussen de 5 en 92 jaar) en een ieder heeft genoten op zijn eigen manier.

  • A.M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 15 mei 2016
Leuk

Leuk

  • E v. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 mei 2016
Een verrassing van herkenning

We hebben genoten van de gratis museumtour met gezellige verhalen. Het is interactief op een twintigste eeuwse manier. Je kunt bijv een spelletje Mens Erger je Niet spelen en Pac Man spelen op 5 oude spelcomputers. Geweldig! Je bent zo 3 uur zoet in het museum, zonder dat je het doorhebt. Leuk ook met de actie van DagjeWegtickets.NL. scheelt toch weer een paar euro!

  • Johannes
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 mei 2016
Bijzonder leerzaam

Ontzettend leuk, voor mij veel nostalgische gevoelens en voor mijn dochter (10 jaar) erg leerzaam om te zien hoe "de jeugd" woonde en leefde in de jaren 50 en 60.
Bijzonder leerzaam en een echte aanrader voor gezinnen.

  • Rene H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 april 2016
Errug leuk

Leuk onderwerk en leuk al die gebruiksvoorwerpen vanuit tijden van weleer. Er is voor veel mensen heel wat te herkennen.

  • Karin K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 13 maart 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Een verrassing van herkenning

We hebben genoten van de gratis museumtour met gezellige verhalen. Het is interactief op een twintigste eeuwse manier. Je kunt bijv een spelletje Mens Erger je Niet spelen en Pac Man spelen op 5 oude spelcomputers. Geweldig! Je bent zo 3 uur zoet in het museum, zonder dat je het doorhebt. Leuk ook met de actie van DagjeWegtickets.NL. scheelt toch weer een paar euro!

  • Johannes.
aanrader voor jong en oud

Al meerdere keren geweest. Eerste keer met eigen gezin en was meteen enthousiast! Allemaal herkenbare dingen van vroeger! Direct nog twee keer gegaan met de grootouders. Ook voor hen een heerlijk middagje terug in de tijd.

  • Karen.
Veel 'oh ja' momenten

Leuk museum met heel veel herkenbare spullen uit oma's tijd maar ook uit het ouderlijk huis.
Pre is de audiotour (zeker voor kinderen). Ook de Disney tentoonstelling (tijdelijk, dec 2014) is zeer de moeite waard.

  • Ronald.
  • Bezoekdatum: 15 december 2014
De moeite waard!

Ontzettend leuk om door heen te lopen en te herkennen zoals het bij ons thuis was. Ik hoop dat de Katholieke illustratie die ik jullie hebt gegeven een mooi plekje krijgt in het museum. Veel succes .. ik hoop dat jullie veel bezoekers krijgen want echt.. Het is de moeite waard vind ik!!

  • Jet v. B. u. Z.
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2013
herkinning!

Ondanks dat wij beiden 'pas' rond de jaren 80 zijn geboren, was het museum toch echt een feest van herkennning. Keukenspullen bij opa en oma, de eerste televisie thuis en het speelgoed van alle jaren. Leuke audioguide, alhoewel deze op een aantal plekken niet goed deed. Dit doorgegeven aan een medewerker, die zei er direct naar te kijken. De expositie over onderwijs was wel wat beperkt, zou ik niet speciaal voor naartoe gaan.

  • Sigrid.
  • Bezoekdatum: 18 juli 2012

Leuk museum ,grote herkenbaarheid ,veel nostalgie en heel vriendelijke mensen.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 29 juli 2010

Dit museum heeft altijd van die onderhoudende tentoonstellingen. Ik ben er nu al enige malen geweest en nu is de expositie "60 Jaar KinderTV" echt heel leuk. En de vaste nostalgische opstelling blijft ook altijd leuk.

  • Fam. K.
  • Bezoekdatum: 6 juni 2010

2 verdiepingen pure nostalgie. met daarbij een leuke speurtocht voor kinderen. Op dit moment ook een wisseltentoonsteling van Robert Cohen. Overlevende van de concetratiekampen. Daarbij is een audiotour die van de voorwerpen en beelden een samenhangend boeiend verhaal maken. Niet zielig, maar wel de rauwe werkelijkheid.... enorm indrukwekkend en leerzaam. Voor kinderen vanaf 10 jaar, of misschien nog iets ouder....

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 27 februari 2010

Vandaag zijn wij met 4 kinderen en 2 volwassenen op stap geweest naar het museum van de 20ste eeuw.
Daar is op dit moment een playmobiel tentoonstelling.
De kinderen kwamen ogen te kort om al dit moois te bekijken.Het allerfijnst was dat er ook heel veel playmobiel speelgoed was waar je mee kon .spelen.
Een piraten eiland,circus,dinosaurius en ziekenhuis te veel om op te noemen.De kinderen genoten en wij ook!
beslist de moeite waard om naar toe te gaan.

  • jolanda S.
  • Bezoekdatum: 26 juli 2008

Geen toelichting

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 19 juli 2008

Leuk nostalgisch museum in voormalige kaaspakhuizen vlakbij de haven van Hoorn. We hebben ons prima vermaakt. Dankzij lift voor een ieder geschikt. Ook hebben ze altijd nieuwe tentoonstellingen en een gezellig Museumcafe.

  • F. v. d. W.

Wat een verassend museum! Erg veel te zien en er kwamen heel veel herrinneringen naar boven,zowel bij mijn moeder (79) als bij mijn zus(48)en mij(50)Het enige minpuntje is dat het zo klein is,met een uurtje heb je alles wel gezien, wij wilden nog wel een poosje doorgaan!Onder hetzelfde dak zit een gezellig restaurantje, heerlijk voor een "happie en bakkie".
Het stadje Hoorn is erg leuk om daarna door te lopen.
Wat een heerlijk dagje uit!

  • A. C.
  • Bezoekdatum: 22 februari 2008

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede