Beoordelingen voor Speelboerderij De Flierefluiter

(31 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Een geweldig speelterrein voor jong en oud

Een mooi en een veilig speel omgeving voor de kinderen.
Veel afwisselde speeltoestellen.
En met de dieren knuffelen vonden ze prachtig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2019
Perfect voor een niet te duur dagje vermaak

Gewoon lekker spelen en ook nog diertjes aaien en een keer paardrijden.
Veel afwisselende speelplekken voor ieder wat wils en een terras met betaalbare kaart. Binnen en buiten veel speelruimte

  • Janine K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 september 2018
Een leuk dagje vermaak!

We hebben een hele leuke dag gehad bij de Flierefluiter! Zowel binnen als buiten hebben de kinderen genoten. Ze genoten o.a. van ponyrijden, rijden met koetsje, aaien van konijnen en cavia's en het spelen met de geitjes. Ook het doolhof werd gewaardeerd. Leuk voor jongere en oudere kinderen.
Eén puntje van aandacht: de rode overdekte glijbaan buiten leverde bij twee van onze drie kinderen een huilbui op (hard stoten). Misschien ergens aangeven dat die glijbaan voor kinderen vanaf oudere leeftijd geschikt is?

  • Anne-M
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2018
Leuk en relaxt uitje

We hebben een leuke dag gehad. Kinderen vermaken zich optimaal.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018
voor elk wat wils

een aan rader voor een dagje uit met kinderen .

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018
Erg leuk!

Voor iedere leeftijd wat te doen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018
Geweldig

Mooie speelgelegenheid met vele speelmogelijkheden voor kinderen van 1 - 12. Zelfs met warm weer is het zwembad top !

  • Mirjam L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 juli 2018
De flierefluiter

Een mooi speelparadijs voor kids tot ong 9 jaar

  • Ineke S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 juni 2018
een heerlijke kinderdag!!

mijn dochter vierde haar feestje op de Flierefluiter. Na 5,5 uur wilden ze nog niet naar huis!
fijn ook dat je zelf wat dingen mee mag nemen aan eten en drinken zodat het niet te duur wordt zo'n hele dag. Super!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 11 mei 2018
Super

Erg mooi, veel verschillende dingen te doen voor de kinderen. Je kunt alle kanten op

  • Laura t. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 mei 2018
Prachtige plek voor een hele dag vermaak

De kindjes konden zwemmen, paardrijden, spelen in de zandbak, konijnen aaien, van 3 grote glijbanen af glijden, teveel om op te noemen, echt een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 5 mei 2018
Altijd een succes

Al meerdere keren geweest, maar het is er altijd leuk.

  • Ursela S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 april 2018
altijd een leuk uitje

Erg leuk voor de kinderen (in ons geval 12,10 en 8) Voor de ouders zijn er rustige zitplekken om gezellig bij te kletsen. We vermaken ons hier prima. Eten en drinken zijn betaalbaar. Een leuk dagje uit.

  • Angela
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 februari 2018
Super mooi

We hebben als oma en opa wederom een mooie dag gehad. Wat is het daar mooi voor de kinderen, zowel binnen als buiten!

  • ina l.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 februari 2018
Heel prettig.

Prima, goede prijs - kwaliteit verhouding.

  • Dick L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 februari 2018
hardstikke leuk voor kinderen

een 10

  • leo f.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2017
Geweldig

We hebben een prachtige dag gehad met onze kleinkinderen heel mooi opgezet het was druk maar het was vakantie we komen zeker terug ook is het fijn dat je je eigen broodjes mag meenemen dat kan lang niet overal prachtig om hier te zijn de kleinkinderen hebben genoten

  • ina l.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2017
Lekker ongedwongen

Prima onderkomen voor jongere kinderen. Je ziet ze alleen als jezelf even meedoet boven op de speelzolder of als ze dorst hebben van de inspanningen.

  • Ton
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2017
toffe middag

een zeer leuke speel plek voor ieder wat wils zoals binnen als buiten met opa en oma en kinderen en kleinkinderen zelfs voor de alle kleintjes ga zo door.

  • D M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 oktober 2017
toplocatie

Mooie locatie voor kinderen tot en met 9 jaar. Veel variatie. Mooi en schoon. Aanrader

  • Gerrit
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 oktober 2017
Fantastisch voor jonge kinderen

Het hele park zag er keurig uit, onze zoon van 2jr vermaakte zich kostelijk!

  • Michelle L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2017
Dagje weg

Gezellig park met speeltoestellen en dieren. Fantastisch.

  • J v. d. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 juli 2017
Heerlijk dagje weg

Kinderen van jong tot minder jong kunnen zich hier de hele dag vermaken en de ouders kunnen rustig op het terras blijven zitten.

  • Mij
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 9 juli 2017
Eentonig saai

Kinderen vonden het niet leuk, gaan liever naar monkeytown

  • Ro
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 juni 2017
Super

Kids vermaken zich heerlijk en kids blij dan paps en mams ook blij.

  • Nathalie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 5 mei 2017
Dagje uit

Onze kleinzoon vond het geweldig ,en moeder en oma hebben ook genoten omdat kleinzoon van 4 jaar zoveel plezier had.

  • mia o.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2016
geweldig park

Geweldig park, zowel als binnen en buiten. Ideaal voor kinderen. Men had alleen moeite met mijn uitgeprinte tickets van dagje weg. Ze hebben daar nog geen apparaat om de codes te scannen, dus moest men eerst opzoeken in een boek hoe ze daar mee om moesten gaan. uiteindelijk werd er een laptop van achter gehaald en moest men de cijfers van de codes handmatig invullen. De rij achter mij groeide behoorlijk en dat is vervelend voor iedereen, ook voor de meisjes achter de balie.

  • Maryan R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2016
Superleuk!

Superleuke accomodatie met veel te doen voor een kleine prijs.

  • Michelle P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 mei 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

geweldig dagje uit met kinderen

Wat hebben we afgelopen vrijdag op onze trouwdag genoten met onze dochters van 9 en 7 bij de Flierefluiter! Ze raakten niet uitgespeeld terwijl wij gedurende de tijd dat we er waren heerlijk buiten in de zon zaten. Maar ook met slecht weer is het er prima toeven!

  • linda.
Superleuk!!!

We hebben een erg leuke dag gehad! Alles was lekker overzichtelijk, goed betaalbaar, vriendelijk personeel, goede mogelijkheid voor parkeren (wij waren overigens met de fiets). Het enige jammere is/was dat het nieuwe zwembad nog niet af was.

  • EGM v. d. B.
  • Bezoekdatum: 29 juli 2011

de flierefluiter in raalte. een ongelooflijk leuk uitje voor kinderen voor weinig geld. wij zijn hier in juli 2009 geweest en onze dochter van 3,5jaar heeft de dag van haar leven gehad. ze heeft het er nu nog steeds over wanneer wij weer een keer gaan. je kunt je hier echt de hele dag vermaken zeker een bezoek waard.

  • de f.

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede