Beoordelingen voor Miniworld Rotterdam

(37 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Mooi om te zien, veel werk aan besteed.

We hebben er ongeveer 1,5u gelopen. Het was erg leuk om te zien en het dag en nacht effect is erg mooi gemaakt. Voor een wat korter uitje (en bij slecht weer) een goede keuze!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2019

De vrijwilligers werken met veel passie.

*****

  • Frank B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 juli 2019

Super leuk uitje!

Leuk uitje met het gezin! heel mooi opgezet door enthousiaste mensen. voor kinderen heel leuk en ze kunnen alles goed zien door de verhoging waar ze op kunnen staan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 juni 2019

Mooie modelstad

Nog leuker dan ik verwachtte, niet alleen voor kinderen.
Met vier volwassenen hebben we met veel plezier alle natuurgetrouwe modellen en gebouwen bewonderd.

  • Ivo V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Super !!

Zeer leuk uitje zoals gewoonlijk. Jammer dat in de kelder Engeland eo niet klaar was. Had daar wel op gehoopt na al die jaren !!

  • Theo B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 29 maart 2019

Leuk

Voor de kinderen heel leuk en die waren enthousiast mijn man was heel enthousiast over de film

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 15 maart 2019

stad in het klein

Een zeer leuk uitje voor de kinderen komen ogen en oren tekort om alles te zien

  • Jan B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 november 2018

het was leuk ook het overgaan van dag naar nacht

was leuk ook voor de kleinkinderen

  • Tom v. d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018

Een uit de hand gelopen Hobby

Een leuke ervaring als man zijnde (32 jaar) die basis kennis heeft van Rotterdam. Vrouwlief (34) vond het een stuk minder leuk. Ik vond het erg leuk dat er diverse verstopte grappen waren en uiteraard het verschil van dag en nacht.

  • Ronnie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 november 2016

een topper!

Schitterend dat het ook schemerig en
donker wordt!

Een drankje en versnapering leuk geprijsd

Opa en oma met 2 kleinkids van 10 jaar

  • Anja d. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2016

Leuk en verrassend.

Zowel voor volwassenen als voor kinderen interessant.

  • Govert Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 14 juli 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Geweldig mini

Er gebeurt steeds wat in deze miniwereld van licht tot donker.
Steeds bezig met nieuwe attracties.

  • Wim M.
  • Bezoekdatum: 6 december 2018

in Nederland

heel erg leuk en heel veel leuke gebouwen zoals de Euromast fijneoord stadion de n.s de diergaarde enz .
in Nederland

  • in N.
  • Bezoekdatum: 19 november 2018

Geweldig

Gevarieerde miniatuur beleving met dag en nacht show. Vriendelijke ontvangst en redelijke prijzen in het restaurantje!

  • jan k.
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2018

Miniworld? Minirotterdam

Deze attractie doet zijn naam verre van waarde aan. Geen world te zien.
Het ziet eruit als een uitdehand gegroeide hobby van een rotterdammer.
Het zijn treinen en huisjes meer niet....

  • Pjotr K. ..
  • Bezoekdatum: 17 september 2017

Tegenvaller

Irritant dat het steeds "nacht" wordt waarboj het licht uitgaat en je de bordjes dus niet kunt lezen; die bordjes zouden verlicht moeten zijn. Te duur. Geen lijn/ordening te ontdekken in het geheel. Komt nogal samengeraapt en statisch over. Saai.

  • Helga P. ..
  • Bezoekdatum: 27 april 2017

positief verrast door miniworld

In de folder stond dat je ongeveer anderhalf uur zoet bent in Miniworld. Ik ben er ruim twee en een half uur geweest en had er nog wel drie uur kunnen kijken. Het is zo ongelooflijk gedetailleerd, prachtig. Je blijft nieuwe dingen ontdekken. Het was de 33 euro voor 4 personen zeker waard. Ik ga zeker nog een keer.

  • Han B.

Aanrader

Superleuk is veel groter als ik dacht, heel veel details. Ook voor ouderen zeker een aanrader, veel maquettes van oude, en nieuwe gebouwen. Auto's en treinen die rijden. Voor kinderen is er een speurtocht naar bekende figuren.

  • Jan.

Schitterend

Je ziet heel Rotterdam in het klein, overal zitten knopjes waar je aan mag komen. Moet je goed kijken zeker naar het mannetje met zijn schep?? En ook word het donker om de zoveel tijd. Echt een aanrader voor groot en klein.

  • roos.
  • Bezoekdatum: 18 april 2014

Redelijk

Leuk opgezet, echter snel gezien en weinig bewegende dingen. (voornamelijk treinen die rijden)
Kinderen vinden het spannend om nog meer te doen. Meer actie om zelf dingen in beweging te zetten. speurtocht naar beeldjes die verstopt waren was erg leuk.

  • Burgers.
  • Bezoekdatum: 21 juli 2012

aardig

het was goed verzorgd. Wij kwamen laat aan. Konden nog een klein uurtje gebruik maken Restaurant was dicht. Weinig vertier en dik aan de prijs.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 3 juni 2012

SUPERRRRRR

Ziet er geweldig uit en goed verzorgd
een aanrader voor de kinderen.

  • J v. h.

geweldig

Het was nog rustig. Eerst wat genuttigd in een sfeervol restaurant waar de prijzen heel redelijk zijn. Trouwens ook de toegangsprijzen zijn ronduit goedkoop te noemen.
De atractie zelf is een geweldige beleving. Het aanbod, de details je komt niet uitgekeken. Het dag en nacht effect subliem nageboost. De puzzle tocht hebben de kinderen intensief beleeft. Voor de zoveelste maal de nacht afgewacht. Hierdoor werd ons dagje uit behoorlijk gevuld. Maar dit was een gouden greep.

  • J. C.

Gauw gezien

Wij vonden het heel mooi gemaakt en goed opgezet maar met één uurtje heb je het allemaal wel gezien en verder is er niet veel te doen. Ik vind de prijs aan de hoge kant in verhouding tot één uurtje plezier.

  • N.N..

Prachtig

Wat een geweldige middag hebben we bij Railz gehad.
We zijn op een doordeweekse dag gegaan waardoor het heerlijk rustig was. Onze zoon van bijna 4 keek net als wij zijn ogen uit.
Het is niet alleen geweldig mooi gemaakt, maar de medewerkers zijn ook allemaal bere trots en geven graag uitleg.
Voor kinderen is het extra leuk dat er diverse knopjes zijn die ze zelf in kunnen drukken, dan gaan er lampjes aan, hijskranen bewegen of dingetjes draaien.
Hoe langer je kijkt naar het bijzondere treinlandschap, hoe meer "grappige" details je ontdekt. Een inimini Pipi langkous die haar paard Witje optilt zomaar in een weiland, Superman die boven de Maas vliegt en kipjes zo groot als rijstkorreltjes die echt bewegen om graantjes te pikken. Verder verklap ik niks, gewoon gaan kijken!! Echt voor iedereen leuk, ook als je niets met treinen hebt!

  • Penelope.
  • Bezoekdatum: 24 februari 2012

Super Super Super

Met kleinkinderen naar Railzminiworld geweest. Ik dacht ze een plezier te doen en hoe! Eenmaal binnen moet je oppassen om niet je kleinkinderen te vergeten. Je wordt gegrepen door landschapen, natuurgetrouwe gebouwen, verlichting, langsrazende treinen en autoverkeer. De nachten worden zo goed nagebootst. Verlichting gaat aan in huizen, van auto's en dit gaat maar door. Na het restaurant moest ik nog een rondje maken en dat vond ik helemaal niet erg. Super aanrader, betaalbaar ook nog en heel goed bereikbaar met de trein.

  • J. C.
  • Bezoekdatum: 6 november 2011

8

alles netjes aangelegd het bezoeken waard voor kleine kinderen

  • h v. d. b.
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2011

verassend !!

Ben samen met mijn kinderen naar Railz Miniworld geweest
zij hebben enorm genoten ! Ook mama en papa vonden het erg leuk. We komen zeker terug want we willen graag nog een rondleiding doen en deze waren allemaal al vol helaas..

  • A. U.
  • Bezoekdatum: 10 juli 2011

Geweldig zeer realistisch gebouwd.

  • M.N.Oosterling.

Het parkeren is altijd lastig in Rotterdam, er was tijdens ons bezoek geen tariefboord aanwezig in de parkeergarage onder railz, dus wisten we niet wat het zou gaan kosten... Eenmaal in Railz (met de kortingsbon van de website) hebben we het toch rustig aan gedaan. Er is zoveel te zien, voor jong EN oud, man en vrouw, dat je echt de tijd wilt nemen om alles te zien. De details zijn geweldig, en de subtiele grappen ook. Want wie verwacht een spiderman? Ook geweldig is de 1 op 24 schaal, ook de dag duurt maar 24 minuten, dus elke 24 minuten is het ook even donker. En dan ontstaat er weer een andere wereld. Ook voor beginnende fotografen een mekka om lekker te stoeien met de digitale camera. Sluitertijden, diafragma's. Statief wel meenenemen!
Ben erg benieuwd wat/ hoe ze gaan uitbreiden. Er staat nog een stuk frame leeg... ga er dus zeker nog eens langs.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 5 april 2010

Ik kan het alleen maar eens zijn met de eerdere enthousiaste commentaren. Dit is een fantastisch schouwspel. Ik was er net voor kerst en ik kan het iedereen aanraden een bezoekje te brengen! Topattractie!!!!!

  • Kees v. V.
  • Bezoekdatum: 3 januari 2010

Bereikbaarheid met de trein is prima, het is een paar minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal. De NS had vandaag gelukkig geen problemen meer met de dienstregeling.
Eenmaal binnen genoten van een lekkere opwarmer, chocomel!

De modelbaan zelf is al veel over geschreven, dat is helemaal gaaf! We hebben uren genoten van het landschap, de poppetjes en de speciale modelhuizen. Een groot deel is zelf gemaakt, helemaal geen standaard plastic huisjes! En dan de treinen, zo veel en lang krijg je thuis nooit voor elkaar. Allemaal digitaal aangestuurd vanuit een super commandocentrale! We zijn zeer onder de indruk en komen graag nog eens terug.

Bert.

  • Bert W.
  • Bezoekdatum: 24 december 2009

We zijn hier naar toe geweest met mijn zoon en schoondochter en kleinzoon van 3jr en mijn jongste zoon van 11jr.
en we hebben er allen ontzettend van genoten van de oudste tot de jongste prachtig gemaakt allemaal en erg leuk om het half uur wordt het helemaal donker en gaan alle lichtjes van de stad auto's en treinen aan.Een aanrader voor iedereen vooral in de winter.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 19 december 2009

Erg leuk om een keer te zijn geweest.

Naast de treintjes die af en aan rijden kan je ook genieten van mooie waarheidsgetrouwe landschappen.
Erg leuk is ook het wisselen van de dag naar de nacht.

Aanrader voor jong en oud!

  • Arthur.
  • Bezoekdatum: 8 november 2009

rotterdam en railz.
met mijn kleinzoon nu 2 x naar '"miniworld"ge weest en beide keren het als een feestje ervaren.
volgende keer gaat hij zeker weer met de kerst vakantie kijken hoever het nieuwe gedeelte is ge
worden. als oud rotterdammer sta je met trots te kijken hoe een stukje herkenning zo mooi wordt weergegeven. succes en oud rotterdam herleeft wonderschoon. het gebouw van h.a.l. is heel mooi geworden en zal zeker een goede plaats gaan innemen tussen het geheel.

  • c.h.heykoop e. c. r.
  • Bezoekdatum: 15 februari 2009

minirailz is luk vor jong en oud. het is bijzonder knap hoe ze alles gemaakt hebben en hoe klein alles is en toch net zoals in het echt werkt. je ziet steeds weer nieuwe andere dingen. erg leuk

  • minirailz.

Wat een fantastische ervaring!!
In het begin denk je nog hoe leuk dit kan zijn maar als je even binnen bent wordt je echt gegrepen door de treintjes, het landschap, de lampjes en de poppetjes. Zo veel details, en alles zo gebouwd alsof het echt is. 's Nachts als het licht langzaam uit gaat gaan alle straatlantaarns aan. Alle huisjes hebben hun eigen verlichting, ik zag zelfs auto's rijden met knipperlichten als ze de hoek omrijden. Dat had ik nog nooit gezien.
Zeer de moeite waard! Kindervriendelijk, betaalbaar en heel goed bereikbaar met de trein. Een aanrader!

  • Hans N.
  • Bezoekdatum: 12 juli 2008

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede