Korting op je tickets

Veel speelplezier bij Amusementspark Tivoli

Logo van Amusementspark Tivoli

Spring zo hoog als je kunt op de trampolines, stap in de achtbaan en ga op avontuur in het spookhuis. Amusementspark Tivoli heeft meer dan dertig super leuke attracties en speeltoestellen. Het leukste pretpark voor basisschoolkids!

Spring, jump en vlieg door de lucht op de trampolines of voel de wind door je haren in de zweefmolen. Ben jij klaar voor de stoere attracties? Maak dan een ritje in de supersnelle achtbaan of stap in de botsauto's! En als het nog spannender kan neem je een kijkje in spookhuis 'Het Griezelbos'. Maar pas op voor de wilde beesten... De allerkleinsten kunnen lekker ravotten in 't Dreumeshofje. Er is een babyschommel, zandbak en een speelhuisje met een miniglijbaan.

Regen? Geen probleem!

Als het regent kun je bij Amusementspark Tivoli gewoon doorspelen in binnenspeeltuin 'Fun City'. In dit speelparadijs met klim- en klautertoestellen, touwbruggen en ballenbakken kun je je hart ophalen. Regent het juist niet en heb je wel zin in wat verfrissende spetters? Bestorm de 18 meter lange Kroko Buikschuifbaan en plons aan het eind in het bad. Tip: neem zwemkleding en een handdoek mee als je niet de hele dag in natte kleren wilt lopen.