Koop nu tickets
Bestel tickets met korting!

Ontmoet levensechte dino's bij Kinderpretpark Julianatoren

Logo van Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren is hét pretpark voor de hele familie! En in september is het er extra spannend. Er lopen namelijk levensechte dinosauriërs rond tijdens de Dinoweken.

In Kinderpretpark Julianatoren is het altijd feest. Met meer dan 60 shows en attracties raak je niet uitgekeken! En in de maand september is het er extra leuk want het attractiepark stapt terug in de tijd met de spectaculaire Dinoweken.

Spannend dagje uit

Wanneer je in de maand september het Apeldoornse kinderpark inkomt, is de kans groot dat je zomaar een enorme dinosaurus tegenkomt. Er lopen tijdens de Dinoweken namelijk levensechte dinosauriërs rond. Als je durft, mag je op de foto met een reusachtige Velociraptor of met een schattige babydino.

Speciale dinoshows

Ook zijn er speciale dinoshows. Reis mee terug in de tijd met Dino & Dina, maar hoe komen ze weer terug in 2023? Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger proberen ze te redden voordat het te laat is... Spannend!

Verschillende dino-activiteiten

Natuurlijk zijn tijdens de Dinoweken de normale attracties van Julianatoren ook geopend, maar er is meer te doen! Stap in de schoenen van een archeoloog en probeer begraven dino's te vinden in de speciale zandbakken. Of doe mee met de dinospeurtocht. Cas de Ranger heeft namelijk een tijdmachine gebouwd waarmee hij samen met meneer Kaasgaaf naar de prehistorie is gereisd. Echter, wanneer de tijdmachine kapot gaat, verschijnen de dinosauriërs plotseling in Kinderpretpark Julianatoren! Weten jullie de verdwenen onderdelen van de tijdmachine te vinden? Alleen dan kunnen de dino's weer teruggestuurd worden naar hun eigen tijdperk.

Dagje weg voor de hele familie

Bij Kinderpretpark Julianatoren beleeft jong en oud een spetterend dagje uit. En extra leuk: tijdens de Dinoweken mogen opa's en oma's gratis mee naar binnen!

Koop nu tickets