Koop nu tickets
Boek tickets met 15% korting!

Ontdek alles over de aarde bij GeoFort Herwijnen

Logo van GeoFort Herwijnen

Bij GeoFort duik je dieper de aarde in! Zak in een lift naar de kern van onze planeet, verdwaal in een ondergronds gangenstelsel, leer hoe een zalm navigeert door de oceanen en ga aan de slag met miljarden Minecraft blokjes.

GeoFort is een groot forteiland dat onderdeel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het defensieve fort is omgebouwd tot een spannende attractie met verschillende binnen- en buitenactiviteiten.

Vind je weg uit het klimaatdoolhof

Klimaatverandering is een 'hot item', letterlijk. GeoFort ontwikkelde een splinternieuw doolhof dat je meeneemt langs belangrijke thema's als droogte, zeespiegelstijging en overstromingen. Zoek de uitgang! Hoe ziet de toekomst eruit? Bepaal het zelf voor de green screen. Wek stroom op op de speciale 'Energy Bike' en zie wat nodig is voor het produceren van groene stroom.

Ontdek alles over Minecraft

Ken je de videogame Minecraft, waarbij je kubusvormige objecten plaatst in een virtuele wereld? Vast wel! Dit spel is niet alleen superleuk, maar ook nog eens heel goed voor het ruimtelijk inzicht van kinderen. In GeoFort kunnen kinderen daarom aan allerlei toffe activiteiten doen rondom deze game. Doe mee aan spannende Minecraft-speurtochten en interessante workshops.

Speuren in de Speurtuin

Baan jezelf in de buitenlucht een weg over de bunker, dwars door de gave Speurtuin. Klim over touwbruggen, maak in de zandbak plaats voor het water en creëer je eigen kunstwerk van bamboe. In de Vleermuisspeurtuin volg je bovendien een leerzame route die je van alles vertelt over het leven van deze mysterieuze vliegende dieren. Ontdek waar ze slapen, hoe ze navigeren en hoe ze jagen.

WereldPan

Na het speuren en spelen kun je lekker uitrusten in het pannenkoekenrestaurant de WereldPan. Binnen en buiten op het terras is het heerlijk vertoeven en heb je goed uitzicht op de Speurtuin.

Koop nu tickets