Koop nu tickets
15% korting op je tickets!

Word een speurneus bij GeoFort Herwijnen

Logo van GeoFort Herwijnen

Verdwalen was nog nooit zo leuk en leerzaam! Bij GeoFort ontdek je alles over kaarten en navigatie. Binnen en buiten zijn allerlei experimenten te beleven. Kruip in de huid van een spion en leer hoe vleermuizen navigeren in de Vleermuisspeurtuin.

GeoFort is een groot forteiland dat onderdeel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het defensieve fort is omgebouwd tot een spannende attractie met verschillende activiteiten.

Spionagepraktijken

In de GeoExperience is binnen én buiten veel te ontdekken. In de kazerne van het fort vind je interactieve expositiezalen. Hier kun je aan de slag als een spion! Stap in een vliegtuig met spionagecomputers en ga op zoek naar illegale praktijken met de infraroodcamera.

Reis mee naar het middelpunt van de aarde

Buiten gaat de GeoExperience verder. Volg in het doolhof een geurspoor dat je de weg wijst en hou je hoofd koel in de desoriëntatietunnel. Kan het voor jou nog spannender? Dan is Expedition Earth iets voor jou. Je waant je in een grote lift en dan start er een levensechte film die je meeneemt 6000 kilometer onder de grond. Lukt het om het middelpunt van de aarde te bereiken?

Vleermuisspeurtuin met uitzicht

In de Vleermuisspeurtuin volg je een route die het verhaal van de vleermuis vertelt. Ontdek waar ze slapen, hoe ze navigeren en hoe ze jagen. Je hebt hier een prachtig uitzicht over glooiende groene velden met hoge bomen.

Na het speuren en spelen kun je lekker uitrusten in het 3D Café. Binnen en buiten op het terras is het heerlijk vertoeven.

Koop nu tickets