Beoordelingen voor Kasteeltuinen Arcen

(64 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

top. .☆☆☆☆☆

super mooi schoon, met kids of hond ..
wij komen terug☆☆☆☆☆☆

  • schaap
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 mei 2024
Wij hebben op 7 april 2024 de tuinen bezocht.

Wij verwachtten bloemperken met tulpen en voorjaarsbloeiers, een mini keukenhof. Die perken zijn er niet. De tuin oogt nog kaal, de beukenhagen zijn wel al mooi groen. Het park is groot, ook goed geschikt voor jonge kinderen en mooi aangelegd. Er zou een andere entreeprijs voor het voor en naseizoen moeten gelden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 april 2024
Wij hebben op 7 april 2024 de tuinen bezocht.

Wij verwachtten bloemperken met tulpen en voorjaarsbloeiers, een mini keukenhof. Die perken zijn er niet. De tuin oogt nog kaal, de beukenhagen zijn wel al mooi groen. Het park is groot, ook goed geschikt voor jonge kinderen en mooi aangelegd. Er zou een andere entreeprijs voor het voor en naseizoen moeten gelden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezoekdatum: 7 april 2024
Evening light show in gardens of Kasteeltuinen

On 26th of October’23 we visited the light show in the gardens of the castle. It was amazing. Our family was in love with the beauty and absolutely gorgeous arganization, show, ideas of the show. We’ve made tones of video and photos, discussed it after the visit. Our kids are 16 and 15 years old and they were also happy with the show. There were many people, also with kids of different age. Everybody looked amazed and happy.
Many thanks to the team!

  • Olga
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2023
Rookvrij???

Volgens het bord bij de ingang zou het park rookvrij zijn...nou daar mag dan wel meer aandacht naartoe gaan. Verder mooi park. Bij de entree duurde het scannen van de kaarten heel lang. Bij de eet lokatie op het park moet je wel erg veel geduld hebben.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2023
Voir mensen slecht ter been u s het niets

Ze zouden een treintje mieten hebben voor mensen slecht ter been.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 juli 2023
Prachtig

Onduidelijke routebewijzering

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2022
Mooi

Mooi aangelegde rozenperkjes. Echter ben ik meer van de oosterse tuinen die er achter liggen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 14 september 2022
Heerlijk gewandeld door de prachtig aangelegde tui

Jammer dat op een aantal plekken met de rolstoel moeilijk te bereiken is

  • Martin W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 6 september 2022
Erg mooi

Mooi park, alleen wat lastig te doen met iemand in een rolstoel en we hadden iemand mee met een rolstoel

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 6 september 2022
Mooie aangelegde tuinen

Ziet er prima uit, al kun je nu wel zien dat de droogte ook zijn invloed heeft op de tuinen, ook is er misschien te weinig personeel om de tuinen schoon en mooi te houden, bloemen en planten zijn wat verdroogd of uitgebloeid en dat zou misschien beter weg gehaald kunnen worden.
Verder een prima dagje weg gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2022
Hele leuke wandeling

Leuk park met enkele verrassende aspecten.
Zo vond ik het mist gedeelte in de beeldenrijk echt prachtig met al die geluiden en geuren

  • Mieke H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2022
Mooi park

Leuk kasteeltje met een mooi park eromheen. Helaas zijn alleen niet alle tuinen even goed onderhouden.

  • Anne
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 juli 2022
Prachtige tuin aanrader ook bij warm weer

Met de weersverwachting van deze week wilde ik een leuk uitje buiten. Maar 30+ Graden daar zag ik best tegen op. De kasteeltuin leek ons leuk voor een paar uurtjes. We hebben 4 en half uur genoten van de prachtige tuin. Zon overgoten gedeelte en hele schaduw rijke stukken… echt prachtige oosterse tuin met rustgevende muziek kletteren van water voor verkoeling.
Heerlijk koffie gedronken met verrukkelijke vlaai.

Kleine tip! Met dit warme weer zou ik water gratis aanbieden in kannen als service.

  • Alieke B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 16 juli 2022
Precioso

Hermoso ❤️❤️❤️❤️

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 juli 2022
Heel mooi

Mooi verzorgd tuinen vriendelijk mensen
En fijne bediening

  • Lies D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 23 juni 2022
Mooi park.

Goed onderhouden, maar entree icm parkeren wel duur.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 juni 2022
super dag

we hadden goed weer. De entree kaarten kon ik meteen bij de kassa inlezen. mooie en goed verzorgd. de mensen waren heel vriendelijk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 mei 2022
Geweldig

Mooi en schoon jammer dat nog niet alles bloeide

  • John O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 april 2022
De moeite waard om het eens te zien.

Prachtig park vooral voor natuurmensen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 september 2020
Prachtig park

Prachtig park, komen nog eens terug
Wij waren op een maandag in september en het was er zeer rustig en veel zitbankjes. Je kunt er uren rondlopen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 september 2020
Een genot om er te wandelen

Prachtig onderhouden. Behulpzame medewerkers

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 september 2020
Prachtig mooi aangelegd en duidelijke plattegrond

Het park is prachtig aangelegd rondom het kasteel. Het kasteel is voorzien van mooi meubilair en fijn om een rondgang te maken.

  • Thea S. v. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 september 2020
Prachtig, goed voor volgend jaar weer een keer te gaan

Prachtig. Volgend jaar hopen we weer te gaan .

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 september 2020
Netjes onderhouden en goede uitleg van personeel

Het zag er schitterend uit en zeer verzorgd op deze mooie zomerse dag

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 september 2020
Mooi

Was leuk en mooi

  • Wilma S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 september 2020
Heel mooi en divers

Heel goed mooi en waar voor je geld.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2020
Geweldig mooie tuinen om in te wandelen

Leuk dagje weg met de familie

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2020
Erg verzorgd en ruim opgezet

Erg verzorgd en ruim opgezet

  • Angelien M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2020
Mooie tuinen met activiteit

Heerlijk rondgelopen door de verschillende tuinen. Voldoende schaduw voor een warme dag. De kinderen vonden met name het midgetgolf erg leuk, deze banen zijn ook leuk aangelegd met fotogenieke hoekjes en watervallen. Ook heerlijk gelunched. Al met al een zeer geslaagde dag.

  • Helen V. w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2020
Wij hebben enorm genoten van het prachtige park

Wij waren enorm verrast door de enorme diversiteit van de flora van het park, vergelijkbaar met de parken bij de kastelen langs de Loire en de parken die ik in Nieuw Zeeland en Engeland bezocht. Ik had me van te voren niet georiënteerd, daarom was de de verbazing zo groot.

  • Peter v. d. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2020
Op ontdekking ....

Gezellige namiddag doorgebracht in de kasteeltuinen van Arcen.
Het was een boeiende tocht in de verschillende thematuinen met mooie plaatsen waar je even kon vertoeven om de prachtige bomen, struiken, planten en bloemen te bewonderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 juli 2020
Verrassend mooi en ruim opgezet

Prachtige gevarieerde tuin. Enorm verbeterd sinds een aantal jaren. Topattractie!

  • Erik
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juli 2020
Rustig dagje uit

Waarschijnlijk had ik te hoge verwachtingen van de kasteeltuinen. Of dit het leukste dagje uit is? Nee. De tuinen waren zo'n beetje uitgebloeid dus dat speelt ook mee. Desondanks een lekker dagje uit gehad.

  • Lukas
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juni 2020
Is ons heel goed bevallen

heel leuk onderhouden park

  • Georges G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 31 juli 2020
Een heerlijke plek om te wandelen

Hier kunt u ontspannen en tot rust komen. Een plek voor een wandeling met het gezin.

  • Justyna B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 juli 2020
Een lust voor het oog. Indrukwekkend.

Onvoorstelbaar mooi en zeer goed verzorgd. Na elke bocht een nieuwe verrassing. Je blijft je verbazen over de diversiteit van de tuinen.

  • J.O.A. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 juni 2020
Top dag

Mooi onderhouden de tuinen vriendelijk personeel die je te woord staat. In landhuis ook vriendelijke mensen die veel kennis van geschiedenis in huis hebben. Komen zeker nog eens terug.

  • jacqueline d. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 7 juli 2020
Absolute aanrader

Zeer goed verzorgde tuinen; alles goed aangegeven; prettige ontvangst en een mooie tentoonstelling.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 juni 2020
Mooi aangelegd en verzorgd park

Park zag er verzorgd uit

  • JPM R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juli 2020
Kasteeltuinen zijn prachtig

Zoveel diversiteit in de tuinen, mooi weer en veel foto's gemaakt. Wel veel rustiger door het wegblijven van de bussen, wel fijn voor ons.
Hoop dat het weer veranderd, zodat er weer meer verdiend wordt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juni 2020
Prachtig park

Mooi aangelegd park, kun je echt een dag zoet mee zijn

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juli 2020
Geweldige ervaring

We waren overdonderd door de grote en de prachtige tuinen en het kasteeltje.

  • Janneke V. D. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 juni 2020
Lekker ontspannen

Schitterend aangelegde tuinen, heerlijk om erin rond te lopen. Is erg rustgevend

  • L. v. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 juni 2020
leuk en gevarieerd

Beeldentuin en kasteelkamers mooi extraatje. Tuinen goed verzorgd.
Ook voor kinderen genoeg variatie.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 juni 2020
Gezellige gezinsdag in COVID tijd

We hebben een gezellige dag gehad. De tuinen stonden er prachtig bij, en door de ruimte die er is zeker niet het gevoel dat het druk is. Met de kinderen gezellig midgetgolf gespeeld in de meest mooie omgeving die we ooit ervaren hebben op zo'n baan.

  • Marietje
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 juni 2020
Mooi

Zeer goed aangelegd. Mooie kleurstelling in de herfst.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2019
Super leuke uitstap!

Prachtige onderhouden tuinen! Ook in het kasteel stonden prachtige bloemstukken. We hebben er leuk kunnen picknicken en minigolfen.

  • Michaël P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2019
Nvt

Geweldig mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 september 2019
Mooie omgeving en aangelegde tuinen

Ik vond het een heel mooi aangelegd park

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2019
Dagje tuinen

Leuke en ontspannende dag gehad. Alles was ook zeer proper en lekker geeten!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2019
Fantastisch

Het was een overdonderend stuk natuurpracht, de geurende rozentuin was voor mij een emotionele ervaring, zo heerlijk en overweldigend, om blij van te worden. Tip: doe wandelschoenen aan want het is een enorm groot landgoed.

  • D. V. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2019
zeer verzorgd en divers van opzet

prima zeer aan te raden

  • Jose O. r.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019
Arcen een top dag

een top dag gehad. deze zomer nog geen vakantie gehad, een dagje kasteeltuin in Arcen gaf mij het gevoel even helemaal weg te zijn geweest.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2019
Prachtig. Mooi aangelegd

Jammer dat er op sommige grasstukken overal hondepoep lag. Laten hun baasjes dat nou ook even opruimen. Wel zo fijn en prettig voor andere gasten zoals wij.

  • E B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 juli 2019
Fantastisch

Rondleiding geweldig, tuinen zeer verzorgd, prima personeel. Een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 juli 2019
Super mooi!

Prachtig aangelegde tuinen. Met klaterende watervalletjes. Het hoogtepunt vond ik de schitterende midgetgolfbanen. Op verschillende hoogten door een prachtig stukje natuur.

  • Ed K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 juli 2019
Mooie tuinen

Ik ging specifiek voor de rozen tentoonstelling

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 juli 2019
Prachtige bloeiende rozen

Een geweldig park rondom het kasteel, echt heerlijk een dag rondgewandeld.

  • M.P.W. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 juni 2019
Gewoon heerlijk genieten.

Deze prachtig aangelegde tuinen garanderen een dagje heerlijk genieten. De rozentuinen waren ook nog mooi, hoewel het al wat laat in de zomer is. Gewoon top!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018
Heerlijke dag in prachtig park

We hebben genoten van een heerlijk dagje in prachtige tuinen. Heel mooi kasteel met goede uitleg van vrijwilliger Piet. Lekker gewandeld en genoten van alle pracht. Vriendelijke bediening en service.

  • M R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018
echt een aanrader

Vriendelijk en gastvrij ontvangst bij bij het kopen van de tickets
Goede service bij het restaurant gelijk in begin van het park. Heerlijk zonder gehaast te worden door de bediening.
De rondleiding met Albert is een echte aanrader. Super top enthousiast en kundig. We hebben genoten van een mooi park, zon en de rust.

  • Renate e. J.
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018
Absolute aanrader!

Als we in de buurt zouden wonen zou ik een jaar kaart kopen! De tuinen met zn oude bomen en fantastisch onderhouden perken. We hebben er een hele middag rond gelopen en zelfs nog een paar delen niet gezien. De rondleiding in het kasteel was fenamonaal! De mechanische muziek instrumenten werden op een super leuke manier gepresenteerd. Mijn puber was er helemaal weg van!

  • Barbara
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 juli 2018
Mooie bloemen veel rozen

Gezellig met de gids een rondleiding gedaan een aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 juli 2018

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
gdkprldrsct