Koop nu tickets
Aanbieding: 20% korting

Met korting naar Het Scheepvaartmuseum

Logo van Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Ga je mee op avontuur in Het Scheepvaartmuseum? Kinderen beleven met hun (groot)ouders een dag vol spannende verhalen van stoere zeebonken en matrozen. Vuur het kanon af en stap aan boord van het schip de Clipper Stad Amsterdam!

Kanonnen donderen en woeste golven slaan tegen het schip. Welkom aan boord in Het Scheepvaartmuseum! De pret begint buiten al, want daar ligt de Clipper Stad Amsterdam te wachten. Hoe is het om op zo’n groot schip te varen? Stap op woensdagen en zondagen aan boord.

Te doen in Het Scheepvaartmuseum

Er is elke dag iets leuks te doen bij Het Scheepvaartmuseum. Leer bijvoorbeeld alles over de walvisjacht en hoe die de walvis tot een bedreigde diersoort maakte in Het verhaal van de walvis. En in schoolvakanties staan er altijd extra gezinsactiviteiten en workshops op het programma.

Junior Audiotour

Ook voor kleintjes is de historie van de scheepvaart te volgen. Met de Junior Audiotour ontdekken de jongste bezoekers alles over walvisjacht, Michiel de Ruyter en meer. Wat at bemanning eigenlijk aan boord van een VOC-schip?

Koop nu tickets