Koop nu tickets
Snel tickets bestellen

Bezoek het middeleeuwse kasteel Cannenburch

Logo van Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch is alles wat je van een kasteel verwacht. Een statig uiterlijk met torens, water rondom, een uitgestrekt park en een rijk interieur. Bewonder het kasteel, het middeleeuwse interieur en het mooie park.

Loop over de oprijlaan en het bruggetje naar de ingang van het kasteel en verken het kasteel van binnen. In het middeleeuwse interieur is het niet moeilijk voor te stellen hoe de adellijke families hier woonden. Bijzonder zijn de originele portretten van de vroegere bewoners die nog aan de kasteelmuren hangen. Op aanvraag kun je het kasteel met een gids bezoeken.

Bouwhuis en kasteelboerderij

Naast het kasteel vind je op het terrein ook een bouwhuis. Ook hier mogen bezoekers binnen kijken en zien hoe het personeel van Cannenburch leefde. Dwaal op je gemak over het terrein, terwijl de audiotour de verhalen van het kasteel en de bouwhoeve prijs geeft.

Bezoek met kinderen

Een kasteel spreekt altijd tot de verbeelding, zeker die van kinderen. Voor hen is er een speciale kinderaudiotour, waarin de jonker, zoon van de kasteelheer en kasteelvrouwe, hen meeneemt terug in de tijd.

Omgeving van Cannenburch

Rond kasteel Cannenburch ligt een mooi park met water en (bloeiende) rododendrons. Wandel door het park en maak een fietstocht naar Paleis Het Loo, wat in de buurt ligt. Kinderen verkennen het park met een app met een wandelquiz.

Koop nu tickets