Koop nu tickets
Boek online je tickets

Nederlandse cultuur op z'n kop in The Upside Down Amsterdam

Logo van The Upside Down Amsterdam

Geen tulpen en klompen, maar dancemuziek, dropjes en diversiteit. Instagramparadijs The Upside Down is een ode aan modern Nederland! Dompel je in dit museum onder in interactieve droomkamers en maak spectaculaire selfies. Soms letterlijk upside down.

Hoog tijd om de moderne Nederlandse cultuur in het zonnetje te zetten. Onze iconische sporters, onze liefde voor snoep en chocolade, moderne meesters als Mondriaan en nog zoveel meer. In het interactieve museum, bedacht door influencer Anna Nooshin, mag je alles aanraken en uitproberen. In allerlei stijlkamers word je uitgedaagd te dromen én geweldig te poseren voor een kunstige fotosessie.

Duik in de ballenbak

Het insta-walhalla heet niet voor niets The Upside Down. Het museum biedt een frisse blik op onze cultuur en doet dat soms letterlijk op de kop. Dompel jezelf onder in de kleurrijke themakamers, waarvan eentje zelfs een gigantische ballenbak heeft. Dive in!

Het Vergeten Kind

Het museum inspireert mensen en draait vooral om fun, maar heeft ook een serieuze noot. Het steunt namelijk Stichting Het Vergeten Kind.

Koop nu tickets