Koop nu tickets
Nu met 10% korting

Laat je innerlijke avonturier los met de City Game

Logo van City Games

Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

Een moord oplossen, gestolen formules terugvinden, mysteries ontrafelen: een stedentrip was nog nooit zo leuk! De Sherlock Holmes City Game kun je in veel steden van ons land spelen en zelfs wereldwijd. En in sommige plaatsen heeft City Game ook nog andere toffe stadsspellen.

Wie heeft Balthazar vermoord?

Tijdens een festival ligt er opeens een man op de grond met een mes in zijn rug. Het is Balthazar, hoofd van de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Vermoord. Maar door wie? De politie heeft vier verdachten, alleen komen ze er niet achter wie de dader is. Tijd voor jullie om als Holmes en Watson te ontdekken wie een echte alibi heeft en wat de reden is voor deze moord. Los puzzels en raadsels op, ontmoet mensen die je misschien verder kunnen helpen - tegen een prijs natuurlijk - en kom steeds dichter bij het antwoord.

Geheimen van de stad

Meer geïnteresseerd in de geheimen van de stad waar je bent? Kies dan het Secrets of ... spel. Terwijl je de City Game app volgt langs mooie historische plekken krijg je onderweg breinbrekers, hilarische opdrachten, fotopuzzels en vreemde vragen die allemaal gaan over de geschiedenis van de stad. Scoor punten en los de eindpuzzel op voor een plekje op het leaderboard!

Zo werkt het

Je speelt de game op je eigen smartphone. Nadat je het spel hebt gekocht krijg je binnen vijf minuten instructies en een inlogcode in de mail. Download de app, ga op pad en speel wanneer het jou uitkomt. Er is geen tijdslimiet aan het spel, dus alle tijd om op een terras te ploffen, te shoppen of een museum te bezoeken. Of maak teams en kijk wie het eerst de moord of eindpuzzel oplost.

Koop nu tickets