Beoordelingen voor Attractiepark Toverland

(310 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

kindvriendelijk, klantvriedelijk en overzichtelijk

Een heel leuk park, voor verschillende leeftijden

  • Theo V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 januari 2020
Volle mep betalen maar veel dicht

Veel attracties zowel binnen als buiten dicht en dan toch de volle mep betalen. Vieze tafels al net nadat park geopend was en vieze toiletten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 januari 2020
Kinderen waren helemaal tevreden

Ontzetten leuk opgezet, voor de hele kleintjes en voor de grotere kinderen voldoende te beleven.
Enige minpuntje is dat de mini achtbaan binnen echt teveel irritant geluid geeft. Dat zou echt een verbetering kunnen zijn

  • JvK
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 januari 2020
Geweldig park

Mooi park, schoon, vriendelijk personeel en hele leuke attracties. Onze kleinzoon heeft de dag van zijn leven gehad.

  • Petra v. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 24 januari 2020
Prima park

Vriendelijk personeel

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 16 januari 2020
Verzorgd park

Park was overal netjes en schoon, maar wat vooral een plus punt was, is dat de medewerkers bij de attractie goed oplette of de kinderen hun gordels omhadden, en niet op hun telefoon zaten bijvoorbeeld. We gaan zeker in t voorjaar terug als het buiten gedeelte ook open is.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 januari 2020
Erg leuk familiepark

Leuk park met acceptabele wachttijden. De grote hallen zijn goed voor bij slecht weer. De prijs is prima en met jonge kinderen is het perfect

  • Berry L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 januari 2020
Heel leuk park

Leuke aangekleed park

  • Johan
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 januari 2020
Super leuk park!

Leuk voor jong en oud, ook al was vanwege de winter niet alles open. Genoeg te doen!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 januari 2020
Net en mooi park.

Super leuk park voor kinderen vanaf 90cm. Ze mogen dan al in erg veel attracties (onder begeleiding). Ook leuk dat ithica open was.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 januari 2020
Park pas om 11 uur open

Net iets te laat open

  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 januari 2020
Teleurstellend

Wij hadden het niet getroffen! De helft van het park was al dicht omdat het winterseizoen is! De overige buitenattracties gingen pas om 12u open. Tenminste dat was de bedoeling. Na een uur in de rij te hebben gestaan bij de troy bleek deze storing te hebben en werden we verzocht daar weg te gaan tot de storing verholpen was. Ook de boosterbikes hadden storing! Beide attracties gingen pas na 15u open. wij dus weer de rij in bij de boosterbikes onze jongste zoon even gemeten bij het daarvoor bedoelde meetpaaltje aan het begin van de rij en bleek daar groot genoeg. Boven aangekomen werd hij nog een keer gemeten met een andere meetstok en daar bleek hij toch te klein dus werden we na wederom meer dan een uur wachten via de uitgang weer weggestuurd mijn zoontje in tranen! Nog een keer gemeten bij hetzelfde paaltje en daar bleek hij toch echt groot genoeg! vaag! Ook een biertje bestellen bleek lastig alle glazen waren op nl. Al met al een beetje teleurstellende dag! Denk dat het best een leuk park is in de zomer maar in de winter kunnen ze beter sluiten denk ik!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 29 december 2019
Erg leuk park

In de winterdagen geweest en erg leuk gevonden zowel voor jong en oud een top dag!
Omdat het park logischerwijs niet volledig open was in de winter komen wij in de zomer nog wel een x terug

  • J. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 29 december 2019
Niet bijzonder

Park is leuk, maar slechte info op de site. Er zou maar 1 attractie dicht zijn. Na 1,5 uur rijden kom je erachter dat buiten alles dicht is op 1 attractie na.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 december 2019
Leuk dagje uit

Leuk dagje uit

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 december 2019
Fantastisch park!

Wat een geweldig attractiepark is Toverland!
We zijn tijdens de magische winterweek helemaal verrast door de prachtige versieringen en gezellige sfeer. Ons neefje heeft er van genoten.

  • Angela M. C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 december 2019
Jammer dat buiten attracties dicht waren

Heel leuk en gezellig alleen jammer dat er veel dicht waren

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 22 december 2019
leuk ingedeelt, fijne ruimte binnen,

twas de dag erg rustig ( max 20 man) denk ik. Dit betekend dat er geen sfeer hing. Onze kinderen waren eigenlijk nog te jong (oudste 3 jaar). die vind iedere attractie 1x leuk en daarna niet meer. oudere kinderen gaan snel meerdere keren achter elkaar in een atractie.
Onze zoon vond vooral het speelgedeelte leuk (kun je ook gewoon voor naar een binnenspeeltuin).

voor oudere kinderen raad ik het echt wel aan, zeker als het buitengedeelte ook open is!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 december 2019
Discover your own magic

Mooi en sfeervol park. Alles wordt netjes bijgehouden en is schoon. Vriendelijk personeel.

  • Nancy
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2019
Super gaaf

Ontzettend genoten van een stakingsdagje toverland. Schoon park, vriendelijk personeel en weinig wachttijden heerlijk!! Van 10 tot 5 genieten. Top top top.

  • Marleen B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 november 2019
Wij hebben een leuke dag gehad!

Mooie en grote attractie park. De kinderen vonden geweldig!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 november 2019
Leuk park

Leuk park, knap aangelegd.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 31 oktober 2019
Zeer mooi park, toffe attracties voor jong en oud

De moeite waard

  • Stijn D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 oktober 2019
Heel mooi pretpark voor jong en oud.

9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
Tof park

Een tof park voor alle leeftijden

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2019
toverland

leuk park, wel niet groot
vinden het nogal prijzig voor de grote van het park
hebben wel een leuke dag gehad mede doordat het niet druk was

  • angelo b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2019
Een aanrader voor het hele gezin

9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 november 2019
Leuk attractiepark

Zeer mooi pretpark met attracties voor groot en klein.

  • Wim V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2019
Fantastisch

Mooi park, leuke attracties en lekker eten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2019
Mega tof

Mooi park met toffe attracties

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2019
Veel achtbanen voor kleine kinderen (vanaf 90cm)

Heel leuk met kleine kinderen. Met de kids van 4 en 6 jaar konden we bijna alles samen doen als gezin. Maar 2 achtbanen konden niet, en bij 1 kon alleen de oudste.

  • Carla
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 28 oktober 2019
Geweldig leuk pretpark

Mooi pretpark, schoon met heel vriendelijk personeel. Leuke attracties. Ook voor jongere kinderen (vanaf 90cm) is het mogelijk om in diverse attracties te gaan, vooral in de overdekte gebieden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2019
Gewoon heel erg leuk. Niks te klagen

Gewoon heel leuk gehad en mooi park

  • Gerard W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2019
het was veel te druk

5, het was echt veel te druk met halloween, je kon eit eens fatsoenlijk lopen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Super leuk voor alle leeftijden

Zeer mooi park. Vind wel de hallen bedrukkend maar het algemene beeld is zeer positief en mooi afgewerkt.

  • Lexus
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2019
Super park

Hebben erg genoten van het park, als het gehele park een heel jaar open zou zijn, hadden we een abbonement genomen

  • Richard v. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2019
Goed

Goed

  • Izbul K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2019
Super spannende Halloween nights

Heel mooi, spannend.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Heel erg leuk park!!!

Mijn kinderen hebben genoten!!!

  • Mariska M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2019
prachtig verzorgde halloween !

Echt een mooie ervaring. Prachtige kostuums, decors en grime. Ondanks de drukte en soms lange wachtrijen bij attracties ervaar je dat verder niet zo omdat er veel griezelplekken te bezoeken zijn en je alles goed van dichtbij kunt mee beleven.

  • m b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2019
Schoon en overzichtelijk

Ondanks de drukte vanwege Halloween was het goed te doen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
Schoon en overzichtelijk

Ondanks de drukte vanwege Halloween was het goed te doen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
Toverland

Super leuk, niet druk leuk park zeker nog een keer terug

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 28 oktober 2019
Geweldig

We waren in het park tijdens de Halloween echt fantastisch. We zijn van 10u 's ochtends tot 23u 's avonds gebleven.

  • Marc R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Leuke dag toverland

We vonden het een super gezellig park .
Mooi opgezet leuke attracties.
Schone wc
Kort om een leuk park zeker de moeite waard

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Dagje Toverland met Halloween einde

Overdag geen grote wachtrijen. s'Avonds erg leuk. Verschillende plekken op het park met verschillende griezels. Echte scare zones waren echt gaaf, daar wel lange rijen.
Maar hier hoef je niet apart voor te betalen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2019
Super, overzichtelijk, leuke achtbanen

Op Halloweenavond daar geweest.
Heel overzichtelijk park. Mooi aangekleed.
Geen lange wachtrijen (al waren sommigen wel een stukje lopen).
Achtbanen zijn top. Vóóral in het donker.
Wij komen geregeld terug!

  • Glenn V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Sfeervolle Halloween

Men had erg zijn best gedaan om de Halloween sfeer na te bootsen.
Enig minpuntje was de lange wachtrij bij het doolhof ( 2 uur ) waardoor we besloten hebben die dan maar over te slaan.. Verder heeft de jeugd zich prima geamuseerd!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Halloweennights

at its best. erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
Leuk park buiten het eten o

Park is heel leuk voor oudere kinderen ( neefjes van 10 & 17 ) en ook is het park leuk voor kleine kinderen ( mijn zoontje van 4 ) allen hebben erg genoten . Alleen het eten was heel slecht . We hebben daar a la carte gegeten in het restaurant ( de bediening was niet erg vrolijk en hebben ook geen bestek of servetten gekregen moesten er zelf om vragen ) ook de Turkse pizza’s op een andere plek
waren erg droog , personeel daar ook niet erg vrolijk ! Pakje taxi 1,90 en Turkse pizza 4,50 .

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
Leuk park buiten het eten o

Park is heel leuk voor oudere kinderen ( neefjes van 10 & 17 ) en ook is het park leuk voor kleine kinderen ( mijn zoontje van 4 ) allen hebben erg genoten . Alleen het eten was heel slecht . We hebben daar a la carte gegeten in het restaurant ( de bediening was niet erg vrolijk en hebben ook geen bestek of servetten gekregen moesten er zelf om vragen ) ook de Turkse pizza’s op een andere plek
waren erg droog , personeel daar ook niet erg vrolijk ! Pakje taxi 1,90 en Turkse pizza 4,50 .

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
Halloween was goed aan gekleed

Ik vind het wel 5 sterren waard nu benieuwd na het volgend jaar

  • Nick V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
Leuk

Toverland is een mooi park vooral met halloween

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Erg leuk park voor alle leeftijden

In de ochtend lekker rustig. Erg leuke achtbanen.

  • Robert v. O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
Leuk voor jong en oud!

Mooi opgezet park, zeker een dag nodig om gebruik te maken van alle attracties, shows enz. Vriendelijke medewerkers. Echt een aanrader voor een dagje uit!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2019
Super leuk park

Wij vinden Toverland een super leuk park, zijn er nu al meerdere malen geweest en genieten elke keer weer van de leuke attracties en de Halloween acteurs!

  • Nicole C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Super leuk park voor elk wat wils

Leuk park voor jong en oud(er)

  • Karin P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2019
Toverland: echt doen zo gaaf!

Schoon, gezellig overzichtelijk park! Veel leuke attracties ook voor de tieners erg gaaf!

  • Mariska d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2019
Leuke dag

Top

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2019
Leuk park met mooie achtbanen.

Leuk park. Prima dag gehad. 1 hal met de trein achtbaan vonden we wat verouderd. De hal met de klim torens vonden onze kids van 6 en 9 wel heel gaaf. Buiten vonden we het meest gaaf met Troy als hoogtepunt. Leuke winkeltjes en her en der Halloween aankleding. Bewegwijzering mag iets duidelijker (overeenkomend met de plattegrond).

  • Jolanda M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2019
Toverland

Super dat er zo'n mooie kortingen zijn

  • Daniel V. D. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2019
Super gave attracties en mooi park

Mijn kinderen hebben genoten vooral ook vanwege Halloween night! Attracties zijn gaaf. Fenix was erg verrassend alleen wat aan de korte kant vond ik zelf. Park is erg mooi en schoon.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Super park

Netjes en schoon.. Vriendelijk personeel. Verzorgt park. Voor ieder wat wils.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2019
Geweldig

Geweldig, de karakters leken heel echt, het was behoorlijk eng en daarom leuk!!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2019
Halloween matig

Toverland zelf is een leuk park maar het gaat nu om halloween vond het veel te druk en weinig aangekleed vind dat er ook decoratie en acteurs moeten lopen en vond het vorig jaar beter maar de witchforest is top gedaan meer figuren laten rondlopen en meer decoratie scheelt een hoop

  • Roy U. w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2019
Super leuk, voor ieder wat wils!

Enorm leuk, goed onderhouden en voor alle leeftijden. Het park is groot genoeg om je er een hele dag te kunnen vermaken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2019
Super mooi park

Komen gauw terug

  • Arla B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2019
Super gaaf park

Vandaag superleuke dag gehad met mijn gezin met 3 kinderen. Er is voor alle leeftijden genoeg te doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2019
Leuk park!

Leuk park, vriendelijke medewerkers

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2019
U

Heel leuk park goed schoon,leuke attracties

  • Jeu M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2019
Een erg leuk park

Een zeer leuk park. Alleen jammer dat je niet weet hoe lang je moet wachten bij de attracties.

  • Femke B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2019
Super

Super leuk

  • G G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2019
Super!

Heel leuk park, genoeg te doen, voor jong en oud. Het park ziet er ook mooi uit, en is qua oppervlakte niet al te groot, waardoor je niet hele afstanden hoeft te lopen.
Leuke achtbanen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2019
Super

Mooi park. Gaan regelmatig terug. Haloween wordt elk jaar beter. Jammer dat het zo druk was waardoor de wachttijden bij de spookhuizen erg lang was

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2019
Super ervaring!

Het park was open voor een langere tijd en dus wij hebben heel goede tijd gehad met multiple rondjes in een attractie. De Halloween parade was super leuk maar een beetje eng voor kinderen.

  • RS
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2019
Top

Halloween was heel leuk. Bijzondere ervaring.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2019
Het is een top park

Het is een mooi overzichtelijk en verzorgd park. In de maand oktober hebben ze Halloween. Echt fantastisch mooi gedaan. En ook best een beetje eng.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2019
Halloween in Toverland

Fantastische dag gehad met mijn 2 dochters en hun vriendinnen. Park mooi en schoon, met vertier voor jong en oud. Omdat het Halloween was, werd het park ‘s avonds sfeervol verlicht en werden kosten nog moeite gespaard om de bezoekers te laten griezelen. Zag er fantastisch uit allemaal. En als je met rust gelaten wilt worden, dan zorg je dat je een lichtgevende”toverstok” bij je draagt, zodat de monsters niet naar je toe komen. Kortom een aanrader. Volgend jaar weer!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2019
Geweldig

Geweldig

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2019
kleinkinderen vonden de nieuwe achtbaan te vet

lekker makkelijk, de kleinkinderen zijn oud genoeg om alleen te gaan

  • Tiny D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2019
haloween night

ik vond het echt heel erg leuk, de mensen waren goed verkleed en hebben ons echt laten schrikken. we mochten met iedereen op de foto en dat vonden we echt gaaf!

  • Nina R. S. v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2019
Fun for everyone

Wat begon als een "kinderpark"groeit de laatste jaren uit als een serieuze speler in pretparkland.
Ook de Halloween dagen begin steeds groter en beter te worden.
we waren er om 10:00 en het was zo 23:00 wachttijden waren prima te doen.
1 minpunt waren de wachtijden voor de horeca die waren aan de lange kant maar het vriendelijk personeel maakt daar niet zo'n zwaar punt van.
Kortom de hele dag genoten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2019
Verrassend veelzijdig en mooi aangelegd park

Toverland is een prachtig aangelegd veelzijdig park. Met voor jong en oud veel attracties. Vooral voor kinderen vanaf 1.40m veel spannende attracties. Maar ook voor jonge kinderen erg leuk. Zowel binnen als buiten. Opvallend ook de mogelijkheden om je eigen meegebrachte eten te nuttigen. En ook het vele vriendelijke en vaak al wat oudere personeel maakt de beleving compleet.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2019
Lit feestje

Leuke halloween

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 oktober 2019
Super mooi park!!!

Met het normale tarief is het voor ons onbetaalbaar,gelukkig met deze aktie was het betaalbaar en hebben wij een super leuke dag gehad!!! Voor ons voor herhaling!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2019
Genoten

Leuk park maar grote attracties voor de oudere jeugd. Indoor echt leuk voor de kleintjes.
Halloweennight was top!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2019
Toverland Haloween

Geweldige dag én avond gehad met 4 meiden! Vele achtbanen, lekker griezelen, knap geschminkte figuren en tot slot een geweldig vuurwerk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2019
Toverland

Was heeel erg leuk

  • Romi R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 oktober 2019
Helloween

Super! Voor ieder wat wils

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2019
Erg leuk park!

Leuke, afwisselende attracties voor alle leeftijden. En mooi aangekleed en verzorgd.

  • Marjolein
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2019
Fantastisch!

Halloween night was erg leuk en spannend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 12 oktober 2019
Super leuk, mooi, verzorgd.

Het park is SCHITTEREND!
Personeel SUPER aardig....attracties buiten, geweldig...!!
Alleen 1 ding, het eten. Super duur en mijn pasta was ECHT smakeloos 2x pasta en één pizza met drankjes 34 euro... hallo zeg....en als het dan nog smakeloos is, beetje jammer!!!! Penne carbonara.... echt ,SORRY om te janken!!!!

  • Monica G.
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2019
Stoer en actief attractiepark voor jong en oud!!!

Voor een ieder wat wils en een mooi verzorgd park.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2018
Gewoon hartstikke leuk

8

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 3 november 2018
Superleuk voor kleine en grote kinderen

Heel leuk park, binnen voor de iets kleinere kinderen en buiten meer gedurfde attracties.
kriebels in de buik, wij komen zeker terug.

  • Annelies V. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 oktober 2018
Beste attractiepark

Fantastisch zowel voor volwassenen, tieners en kleine kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 4 november 2018
Verzorgd, gezellig pretpark

Lekker compact pretpark, zeer verzorgd, democratische prijzen.
Nieuwe “landen” zijn leuk, knap gedaan, maar erg weinig te beleven qua attracties.
Veel indoor is een pluspunt, jammer genoeg enkel voor peuters en kleuters.
Prijs van inkomkaartje begint gelijk te komen met die van de “volwassen” pretparken, blijf erover waken dat je hiervoor dan evenveel volwassen attracties kan aanbieden.

  • Bart S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 november 2018
prima

leuk park en niet al te druk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 7 september 2018
Super leuk!

We hebben een super dag gehad. Mooi weer en niet druk. Vriendelijk personeel en leuke halloween versieringen ook voor kleinere kinderen erg leuk.

  • N.L. s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018
Speeltuin in de achtertuin

Leuk park, de moeite waard, zelfs mijn maat durft hier in de achtbaan

  • Karel B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2018
Super mooi schoon park voor jong en oud

Dikke 10

  • Ron V. d. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2018
Mooi aangekleed, gave attracties

Super mooi, jammer dat het ‘s avond (heloween) zo ontzettend druk was. Gelukkig waren we ‘s morgens op tijd gegaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018
Goed

Goed

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018
Ontzettend leuk park

Ontzettend leuk park, alles even verzorgd en netjes. Alles op prettige loopafstand. Geweldig nieuw gedeelte. Bijzonder vriendelijk personeel. Heerlijke koffie.
Groot en klein heeft genoten.

  • toon w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 28 oktober 2018
Toverland, betoverend verrassend!

Een mooi parket vol met goed uitgekiende attracties voor ALLE leeftijden. Vette rides, afgewisseld met familie attracties en sportieve evenementen. Een echt familie park!

  • Jan W. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018
Gevarieerd.

Het is een leuk park voor jong en oud.

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018
Super leuk park voor jong en oud

*****

  • Andre S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 oktober 2018
Een slechte kopie van andere pretparken.

Een gezellige dag gehad met m'n dochter. Een bron van ergenis was toch wel de slechte busverbinding als je op het ov aangewezen bent, er rijdt slechts 1 x per uur een bus richting dit pretpark.
Een zeer net onderhouden en mooi aangelegd geheel.
Toch zijn de attracties niet bijster origineel.

Feitelijk loop je door een kleine kopie van De Efteling en het Belgische Bobbejaanland en dat is toch wel een gemiste kans.
Al met al weinig verassend en onderscheidend en dat is waarschijnlijk één de redenen dat de bezoekersaantallen achterblijven bij de verwachtingen. Een andere (internationale) naam helpt daar niet bij.

Toch beoordeel ik het park, mede door het eerder genoemde punt van onderhoud en de met zorg aangelegde groenvoorzieningen, alsmede het uiterst vriendelijke en correcte personeel met een dikke 8.

  • Ad v. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018
Fantastisch

We waren met drie gezinnen met jongere en oudere kinderen

  • Els S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018
Gezellige dag

Een park voor elke leeftijd wat.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018
Top

Mooi en super netjes. Een leuk pretpark!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018
Super kindvriendelijk park

Alleen maar goeds over dit park volgend jaar weer

  • Anouschka D. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018
Leuk park

Het was gelukkig niet druk dus veel attracties gedaan

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2018
Blijft goed!!!

Halloween was schitterend!

  • gunter h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018
Topdag

Geweldige dag gehad lekker weer en geen lange rijen troy en fenix waren geweldig maar de boosterbikes ook

  • Richard B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018
Geweldig voor jong en oud

mooi park met heel vriendelijk personeel

  • Nina v. d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018
Leuk voor jong en oud

Vriendelijk personeel, leuke attracties, rustig

  • Linsey K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2018
Toverpark

Leuk en net park. Vriendelijke medewerkers

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2018
Toverland super leuk

Super leuk en vriendelijk park, voor iedereen iets leuks. Van jong tot oud.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2018
Mooi park met leuke sttracties

Halloween was weer top! Jammer van de slecht georganiseerde afvoer van auto’s na sluitingstijd.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2018
Attractiepark Toverland

super leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018
Halloween Night bij Toverland

Super leuke avond gehad bij Toverland Halloween Night. Dankzij de goedkopere tickets via dagjeweg.nl was het goed te doen met de prijs. Je kunt direct doorlopen en sta je niet in de rij bij de kassa. Tickets worden direct per mail gestuurd waar je ze kunt downloaden en opslaan. Je hoeft niets te printen en kan je tickets scannen bij Toverland vanaf je telefoon wat super handig is!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018
Doorstroming rijen mag vlotter

Er is in de afgelopen jaren hard gewerkt aan dit park!! Echt petje af...
De doorstroming in de rijen mag echter wel wat vlotter geregeld worden, een uur in de rij voor de Blitz in een piepklein huisje is niet prettig..
Supervriendelijk personeel zowel bij de attracties als in de horeca. Een goed gevulde salade naar wens gemaakt zonder hier om gevraagd te hebben is gewoon topservice!!
Overal handig betalen met je bankpas..ook bij de snackmuur! ( contant ook natuurlijk)
En dan als kers...Halloween!! Wat zagen de acteurs er geweldig uit! Overal licht en rook...geweldig!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018
Super

Het was echt heel leuk om er naar toe te gaan vooral de nieuwe achtbaan dan is was echt vet

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018
Wat een vooruitgang!

Ik weet nog goed dat ik voor het eerst in Toverland kwam, slechts een hal vol speeltoestellen en wat kleine attracties waren er te vinden. Gek was ik er op! En nu, als echte pretpark-die-hard kan ik alleen maar trots zijn op het magisch mooie park, wat het de dag van vandaag is geworden!

  • Jeffrey
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018
Heel leuk park

Wij vinden het een mooi en gezellige park met leuke achtbanen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018
Veel te druk

Het is ons echt tegen gevallen, veel en veel te druk !!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018
Leuk!

Toverland met Halloween, was leuk! Kostuums waren fantastisch en er hing een prettige sfeer

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 oktober 2018
Leukk!

Het was hartstikke leuk! En het park is mooi en zweervol! Echt leuk !

  • Julia
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018
helloween toverland

ik ben er met een paar vriendjes geweest naar helloween 2 dagen. het was super gaaf. en heel erg leuk en heel druk,,,,,
en om nieuwe spookachtige monsters tezien toppie leuke monsters. ben ik met een paar op de foto gegaan en gefilmd...
herhaling vatbaar!!!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018
Mooi, leuk, uitdagend, overzichtelijk park

Veel variatie, voor alle leeftijden een leuk en uitdagend park. Schoon en niet zo druk. Nieuwe achtbaan is echt geweldig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018
Geweldig

Erg mooi en goed verzorgd park.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018
AWESOME. Gewoon een super toffe dag mogen genieten

GE-WEl-DIG

  • Lenny H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018
Top park! Schoon en vrienelijk personeel.

Jammer dat er geen systeem gehanteerd wordt waarbij mensen die geen gebruik maken vd attracties een ander tarief betalen dmv bijv gekleurde polsbandjes.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018
Super leuk park, netjes, mooi aangelegd

Ik vond het een mooi park, goed te doen in 1 dag. Verrassende attracties die ik niet eerder had gezien in een ander park. Er lag niets van rommel op de grond.

  • Nathalie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018
Geweldig

In een woord super.... voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018
Super leuk

Schoon , overzichtelijk, compact , gezellig

  • Yell D. j.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018
Top!

Geweldig park voor jong en oud!!

  • Ivo V. o.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018
Goed geregeld

Vernieuwend bezig met leuke attracties.

  • Frank M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018
Mooi park, Halloween was super

Geweldig mooi park. Halloween was super goed georganiseerd. Zeker een aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018
leuk gezellie lekkerr gegriezeld

leuk gezellig park vond alleen dat aanwijzingen van ingang van attractie slecht aangegeven

  • gerda b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018
Alles netjes, enthousiast personeel

Fijne dag gehad. Schoon park. Alleen de naam toverland komt niet helemaal tot zijn recht. Dit Thema is niet overal goed uitgewerkt. Leuk voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018
Toverland is top!

Zowel de kinderen al wij ouders hebben genoten. Leuke attracties voor jong en oud.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018
Super leuk voor jong en oud

Geweldige dag gehad

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018
Redelijk duur

Toverland is op zich een mooi pretpark, ook schoon. De toileten waren netjes. Alleen vonden wij het wel een duur kaartje. Zo heel veel attracties zijn er niet en voor de niet dare-davils is er nog minder.. De prijs verschilt niet zo veel van de Efteling, dan gaan wij toch liever naar de Efteling.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018
We hebben een hartstikke leuke dag gehad! !Genoten

Onze beoordeling is een 9

  • Frans S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2018
Het park was mooi en kinderen vonden het geweldig

Zeker aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018
Voor jong en oud. Schoon park. Alle voorzieningen

Met mijn zoon van 4 geweest. Genoeg attracties voor hem en mij wat we samen konden doen. hij kreeg de kans zijn angsten te overwinnen. Enige min puntje was dat de ingangen van de attracties niet altijd duidelijk stonden aangegeven, waardoor het zoeken was. Verder een super leuke dag gehad met vriendelijk personeel!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018
Halloween nights

Toverland
Het park zelf is wel leuk, maar vrij klein. Desondanks hebben ik en mijn vriendin ons goed kunnen vermaken voor ongeveer 5 uur overdag. Rond 4 uur hadden we het eigenlijk wel gezien, maar vanwege de Halloween nights zijn we even gebleven. En het was het meer dan waard!

De Halloween nights
Toen het Begon te schemeren hoorde je de onheilspellende muziek al op de achtegrond. Om 6 uur was er een grote parade met allemaal prachtig verklede wezens, die daarna allemaal naar hun eigen plek gingen op het park.

Sfeer
De sfeer was totaal anders in de avond. Prachtige lichten en voorshows zorgden voor een soort sprookjes achtige omgeving, die prachtig te zien was vanuit de verschillende achtbanen.

Het park
Mooi, maar na een paar uur wel gezien.

De Halloween nights
Een echte aanrader!

  • B C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018
Leuk

4+

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018
Gezellig, schoon & plezier!

Heel leuk en gezellig park, vooral heel schoon en lekker eten!

  • Simone
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018
Dagje uit voor jong en oud

We hebben een super dag gehad in Toverland. Geweldige attracties, de Fenix is helemaal super !!!
Toverland een aanwinst voor Limburg.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018
Leuk park!

Op een studiedag van de kinderen naar toverland. Heerlijk rustig, nergens hoeven wachten. Leuke attracties voor zowel de jongste (4) als de oudste (10).

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 oktober 2018
Is een leuk park om een dag naar toe te gaan

De atractie's staan lekker dicht bij elkaar zo kun je snel van de ene naar de andere atractie gaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018
Mooie attractie maar niet te groot

Het was er erg rustig denk ik, omdat het de dag voor Halloween was. Maar voor ons perfect bij alle attracties kon je zo doorlopen en soms blijven zitten zodat we er een paar keer achter elkaar in konden. Helemaal geweldig voor de oudste 13 en 11. Het is een heel mooi park en ook het nieuwe gedeelte ziet er netjes uit.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 12 oktober 2018
Fantastisch, geweldig, super

Schoon park, leuke gezellige medewerkers.
Die een beetje" grumpy "waren, kregen wij wel weer aan het lachen. Park voor jong en oud!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018
Toverland

Leuk park, ook schoon en opgeruimd, niet heel groot en ideaal voor kids 5 t/M 7 jaar, voor de oudere kids genoeg achtbanen. Maar ik vind toch dat de prijs best heel hoog is voor het park en toch zeker € 10,- voor het parkeren, heel duur!!

  • Petra V. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018
Fantastisch pretpark

Mooi aangelegd park, zeker de nieuwe gedeelten. Mooie achtbanen. Met veel snelheden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018
Top dag gehad!

Overzichtelijk park en leuk voor alle leeftijden

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 7 oktober 2018
Super leuk

Een geweldige dag gehad!

  • Lejo
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 oktober 2018
Super mooi park en super vriendelijk personeel!

Prachtig onderhouden park met leuke attracties en het personeel is onwijs vriendelijk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 oktober 2018
Heel content!!!

Het was helemaal niet druk, goed weer ( niet te warm of te regenachtig) ideale dag uitgekozen. Alles was proper. Lekker gegeten. Attracties werden correct bediend ondanks het met minder personeel was. De kinderen hebben hun geweldig geamuseerd!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 1 oktober 2018
Leuk park

Het was leuk het mag zelfs nog wat uitbreiden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 oktober 2018
Magische sfeer

In dit prachtige park ben je een dagje helemaal van de wereld. Er heerst een rust die je in andere parken niet snel treft. Alleen als wandelpark is het al perfect. Tevens is er voor ieder iets te beleven op het gebied van attracties!

  • Berke S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 2 oktober 2018
Geweldig park attracties voor alle leeftijden

Een aanrader voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.

  • Margaretha d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 september 2018
goed opgezet, fijn om met de kineren te verblijven

Leuke attracties, goede afwisseling voor groot en klein. Goede eet- en drinkgelegenheid, mooi verzorgde toiletten en fijn dat je ook zelf meegebrachte spullen op de picknickplekken kunt gebruiken, want zo'n dag uit wordt door de entreeprijs wel een duur dagje. Maar uiteindelijk wel een toffe dag voor opa, oma, 3 volwassenen en 5 kleinkinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 september 2018
Magische dag

Wij beleefden samen met onze kleinkinderen een geweldige leuke dag. Wij komen zeker terug. Toverland is een heel leuk, proper, overzichtelijk pretpark met super vriendelijk personeel. Doe zo verder. Bedankt!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 oktober 2018
Leuke dag!

Opnieuw een leuke dag in Toverland.
Lekker rustig aan de attracties!
Fenix is geweldig!!!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 28 september 2018
Wauw, wat een park!

Mooi vernieuwd, geweldige achtbanen, erg sprookjesachtig!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 september 2018
50% open en een atractiestoring

Voor al in de ochtend een aantal attracties dicht. In de middaguren bleef de Fenix een paar maal hangen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 september 2018
Leuk park voor volwassen en kinderen.

leuk park voor jong en oud. Mooi in elkaar gezet.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 29 september 2018
Superleuk

Mooi park. Heel netjes en af. Veel leuker dan de Efteling.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 29 september 2018
Een hele fijne dag gehad!

Super dagje gehad, zo voor het eerst. Minpuntje was dat niet alle attracties tegelijk open zijn, maar dat je op klokken moet kijken en dus gedwongen worden om steeds op tijd te letten. Maar mijn dochter van 3 kon in een hoop attracties en ze vond het helemaal geweldig!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 september 2018
Mooi park geweldig personeel

Opvallend vriendelijk en ouder personeel, in voor praatje en aandacht voor de kids. Mooi en schoon park echt een aanrader. Leuke attracties en ook veel voor jonge kinderen. We hebben genoten!

  • Cheryl W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 september 2018
Betoverend park

prachtige attracties voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 september 2018
Super leuk en heel overzichtelijk

Super genoten met onze kids

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 september 2018
vanalles te beleven

leuk park met voor iedereen wat te doen
leuk dat er ook achtbanen zijn waar kleine kinderen in mogen
nadeel is dat op rustige dagen attracties niet de hele dag open zijn
weinig borden om je wegwijs te maken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 24 september 2018
Super park

Erg vriendelijk personeel, toffe attracties! Gister met mijn dochter geweest was super rustig en hebben erg genoten!

  • Saskia v. d. g.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 september 2018
Superleuke dag in Toverland!

Prachtig park, zéér goed onderhouden!
Vriendelijk personeel. Echt een topdagje gehad!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 september 2018
Aanrader, zeker eens bezoeken

Toverland is een park dat ook goed te bezoeken is voor volwassenen. Natuurlijk genoeg vertier voor de kids maar ook geweldige achtbanen!
De nieuwe achtbaan fenix is een mooie uitbreiding van het park en een geweldige baan.
Je kan je er makkelijk een dag vermaken, en kom je op een door de weekse dag, dan heb je kans dat je in de attractie kan blijven zitten en meerdere rondes kan doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 september 2018
fijn park voor alle leeftijden!

zeer leuk park - ook veel binnenattracties

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 19 september 2018
Geweldig park voor alle leeftijden.

Super leuke attracties, mooi en schoon park, erg vriendelijk personeel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 21 september 2018
Leuke park ook voor kleintjes

Leuke park en gezellig

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 september 2018
Geweldig!

Wij hebben een geweldige dag gehad in Toverland. Wat een onwijs mooi park. Mooi aangelegd, top attracties, leuk personeel en geweldige sfeer.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 september 2018
leuk park

Leuk park, mooi gethematiseerd.

  • mitchel s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 september 2018
Geweldige dag gehad!

Mooi overzichtelijk pretpark!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 september 2018
Leuk dagje uit

Leuk park, voor gehele familie niet te groot mooie thema's en vriendelijk personeel

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 september 2018
Gweldig

8 jaar geleden voor het laatst geweest, de meiden zijn nu 22 en 20 en we hebben genoten, Prachtig om op deze manier herinneringen op te halen. Park is fantastisch mooi uitgebreid en mooi verzorgd. Wij hadden geluk prachtig weer en het was heerlijk rustig. Het was gewoon top. Oh ja heel vriendelijk personeel en alles was super schoon.

  • Hennie v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 20 september 2018
Superdag

Heel leuk en mooi park. Veel leuke achtbanen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 september 2018
Topdag in Toverland

Een top dag...dankzij het mooie weer en de fantastische attracties.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 september 2018
Boven verwachting!

Het park is keurig netjes en erg leuk! wij dachten dat het alleen voor kleine kinderen was, tegendeel bewezen, echt Efteling 2.0.
Wij waren dan ook verbaast dat er niet meer reclame voor wordt gemaakt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 september 2018
Leuk en vooral gezellige park

Hele leuke park .Ik woon er 60 km. vandaan en was er nog nooit geweest.
Een nadeel, er bleek bij aankomst 2 toilet ruimtes defect te zijn.
Tip: attractie ingangen duidelijker aan geven, het was elke keer best wel moeilijk te vinden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 20 september 2018
gezellig en heel leuk

iedereen denkt dat het een kinder-attractiepark is .
maar... dat is allang overschreden.. het is gewoon een heel leuk park voor jong en oud..
sommige attracties zijn beter dan "kaatsheuvel"

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 19 september 2018
Geweldig Attractiepark

Zeer goed, geen extreme wachtrijen. Mooi verzorgd park. Ben je jarig zoals mijn zoontje die dag, mag je gratis naar binnen met een mooie button. Personeel zeer vriendelijk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 september 2018
Geweldig dagje Toverland

Een gezellig park zeer geschikt voor kinderen die net de leeftijd hebben om de achtbanen te gaan ontdekken. Naast diverse soorten achtbanen zijn er echter nog voldoende andere attracties, zoals een "boomstammetjes waterglijbaan" (Expedition Zork), een schommelschip (Scorpios) en nog vele andere voor voldoende afwisseling. Het was dan ook een top dag!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 september 2018
geweldig

Het is een geweldig park, gewoon weg schoon en alle details afgewerkt en mooi onderhouden. Het is een echte aanrader om een dagje eropuit te gaan.

  • Kenny C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 18 september 2018
overtrof verwachting

Ik had altijd een beetje het idee dat dit park niet kon tippen aan bijvoorbeeld een Efteling of Phantasialand. Niets is minder waar. Het park is mooi opgezet, sfeervol en staat bol van leuke attracties. wij komen zeker terug.

  • Tristan
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 september 2018
<90 cm

Jammer dat er zo weinig is waar kinderen <90 in mogen.
Er zijn maar 4 dingen waar ze in mogen en dan moet het ook nog onder begeleiding.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 15 september 2018
Lekker dichtbij korte wachttijden

Was leuk met kleine kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 september 2018
Veel gesloten

Veel atracties en drink/ eet gelegenheden dicht en maar tot 17 uur open

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 september 2018
Perfect uitje

Leuk park voor jonge kinderen maar ook tieners en ouders. Afstanden zijn goed te doen !!

  • Cynthia
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 september 2018
Zeker doen !!

Heel gezellig en keurig onderhouden park. Overzichtelijk en sprookjesachtig met hele leuke attracties voor jong en oud. Zeer vriendelijk en kundig personeel.

  • Lonneke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 17 september 2018
Leuk voor groot en klein

Het park is netjes en verzorgd, heel vriendelijk personeel en voor elke leeftijd zijn er wel attracties. Dit was zeker niet onze laatste keer.

  • Richard D. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 september 2018
super gezellig

hartstikke leuk rn schoon park met vriendelijke mensen aan fe attracties

  • rob l.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 september 2018
Geweldig park

Mooi compact niet te ver lopen,overzichtelijk en schoon

  • Auke v. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 september 2018
Mooi, vriendelijk personeel en leuke atttacties

Prachtig aangelegd, heel schoon, iedereen is vriendelijk, het eten was goed, gave attracties... eigenlijk geen minpunten te bedenken. Wij waren op een doordeweekse dag waardoor het ook heerlijk rustig was.

  • Ellen
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 september 2018
Een heel mooi verzorg schoon park

Raad het andere mensen aan

  • Marijke V. d. h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 11 september 2018
Prachtig park, maar zeer hoge entree

Voor iedere leeftijd genoeg te doen, prijzen van eten en drinken redelijk, entree erg hoog. Prachtig park, mooi en ruim opgezet, leuke attracties, ook overdekte speelmogelijkheden, echt van alles wat, geweldig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 september 2018
Rare openingstijden

3 kaarten gekocht .de bedoeling was dat ik tot 12 uur zou blijven en daarna met sluiting tijd de kinderen op zou halen.vreemd genoeg gingen veel attractie s pas open om 12 uur. Dat vond ik wel heel vreemd. Ook de horeca was buiten dicht .voor 32 euro pp verwacht je toch dat alles open is.of in ieder geval aangegeven staat bij de kassa

  • M J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 12 september 2018
Geweldig charmant park achtbaan Fenix is geweldig

Eten bij de flaming feather was lekker.Troy en Fenix zijn top achtbanen.Er hangt een leuke sfeer.Topdag gehad

  • MM V. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 11 september 2018
Leuk, groter dan ik dacht en korte wachtrijen.

Zoals de titel al zegt. Erg leuk en schoon park. Personeel supervriendelijk en behulpzaam. Vele achtbanen voor kinderen groter dan 1.20 m. Korte wachtrijen. Ook leuk voor kleinere kinderen. Het park is groter dan ik in eerste instantie dacht. Kortom een mooi, net, schoon en gezellig park voor het hele gezin.

  • Marco V. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 september 2018
Geweldige achtbanen

Super dagje uit. Geweldige achtbanen en de nieuwe feniks achtbaan is een topper. Ook de nieuwe bootjes (merlins quest) is een goede aanvulling die het gat tussen kleine Kinder attracties en wilde draaiende en snelle attracties op vuld.

  • Johanna K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 9 september 2018
geweldige atttracties

Geweldige attracties, erg schoon park en zeer vriendelijk personeel.

  • Melany J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 september 2018
fantastisch park, vriendelijk personeel

kan dit park iedereen aanraden

  • Eduardo V. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 september 2018
Niet heel groot

Niet echt groot en ook niet druk dus geen wachtijde

  • Malinka P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 september 2018
N.V.T.

Gewoon leuk.

  • Klaas L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 september 2018
Mooi

Mooi park, zeker het nieuwe gedeelte.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 september 2018
Toverland

Grappig park.. vind de entree wel te duur voor dit park.. voor kleine kinderen is er buiten niet veel interessants. Zal niet nog een keer terug gaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 september 2018
Mooi park met veel potentieel!

Toverland heeft de laatste jaren bewezen wat ze in hun mars hebben. Hun uitbreidingen zijn stuk voor stuk pareltjes. Het park biedt menig vertier voor de rollercoaster fanaten onder ons, heeft daarnaast nog een ruim aanbod aan kinder- en familieattracties en telt 4 waterattracties (inclusief 1 boodrondvaart). Volgens mij mist Toverland nog een verbazingwekkende darkride en wat flatrides. Op vlak van horeca en personeel lossen ze de verwachten meer dan in!

Kortom, een bezoek aan Toverland staat garant voor een dag vol plezier. Ik vind dit park dan ook een aanrader en zou het verkiezen boven pakweg Bobbejaanland (dan richt ik me vooral tot Vlamingen uit Antwerpen en Limburg).

  • Thimo V. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 8 september 2018
Blijft goed

Schitterend, verzorgd en proper park.

  • Haex G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 september 2018
absolute aanrader

Proper, gezellig, leuk pretpark waar iedereen aan bod komt. Vriendelijk personeel!!

  • Geert V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 september 2018
Super leuk

Was een super leuk park met leuke attracties. Wij waren er erg door verrast.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 5 september 2018
Leuk park

Leuk park voor kinderen, vanaf 2.5 jaar al goed te doen en voldoende attracties die al mogelijk zijn.

  • Sharon P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 september 2018
Groots

Voor iedereen een leuk dagje uit, van jong tot oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 september 2018
Top park!

We zijn op een studiedag er naar toe geweest en dan is het lekker rustig. Geen wachtrijen. De verzorging van het park is erg goed en ruim opgezet.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 september 2018
Blijft een leuk park

Blijft een leuk park! Nieuwe gedeelte is mooi, maar de nieuwe attractie Fenix kan echt nog wel aankleding gebruiken.
En de nieuwe attractie met de bootjes is echt een dood doener, als het binnengedeelte ruimer wordt opgezet dan wordt dit ook echt een superattractie.
Het was super rustig waardoor veel eet en drink dingen dicht waren, helemaal in het nieuwe gedeelte wat een tegenvaller was omdat er niet goed werd aan gegeven waar wel te kunnen eten (uiteindelijk alleen binnen)

Alles in een notendop: het was een leuke dag en de dingen hierboven zijn gewoon muggenzifterij.

ik kan dit park aanraden voor iedereen die de lengte van 120 heeft bereikt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 september 2018
Top achtbanen!!

Vooral Troy is echt geweldig!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 4 september 2018
Mooi park!

Prachtig park met mooie nieuwe attracties. Heel goed onderhouden. De kids en wij vonden het weer de moeite om te gaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 1 september 2018

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

GEWELDIG

De perfecte mix van ruimte, achtbanen die best wel heel bijzonder zijn, goed en goed betaalbaar eten en drinken.

  • Mary K.
  • Bezoekdatum: 25 november 2018
Topdag

Voor alle leeftijden veel leuks te doen, de jongeren in de binnenspeeltuin en de ouderen in de meer spectaculaire attracties

  • Tonny.
  • Bezoekdatum: 9 november 2018
Geweldig.

Absoluut geweldig. Een aanrader. De Troy rijdt geweldig voor een houten achtbaan, de Dwervelwind is een van de beste achtbanen ooit. Het onderhoud is ook heeel goed gedaan.

  • N/A.
Top park

Toverland is een leuk park voor jong en oud, volgend jaar in de zomer van 2018 opent hier ook weer een spectaculaire wingcaoster ben benieuwd!

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 24 juli 2017
Leuk maar ook lawaaiig

Leuke attracties voor 5 jarige. Niet al te lange wachtrijen, genoeg gelegenheid zelf rustig te zitten. Wel staat echt overal te harde muziek aan, vooral in wachtrijen zoals de bobslee en wildwatervaren werkt dat claustrofobisch. Het doet pijn, zeker bij kwartier of langer wachten. Dat doet echt af aan de kwaliteit.

  • Gezin.
  • Bezoekdatum: 15 juli 2017
niet al te groot wel de moeite waard !

leuk park !
geen idiote prijzen,geen idiote wachtrijen !
park inderdaad voor alle weertypen,en heb me als "oudere" ook goed vermaakt
zeker de Troy de moeite waard

  • van d.
Geweldig, betoverend

Wij hebben zo genoten vandaag! Een geweldig park voor jong en oud! Zeker een aanrader!

  • Klander.
Goed

Het park is niet zo groot
Maar wel heel net
Betaalbaar en voor jong en oud

  • Marc.
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2016
Geweldig gewoon toppie

Voor de eerste keer in Toverland geweest terwijl het toch al 15 jaar bestaat.
En ik woon er bijna naast. Zeer verzorgd en leuk kinderpark. Ben geweest met mijn kleinkinderen van 2 en 4 jaar.
De jongens hebben zich kostelijk vermaakt. En ik ook, opa van 59 jaar.

  • Harold K.
  • Bezoekdatum: 11 juli 2016
geweldig

Heel leuk park zowel binnen als buiten en voor elke leeftijd wat wils.

  • Linda.
  • Bezoekdatum: 10 juli 2016
Megafantastisch

Onze kinderen vinden Toverland het beste land dat er bestaat.

  • Gwendoline.
geweldig park

Super mooi park erg goed onderhouden en heel schoon en netjes.
Hier is veel te doen voor alle leeftijden vanaf 3 jaar.
Er werd een super duikshow gegeven.
De dag was eigenlijk te kort om het hele park te zien

  • N.mulder.
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2014
SUPER PARK!

Zelden zo'n mooi en net verzorgd park gezien, de Efteling moet echt gaan oppassen voor Toverland! Tijdens de Midzomeravond op 7 augustus het park bezocht met 6 volwassenen en een superavond gehad. Echter vonden we het vreemd dat een hoogzwangere de volle entree betaald en nergens in mag, terwijl een gehandicapte wel korting krijgt, overal in mag en ook nog voorrang krijgt! Toen we dit navroegen kon de jongeman ons geen fatsoenlijk antwoord geven. Ze koos er zelf voor om te komen, maar dat doet een invalide toch ook? Het kwam er op neer dat volgens mij een zwangere vrouw maar 9 maanden thuis op de bank moest blijven zitten, dit vonden wij uiteraard een iets minder nette benadering van onze vraag. Overigs was zij wel in Villa Fiasco gweest, terwijl ze daar niet in mocht. Toen we eruit kwamen, vroegen we aan de heer bij de attractie waarom zwangere er niet in mochten. Volgens hem kon dat zéér gevaarlijk zijn... Dus we hebben hem er op gewezen dat hij dan wel wat beter mocht opletten.

  • Danielle.
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2013
matig goed

Het is een erg leuk park, alleen we moesten aan het eind heel lang wachten op een parkeermuntje omdat er een paar mensen bezig waren met een abonnement. Eerst stonden we in het winkeltje bij de uitgang, maar die had geen pinautomaat, dus als ik jullie was zou ik die aanschaffen anders hadden jullie sowieso een 8 gekregen van ons. Voor de rest is het een heel leuk park ook voor de iets kleinere kinderen!

  • Merel v. W.
Ontzettend leuk.

Attracties voor jong en oud. Troy is geweldig. 1 lange adrenaline kick. Boosterbikes ook super. Vrije val met bootje top. Vrijwel geen wachttijden, dus 8x troy, 6x boosterbikes etc. Kan Efteling van leren. Hebben hier meer genoten!

  • Gelderlanders..
  • Bezoekdatum: 11 november 2012
Onvriendelijk

Het park zegt kindvriendelijk te zijn. Als je met twee kinderen bent en één kind is te klein dan kun je met het ene kind wat wel groot genoeg is eigenlijk niet in de attractie want ongeacht de leeftijd van het kind wordt het buiten de attractie gezet waar het kind zo wegloopt. Bij de Efteling hebben die kinderen de mogelijkheid om onder begeleiding te wachten. Wil je in de zweefmolen dan moet je je schoenen aanhebben. Onze kinderen hadden crocs aan en deze had ik uitgegaan omdat ze anders uit zouden gaan in de zweefmolen. Na twee ronden waren ze eindelijk aan de beurt. Worden ze terug gestuurd want ze hebben geen schoenen aan. Doe ik ze hun crocs aan en dan worden deze uitgedaan als ze in het stoeltje zitten. Snap hier echt helemaal niets van. In de winkeltjes mogen de kinderen niets aanraken van het speelgoed wat ze willen kopen. Als ik iets koop dan bekijk ik het ook anders bestel ik het wel via internet. Na een val bij Toverland zijn we met onze jongste dochter in het ziekenhuis terecht gekomen. De klimtoestellen zijn zo gebouwd dat je als volwassenen niet bij je kind kunt komen als deze een etage te hoog gaan. Ze zijn iets te overdreven met de lengte bij de attracties maar daarbuiten lijken ze alle veiligheid uit het oog te verliezen.
Ze vergelijken zichzelf met de Efteling en schermen met een waardering die ze schijnbaar hebben gekregen. Nou ze kunnen zich nog niet aan de Efteling meten.
Wij komen in veel pretparken en bij Toverland lijkt het of de mensen er niet met plezier werken.

  • Henriette v. d. H.
Super!

Een enorm leuk park, voor jong en ouder. Voor jong: binnen speeltuin, leuke attracties! Voor ouder: De 2 achtbanen buiten (en 1 binnen) zijn geweldig, de waterbaan is super (ook een stuk achteruit!). Kortom: spanning genoeg voor jong en oud. Bij regenachtige dagen maar ook voor prachtig weer! Wij hebben gelijk een jaarkaart gekocht, we willen hier zeker terugkomen!

  • Teunissen.
  • Bezoekdatum: 31 juli 2012
fantastisch

geen weer of goed weer het is er altijd prima verblijven

  • Anja.
  • Bezoekdatum: 22 juli 2012
Onvriendelijk

Inmiddels zijn we 2e keer naar Toverland geweest. Leuke dag gehad, totdat we aan het eind van de dag erachter kwamen dat de kassiere een persoon te veel had afgerekend. Toch 22 euro te veel. Dus wij naar de receptie. Nou al snel bleek de receptie van Toverland helemaal niet zo klantvriendelijk te zijn. We kregen meteen de les dat we de bon meteen met binnenkomst hadden moeten controleren! Het was niet hun fout, maar het was onze fout. Nou ik kan je vertellen met 3 kids, wordt dat soms weleens vergeten. We werden zeer onaangenaam verrast door alle uitspraken en uitleg die we kregen over hoevaak mensen onterecht op deze manier geld komen terug halen. WTF? Dus ik vraag nog aan de mevrouw van de receptie geloofd u ons niet? Misschien moet u maar eens de gemaakte foto's laten zien, ieder normaal mens kan wel bedenken dat we niet iemand op de foto's hebben verstopt. Nee we voelden ons helemaal niet aardig behandeld. Uiteindelijk hebben we van de mevrouw de 22 euro terug gekregen met de opmerking 'Normaal gesproken doen we dit niet'. Ik vraag haar nog even wat de bedoeling is van die ondertoon. De mevrouw zegt tegen ons: 'Voor deze ene keer betalen we het terug'. Ik val van de ene verbazing naar de andere. Zijn ze hier behekst, ofzo? Voor deze ene keer, is meteen voor ons de laatste keer. Wij gaan daar nooit meer naar toe. Achteraf snap ik het niet, waarom een klant zo onvriendelijk en discriminerend behandelen, terwijl ze het geld dan uiteindelijk toch hebben teruggegeven. Denken ze daar als je 1 persoon te veel betaald, en je komt dat na afloop tot de ondekking, dat je dit dan gewoon laat zitten, zo van ach een foutje kan gebeuren jullie moeten het maar controleren. Als we het niet terug hadden gekregen, dan zou de rechter hier wel raad mee weten, we kunnen immmers aantonen dat we daar met 3 kids en 2 volwassen wearen. Nee, ik kan niet begrijpen dat Toverland in de top 10 van beste parken staat. Voor ons was de dag geeindigd met een flinke afdomper die we nooit meer mee willen maken. Wij komen ons hele leven in de Efteling, en daar worden geschillen wel goed opgelost. Bij de Efteling krijg je wel een fatsoenlijk entree bewijs, in plaats van een onduidelijke kassa bon.

  • Djay.
Aangenaam

Toverland hebben we in de winter bezocht. Er zijn leuke binnen- en buitenattracties, maar het totaal aantal attracties is niet zo groot. Er waren 3 attracties kapot/buiten gebruik, maar de wachtrijen waren niet zo lang. Irritant was wel dat de woudracer 20 minuten werd stilgezet omdat iemand zijn pet was verloren en de zes euro parkeergeld is ook niet leuk. De zelfbedieninghoreca is niet aantrekkelijk, de koffiebekertjes werden maar driekwart gevuld door de koffiemachine. Je kunt (en mag ) beter wat lekkere broodjes van huis meenemen. Ik denk dat de entreeprijs wat te hoog is als je bedenkt hoeveel attracties er zijn. Tip: kijk eerst op internet of je kinderen in bepaalde attracties mogen i.v.m. de lengte-eisen.

  • Anoniem.
  • Bezoekdatum: 5 februari 2012
zeer goed

zowel binnen als buiten leuke atracties voor het hele gezin

  • G.El.

toverland is geweldig voor jong en oud,geen lange wacht tijden, en met slecht weer ook veel binnen te doen,

  • sonja v. v.
  • Bezoekdatum: 28 juli 2011
Leuk

Vorige week geweest met het gezin (twee jongens van 3 en 5). Een leuk park maar wel prijzig. Een groot deel is indoor dat is zowel voor- als nadelig (in ons geval voordelig met als die regen) De prijs-kwaliteit van de restaurants is slecht. Bij Toverland moet je zelfs voor de mosterd betalen, belachelijk! Dat je alleen door de souvenirwinkel naar buiten kan is ook weer om misselijk van te worden. Maar goed, een leuk park maar zeker niet beter dan de Efteling, dat slaat echt nergens op.

  • Mark B.
  • Bezoekdatum: 19 juli 2011
Geweldig

Het is een park voor groot en klein! met achtbanen en klimparken allemaal leuke dingen!

  • julia.
  • Bezoekdatum: 13 juli 2011
Geweldig

Het is hartstikke leuk daar, zeker voor de kids.
Mooi overdekt, maar buiten is het ook heel leuk.
Het eten is lekker, en er is genoeg plek.
Onze kinderen vinden het hartstikke leuk daar !

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 17 juni 2011
mooi park

zelfs onze zoon in de rolstoel kon bijnaoveral in en we mochten dan via de uitgang naar binnen en we mochten dan 2x.

  • conny b.
  • Bezoekdatum: 12 juni 2011
Heerlijke kindersnoetjes

Heerlijk genoten. De kleinkinderen vonden het geweldig. En als de kinderen genieten............dan geniet Oma dubbel.
Het park is geweldig en schoon en avontuurlijk.

  • Kitty v. H.
  • Bezoekdatum: 9 juni 2011
geweldig

Leuk park voor jong en oud waar je je de hele dag geweldig kunt vermaken. Schoon park, behulpzaam, vriendelijk personeel die plezier in hun werk lijken te hebben, leuke attracties en ook nog lekker gegeten. Kortom ideaal dagje uit voor een gezin met kinderen.

  • petra.
Verjaardagsuitje

Wij gaan met onze kleindochter als verjaardagskadootje een dagje naar Toverland in Sevenum omdat zij dit uitgekozen heeft. Zij is al eerder hier geweest en vindt het een gaaf park. Zij is nu 9 jaar.

  • Tonny R.

We zijhn een gezin met 3 kinderen van 2 jaar 7 jaar en 9 jaar oud. Zowel voor de oudste als de kleinste is er wat te doen de kinderen vermaken zich prima maar bovenal is eht er veilig! En de entree prijs valt ook reuze mee.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 30 juli 2010

Ten opzichte van andere atractieparken is het vrij klein van binnen en buiten en op een vrij rustige dag heb je het na een ochtend eigenlijk wel gezien. De prijs is dan ook zeer hoog voor hetgeen je krijgt aangeboden. Vooral als je kinderen ouder zijn dan 10 jaar zij de snelle atracties zeer beperkt, ondanks de wel hele spectaculaire achtbaan die zich buiten bevindt.

  • Mw. M. M. d. M.
  • Bezoekdatum: 4 juni 2010

Geen toelichting

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 27 februari 2010

Geen toelichting

  • Mup.
  • Bezoekdatum: 13 februari 2010

Een erg leuk pretpark met voor ieder wat wils. Mooi aangelegd en erg schoon en aantrekkelijk. Er is veel aandacht besteed aan afwerking. Er is wel wat uitbreiding nodig voor de wat oudere kinderen en de echte waaghalzen. Ook bij slecht weer is hier nog genoeg te beleven en hoef je je niet te vervelen. Echte topatracties zijn de motorachtbaan en TROY de houtenachtbaan.

  • joyce v. b.

Een erg leuk park voor alle leeftijden. Er is wel wat uitbreiding geboden voor de wat oudere kinderen en de stoere durfals. Ook als het weer het laat afweten is er hier genoeg te beleven en hoef je je niet te vervelen.
Topatracties zijn de motorachtbaan en TROY de houten achtbaan.

  • joyce v. B.

Toverland is een geweldig thema park voor jong en oud.
Jong en oud krijgt hier de hele dag plezier voor weinig geld.
Daarbij is Toverland een heel schoon park.
Geweldig ga zo door.
Wij Limburgers kunnen heel wat dat zie je aan Toverland.

  • Miralda B. B.
  • Bezoekdatum: 17 juli 2009

Geen toelichting

  • Sandra P.
  • Bezoekdatum: 23 april 2009

Hele leuke dag gehad! Prettig park, genoeg ruimte, geen lange wachtrijen, goed eten (geen blikvoer).
Prijs is circa 20 euro maar er zijn diverse picknickplaatsen zijn en je mag dus zelf je eigen drinken en eten meebrengen wat het qua prijs weer aantrekkelijk maakt.

Dit park zit tussen een pretpark en een speeltuin in. Er zijn o.a. een bobsleebaan, een boomstam-menbaan, achtbaan binnen voor kleinere kinderen (buiten 3x voor volwassenen of grotere kinderen)., een Lunapark-huis etc.etc. en diverse klimgelegenheden.

Al bij al een geslaagd dagje voor ons en 2 meiden van 6 en 8 jaar. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Petra.
  • Bezoekdatum: 8 april 2009

Geen toelichting

  • Gerry K.
  • Bezoekdatum: 15 februari 2009

Het meest kindvriendelijke pretpark van Nederland. Altijd goed weer!!! Mega vriendelijk personeel, heerlijke appeltaart, zeer schone speelomgeving enz enz. Onze kinderen (6 en 10) willen het liefst elk weekend naar Toverland. Ook wij als ouders hebben hier de meest ontspannen dag die je je maar als ouders kunt wensen als je samen met je kinderen een dagje weg gaat. Goed overzicht op je kinderen en de attracties, betrouwbare veiligheidsregels en goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Ook dit jaar nemen wij weer, met volle tevredenheid, een jaarabonnement.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 15 februari 2009

Toverland is een erg leuk pretpark voor jong en oud. Het meeste is overdekt, dus ook fijn als het regent.
Het park is goed te overzien en niet te groot.
We hebben ons erg goed vermaakt.

  • Toverland.
  • Bezoekdatum: 15 november 2008

Ik vond het super mooi gemaakt! Echt leuk voor kleine kinderen. Als het regent kun je naar binnen, als het lekker weer is kun je naar buiten, maar het is echt voor kinderen tot 12 jaar.

  • N.N..

Toveland is echt een heel leuk attractiepark voor kinderen rond de 11 jaar. Is ruim en overzichtelijk opgesteld zodat de kids heel vrij rond kunnen lopen en spelen. Het leuke is dat er een groot gedeelte binnen plaatsvindt zodat je ook in de winter hier goed kunt vertoeven.

  • Carla S.

Zeer leuk attraktie park voor jong en oud. 70% is overdekt dus ook leuk op mindere dagen. Ze hebben de grootste houten achtbaan en die is echt fantastisch.

  • N.N..

Toverland, een park voor kinderen maar ook als jonge volwassene heb ik me daar prima vermaakt. Ook wij vinden het stiekem nog leuk om te klimmen en klauteren. Ook de nieuwe achtbaan die ze hebben, petje af echt een belevenis!

  • Toverland.
  • Bezoekdatum: 30 september 2008

Ondanks het mooie weer was het binnen heel leuk zeker voor de kleinste van ons De oudste heeft zich heel goed vermaakt in de wildwaterbaan, maar durfde niet in de nieuwe houten achtbaan. Is echt een heel leuk park.
Niet te groot.Echt een aanrader als je in de buurt bent.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 20 september 2008

voor de kleintjes tot 6jaar voornamelijk binnen leuke speel toestellendie je in een beetje speel boerderij ook vind. op de 8baan na dan.
voor grote kinderen een 4tal grotere attracties. wij gaan er voorlopig niet meer heen, want voor een 10€ extra kun je echt een hele dag plezier beleven in de efteling.

  • arts.
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2008

Erg leuk park voor kleine kinderen. Afwisselend binnen en buiten. Er zijn ook actracties voor de papa's en mama's.
Kortom een leuk dagje uit! :)

  • toverland.
  • Bezoekdatum: 27 juli 2008

Een mooi overzichtelijk attrakiepark. Netjes en een goed prijs kwaliteits verhouding

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 14 juli 2008

Leuk en overzichtelijk pretpark

  • Karin v. d. D.
  • Bezoekdatum: 13 juli 2008

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede