Beoordelingen voor Kröller-Müller Museum

(42 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Geweldige ervaring!

Wij hebben een hele fijne dag gehad, heerlijk gefietst over het Park en in het museum de werken van Vincent van Gogh bekeken.
We komen ongetwijfeld nog terug en valt nog zoveel te zien.

  • Ellen v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 6 februari 2020
Tijd tekort

Heel mooi museum, jammer genoeg regende het buiten, waardoor we niet in het bos alles hebben kunnen bekijken. Toch zeer de moeite waard. Vriendelijke beveiligers overigens.

  • Thijs H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 6 oktober 2019
Leuk voor de familie

Mooi park, fietsen trappen goed en museum zeker de moeite waard. Paar verbeterpunten: relatief weinig punten hebben andertalige audio-toelichting. 2.5euro rekenen voor de Plattegrond vind ik niet kunnen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 september 2019
Fantastische dag

Mooi museum en prachtige park. Je moet echt de fietsen gebruiken. Na vijf uur hebben we dieren gespot echt geweldig om te zien. Het was heerlijk zonnig weer dat scheelt, genieten van de natuur in de zon

  • Bianca d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 15 september 2019
Gigantisch interessante en mooie ervaring.

Al de tweede maal dat wij er een bezoek brengen. In dit mooie museum heb je telkens tijd te weinig om alles te kunnen zien. Wij komen zeker nog terug.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 8 september 2019
Leuk

Leuk museum maar wel eentonig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 1 september 2019
voor herhaling vatbaar

Fantastisch museum. Ook het park is prachtig. Eén bezoek is eigenlijk te kort.

  • Sonja v. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2019
Prachtig museum

Jammer dat de entree zo duur is,je zou iedereen dit gunnen om te zien.
En wij hadden onze tickets bij dagje weg gekocht,zat een kopje koffie,thee of een ijsje bij. Dan neem je toch aan,dat het in het museum te verkrijgen is, dus niet,ergens 4 km verderop,zo flauw.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2019
Prachtmuseum, mooie beeldentuin

Een mooi museum, met aandacht voor kinderen in de vorm van diverse speurtochten.
Uiteraard hebben we gefietst vanaf een parkeerplaats. Leuk! Kinderfietsen ruim aanwezig.
De gratis koffie en het ijsje (via dagjewegtickets) zijn NIET te vinden bij het museum maar bij het bezoekerscentrum. Dat is onhandig en erg verwarrend.
Daarom aan het einde van de dag nog even door het bezoekerscentrum gelopen en ook dat is de moeite waard.
Kortom een geslaagde dag

  • Peter
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2019
Kröller-Müller

Het museum is zeer de moeite waard. Prachtig opgezet en nog even interessant als 25 jaar geleden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2019
Un musée magnfique

Ce musée privé regroupe des oeuvres majeures de la peinture , dont une très belle collection de van Gogh. Le jardin des sculptures qui y est attaché permet une belle balade dans la réserve naturelle de Hoge Veluwe.

  • Nadine G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 10 juli 2019
Mooi, rustig, inspirerend .

Een fantastisch ingerichte plek met inspirerende kunst in een bosrijke omgeving, zeker voor herhaling vatbaar

  • Peter v. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 2 juni 2019
Heerlijke beeldentuin, binnen mag wel ietsmodernis

Ik ben enorme fan van de beeldentuin. Wat een heerlijk park om doorheen te wandelen met kunst op onverwachte plekken en volledig geïntegreerd in het landschap. Ik vind het binnen wat ouderwetser aandoen en met name het ‘restaurant’ en de vleugel achter verdienen de nodige aandacht.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 april 2019
Van gogh expositie

Aanrader !

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 19 april 2019
Interessante werken te zien.

Mooie ligging.
Interessante v Gogh tentoonstelling
Restaurant was niet gezellig zitten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 maart 2019
Fijn museum in mooie omgeving

Mooie collectie
Catering buiten net niet goed genoeg!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 september 2018
Mooie collectie schilderijen en beelden

Mooie collectie, voor een groot deel met daglicht tentoon gesteld, ook buiten een belevenis. Duik ook eens in de bijzondere geschiedenis vannde collectie

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 september 2018
Top

9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2018
Super

Super

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 juli 2018
Geweldig, ook voor de kids

Genoten van museum en beeldentuin. Kids hadden een dobbelspel met leuke vragen en opdrachten. Prachtig weer dus ook genoten van het mooie park buiten. Ik kom terug!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2018
fietsen, natuur en kunst

Leuke combinatie van fietsen in de natuur en kunst bekijken. Nog niet alles gezien. Ik ga nog een keer!

  • Margreet T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 28 april 2018
kan beter

OV is slecht en bewegwijzering voor fietsers is ook slecht in de omgeving en in het park idem.

  • Rudi B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 maart 2018
Prachtige gevarieerde collectie, zowel binnen als

Eender beste musea die ik de laatste jaren heb mogen bezoeken

  • Porta M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 11 maart 2018
Mooie belevenis.

Ook als je weinig om kunst geeft is dit toch een belevenis.Ideaal als schooluitstapje.

  • Harry S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2017
Indrukwekkende tentoonstelling

Veel verschillende soorten kunst; heerlijk door de (bos) tuin lopen om beelden te bekijken én binnen langs schilderijen (en hier en daar een kunstobject) slenteren van grote meesters en minder bekende artiesten.
Goed aan te vullen met een fietstocht door de natuur!

  • Marleen
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 15 juni 2017
Mooi museum voor oud EN jong !

Museum binnen nam veel tijd, daardoor hadden we te weinig tijd om de beeldentuin goed te kunnen bezichtigen.
Geeft wel aan dat er binnen veel en interessante schilderijen te zien zijn.

  • Henri H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 mei 2017
mooie verzameling schilderijen/schetsen

Mooi museum met diversiteit aan kunst/meesters. Dit icm de beeldentuin en de mooie omgeving van de Veluwe.

  • A D. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 maart 2017
Mooie collectie op een super locatie

Leuke aanbieding voor de gratis consumpties!
Toch moesten we nog naar de kassa voor de parkeerkaart. Mij is niet bekend of ik deze ook bij de tickets kon bestellen.

  • L.M. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 september 2016
Prachtig!

Het museum en wat er te zien is: prachtig.
Helaas voor minder validen toch nog veel lopen en dat is /was erg vermoeiend. Kunnen de Invaliden parkeerplaatsen niet iets dichter bij de ingangen. En waarom altijd weer zelfbediening in het restaurant. Gelukkig konden anderen mijn eten en drinken halen, alleen had ik het niet gekund. Wat meer rekening houden met ouderen en minder validen zou veel musea in ons land sieren.

  • Hanna v. d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 23 maart 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Grappig

Kunst is leuk maar niet iedereen begrijpt het. Doe me een lol en schrijf naast wanneer het is aangekocht en de titel ook iets over het schilderij. Er hangen leuke dingen en god mG weten wat de stijl is etc.
Na de dood van mijn vader (40 jaar) geleden is mijn moeder inmiddels 90 er 40 jaar niet meer geweest. we zijn op de elector fiets gegaan welke in het park te huur is (geweldig), en waren iets te laat voor een drankje en een hapje (men ging sluiten).
Zeker goed geholpen door de vouwen die er rondliepen, goed geregeld allemaal.
Leuk om weer eens te zien, de aardappeleters van die v g zijn helaas wel wat depri, maar ga zo door.

  • Patrick D.
Zeer kindontvriendelijk!

We waren met een grote groep en voor ons gevoel waren we niet echt welkom. Hoewel de vrouw van de kassa heel vriendelijk was en goed heeft geholpen, was het in de eerste ruimte meteen raak. We waren aan het praten over de kunststukken op gewone toon. Meteen kwam er een suppoost naar ons toe en zei met een norse toon:"Jongelui, het is hier geen pretpark, maar een museum dus wees stil!". Vervolgens zijn we het hele museum gestalkt; liepen de ene expo uit dan zagen we de suppoost in een portofoon praten en in de volgende ruimte stond de volgende suppoost op ons te wachten. Als je een speurtocht uitzet voor kinderen, moet je niet gaan zeuren als ze overleggen over de opdrachten. Nog even een rondje gelopen door de beeldentuin, daar was ook niet veel te beleven. Dus kortom een kindontvriendelijk museum waar een echte begravenis stemming heerst!

  • Familie b. u. 1. p. m. 5. k.
Mooiste museum

Mooi gelegen in het Nationale Park de Hoge Veluwe.
Heeft een mooie collectie schilderijen van van Gogh en andere bekende 20e eeuwse kunstenaars. De beeldententoonstelling is ook erg mooi en erg groot.
Na ons museumbezoek nog door het prachtige park gefietst . Al met al een geslaagde dag.

  • Martha.
  • Bezoekdatum: 12 november 2013

Bezoek gebracht met een schoolklas _gr 5- aan het museum kroller moller en aan het museonder. Heel goede ervaring. We doen dit zeker vaker.
Opm aan de suppoost: jonge kinderen maken nu eenmaal een beetje meer lawaai dan ouderen. Een beetje meer tolerantie aub.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 15 juni 2012

Ruime en goed verlichte ruimtes met grote meesters.
Ietwat prijzig.
Beeldentuin ruim en overzichtelijk. Goed voor een ontspannen wandeling.

  • H. M.
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2010

Vandaag voor het eerst in het Park geweest.Auto geparkeerd en toen kaartjes gekocht.
We keken de lange, lange laan die voor ons lag in en beseften dat dit wel een heel eind lopen zou zijn.Toen maar een kaartje voor de auto gekocht (fietsen was door een blessure geen optie)en met de auto het park door.Graag hadden we het huis Hubertus gezien, maar alle deuren waren op slot! Dus....niet gezien.Laten we dan maar naar de theekoepel lopen. Een bordje verwijst ons in de richting en na een heel eind lopen zie je geen verwijzingsbordjes meer.Terug naar de auto en dan naar het centrum voor een kop koffie.Heel gezellig gezeten bij de open haard en op naar de beeldentuin.
Eindelijk na lang zoeken het museum gevonden en de beelden en schilderijen bekeken.Toe aan iets te drinken komen we in een ruimte wat een restaurantje moet voorstellen, maar meer weg heeft van een fabriekskantine (plastic stoeltjes etc.)
Na een lange wandeling zijn we maar naar huis gegaan en hebben daar een kop koffie gedronken. Al met al best een leuke dag, maar een tip wil ik graag geven: geef bij de ingang aan hoeveel hectare het park is en geef ook aan dat Huis Hubertus gesloten is. Want DIT hadden we nou graag gezien.

  • Francisca.

Ik vond het bezoek aan het Kroller-muller museum erg interessant. Ik heb er erg van genoten. Samen met een tante van mij hebben ik me een hele dag vermaakt. het was jammer dat er niet veel tijd over was voor de schilderijen, omdat we eerst de beeldentuin ingegaan zijn. Ik heb er veel mooie foto's van en die gebruik ik nu voor mijn engelse fotoverslag.

  • Janneke F.
  • Bezoekdatum: 30 januari 2010

Het was een zeer leuke en gezellige dag. Heel veel schilderijen en een (aparte) beeldentuin. Lekker gegeten en 25 km gefietst door het bos.
Geen 10 omdat je er ook kon paardrijden maar helaas hebben we geen paard gezien. Maar kort om het was een fantastische dag met mooi weer.
Echt en aanrader.

  • mieke.
  • Bezoekdatum: 3 september 2009

Geweldig museum met een mooie collectie kunstwerken en een grote, mooie beeldentuin. Enige verbeterpunten: er waren geen witte fietsen bij de ingang, waardoor we een half uur moesten wandelen. Super omgeving! In het theehuisje kan je niet pinnen, dit was makkelijk geweest.

  • Bart v. K.

wij wonen in velp en waren nog nooit in het park zelf geweest , dus nu in juni eindelijk naar park hoge veluwe geweest wat zeer de moeite waard is .hier kun je zien hoe de fam, destijds leefde , en het mooie park met het museum ...zeer indrukwekkend !
en vooral de intreeprijs waard .

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 26 juli 2008

Prachtige vezameling van kunst en schilderijen van bekende kunstenaars van vroeger en nu. Tuin straalt een geweldige rust uit. Ook nog tien kilometer gefietst. Een geweldige dag.
Króller Móler en beeldentuin (Otterlo)

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 7 juni 2008

Geen toelichting

  • j s.
  • Bezoekdatum: 19 september 2007

Het museum is te bereiken via de ingang van het Nationaal Park de Hoge Veluwe: een mooie omgeving, maar het gaf me toch een Efteling-gevoel, met dat hek rondom de 'vrije' natuur.

Het museum zelf moet iedere Nederlander gezien hebben, het hangt vol met Vincent van Gogh's. Ook hangen er schilderijen van Jan Toorop, Isaac Israels, Claude Monet. Mevrouw Kröller had een goed aankoopbeleid...

De combinatie van deze schilderen met de moderne sculpturen in de beeldentuin geeft een wat ondefinieerbaar gevoel. Het is een goede combinatie. Al de ruimte die de beelden nodig hebben om te existeren, tegenover het schouder aan schouder hangen van de schilderijen - doorkijken gevend naar verder weg gelegen werelden.

  • Nandoe.
  • Bezoekdatum: 1 september 2007

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede