Beoordelingen voor DierenPark Amersfoort

(212 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Geweldig dierenpark

Erg mooi opgezet park met veel soorten dieren maar ook een paar leuke speeltuinen en een nieuw dino park. Je kunt er een hele dag doorbrengen zonder je te vervelen

  • ester K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 mei 2019

Superpark

Echt een aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 5 mei 2019

We hebben een gewelig fijne dag gehad

8

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Mooi park

Ik vind het 1 van de mooiste parken in Nederland. Alleen jammer dat de jaar abonnement zo gestegen is in de prijs.
Waar door ik als Amersfoortse toch niet vaak zal gaan. Heel jammer

  • Natasja V. d. w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 mei 2019

Geweldig, leuk park

Dieren hebben hier gelukkig de ruimte. Mooi, kind (jonge kinderen)vriendelijk park! De speeltuin viel vooral in de smaak!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Superleuke dierentuin

Mooi opgezette dierentuin. Veel glas zodat je de dieren goed kunt zien. Leuk aangelegd met tunnels en torens zodat het voor de kinderen extra leuk en spannend is. Een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 april 2019

Heel mooi en schoon

Het is heel schoon en makkelijk te berijken .
En voor kinderen zijn er veel te doen .

  • Anoep R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 april 2019

leuk en kind vriendelijke dierentuin

leuk en interactief.
veel te doen voor kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 april 2019

Veelzijdig

Superleuk om heel veel dieren vanuit diverse invalshoeken te kunnen bekijken. Mooi park!

  • Annemieke H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 31 maart 2019

Mooi maar relatief prijzig

Mooi park met veel te zien en te doen. Wel prijzig voor paar uurtjes. Jammer dat het treintje niet reed....

  • Jan P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 maart 2019

Gezellig Dagje Uit!

DierenPark Amersfoort was een erg leuk dagje! Heel veel verschillende dieren te zien, veel interactieve onderdelen (zowel voor kinderen als volwassenen) en ook de uitgestippelde Mis Niks-route was superhandig! Het enige jammere was dat we twee keer naar een locatie waren gegaan voor "Ontmoet de dierverzorger" en dat er niemand was en dat de restaurants en eettentjes dicht waren, maar dat was niet heel gek voor een maandag in de winter. Overall een geslaagd uitje!

  • Chiara N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 maart 2019

Top voor kinderen!

Mooi uitgebreid park. Leuke afwisseling voor kinderen van dieren en speelmogelujkheden. Goed parkeren. Dinopark erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

Heel leuk en gezellig

Leuke dierentuin. Goed nagedacht over de inrichting en veel mooie exotische dieren. Je kan er lekker en gezellig eten en erg kindvriendelijk. Heerlijk om met de familie er een daguitje van te maken en om blijvend re bezoeken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 februari 2019

Heerlijk dagje gehad

Heerlijk dagje uit met mn dochtertje en mn moeder

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 februari 2019

Super!

Hele leuke en gezellige dag gehad, het park is mooi schoon en je kon dicht bij de dieren komen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 februari 2019

Erg leuk, we hebben genoten met de kleinkinderen

Goed

  • Anneke v. d. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 januari 2019

Gezellige dag weg

Veel te doen . Leuke speelplekken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 30 december 2018

Bijna geen dieren te zien

Bijna geen dieren te zien.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 december 2018

Prima

Overzichtelijk voor jonge kinderen ( en opa en oma)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 december 2018

Leuke dag uit

Veel plekken om de dieren te zien of om er tussendoor te lopen.
Het was koud weer, ik vond het jammer dat er niet zo heel veel binnen was.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 november 2018

Gemiddelde dag leuk voor een keertje

Opzich een leuke dag wat voor een keertje leuk was.
Wel vind ik de prijzen voor eten en drinken aan de hoge kant voor de rest prima in orde

  • Mark h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Ruim opgezet dierenpark

Helaas voor de twee kleinkinderen die wij mee hadden was het Dinopark voor een gedeelte afgesloten vanwege een , ongetwijfeld spannende, Dinotocht. Maar de wachttijd bedroeg tot drie kwartier, dus hebben de jongens niet gezien waarvoor ze eigenlijk mee waren; het complete Dinobos.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Gezellig kindgericht dierenpark

Prettig kindgericht dierenpark

  • Thea G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2018

Super schoon prachtig park

Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad. Park is mooi schoon tussen de bomen. Wij komen zeker nog eens terug.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 oktober 2018

Leuk

Ontzettend leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 september 2018

leuk dagje uit

leuk en knus park. Alles staat prima aangegeven hoe je het beste kunt lopen om niets te missen. maar ook een mooi opgezet park, elke keer weer een verrassing waar je nu weer kwam. voldoende eetgelegenheden onderweg en toiletten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 september 2018

Top dag

Super coole dag gehad lekker rustig en alles kunnen zien top

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 september 2018

Ruim opgezet

Fijn park om te lopen, er valt telkens weer wat te zien. We wande ons in allerlei werelden.

  • Karsten S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 september 2018

Erg leuk park

Ik vond het leuk en de moeite waard

  • Lucienne D. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 september 2018

Heerlijke dag

Mooie dierentuin. Aantrekkelijk voor kinderen: beknopte informatie, afgewisseld met spelen. Sfeervol.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2018

In 1 woord geweldig

Een dikke 10 Bij binnenkomst door de beer ontvangen heel leuk, mooi in de bossen, schoon, mooie verblijven geweldig opgezet met het klim.gebeuren en de glijbanen, speeltuinen super, eet gelegenheden goed en netjes ook de kraampjes. Mijn kleinkinderen en ik.hebben een geweldige dag gehad.

  • Elly D. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 augustus 2018

Vrijheid Blijheid

Een fantastisch park waar de dieren veel vrijheid hebben!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 augustus 2018

een mooi verzorgd en gezellig familiepark

heel goed

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2018

Dierenparken uit de duizend !

Zeer mooie en verzorgde dierentuin , met extra aandacht voor de kleinste bezoekertjes.
Een duidelijke en correcte bewijzering loodste ons door het park, en liet ons alle plekjes en oorden bekijken . Dit was een park naar ons hart , en de rit van 2:30H meer dan waard.
Hier komen we zeker terug , Dank aan heel het dierenpark team .

  • Jozef C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018

Prachtige dierentuin

Een mooi verzorgde dierentuin. Met zelfs in eind augustus heel weinig wespen die je dag verknallen door goede oplossingen in het park. Alleen vonden wij de tijger erg onrustig en best zielig. Omdat hij ijsbeerde en dit wijst op ongelukkig zijn. Verder alle dieren fantastisch.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018

Leuk dierenpark

Fijne dierenpark met verschillende leuke dingen om te doen voor de kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018

Geweldig

Geweldige, kindvriendelijke en uitnodigende dierentuin

  • Hans v. d. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2018

fijn om met kinderennaar de dierentuin te gaan, vo

vooral voor kinderen is er ondanks dater veel dieren aanwezig zijn, veel te doen, zodat ze weer afgeleid worden door allerlei speeltoestellen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018

Mooi opgezet, leuk voor kinderen

Prima uitje

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018

een erg leuk dierenpark

een mooi gevarieerd dierenpark met een duidelijke route, en leuke afwisseling met activiteiten voor kinderen. Leuk dat de verzorgers aanwezig zijn en hun verhaal delen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018

leuk verzorgd park met veel variateiten!!

Kom er vaak en graag, steeds weer iets nieuws te ontdekken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018

Zeer goed

Een 10,heel netjes,overzichtelijk,geweldig voor kinderen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2018

Prima, niet te grote dierentuin

Gezellige dierentuin met volop speelgelegenheid. Genoeg dieren te zien.

  • Nel G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 juli 2018

Leuk dierenpark

We hebben het heel leuk gehad en veel gezien. De kids hebben lekker kunnen ravotten, terwijl wij van een drankje genoten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We komen zeker weer een keer terug!

  • Mw. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2018

Top!

Alles was fijn! We hebben een heel leuke dag gegad!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juli 2018

Leuke mooie en kindvriendelijke dierenpark

Leuk

  • Mariska J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 juli 2018

Goed verzorgd dierenpark

Een aanrader. Elk uur vertelt een dierenverzorger bij een bepaald verblijf. Doordat het tijdens ons bezoek zo warm was, werden waardebonnen voor gratis drinken uitgedeeld. Mijn zoon vond dieren in de nacht het allermooist om te bekijken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Super mooi park

Dieren zijn netjes verzorgd. Met de hitte staan er door het hele park sproeiers waardoor zowel dier, mens en natuur het niet zo warm hadden. Er is genoeg te doen voor kinderen

  • Alice V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Heerlijk park

In de bossen, kleinschalig, vriendelijke medewerkers

  • Ina V. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Prachtig dierenpark

Mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Altijd leuk

Kinderen vinden het super en wij ook :-)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 juli 2018

Super dag

Wat een gezellig, kindvriendelijk en mooie dierentuin is dit! Hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 7 juli 2018

Alles wat een zoo moet zijn en veel meer...

Supertof dat onze hondjes ons konden vergezellen bij het bezoek aan het dierenpark. Het park was heel proper, voldoende schaduwrijk en de consumpties democratisch geprijsd. Een heel geslaagde dag!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 8 juli 2018

Verfrissend anders

Aparte opzet, goed zicht op dieren, slechte route aanduiding in het park

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 juni 2018

Superleuk!

Genoten van park met de mooie dieren!

  • Stefanie R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 juni 2018

echt een leuke dierentuin, weinig parkeerplekken

Bij het parkeren word je aan je lot overgelaten. parkeer maar ergens in een bos... Geen enkele aanwijzing gekregen, dat was jammer. Verder hebben jong en oud zich prima vermaakt.

  • Corrie O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 juni 2018

Weinig dierentuin

Wat ons betreft is Dierenpark Amersfoort meer een speelplek met daaromheen wat dieren. Er is weinig plek om de dieren te bekijken en om foto’s te kunnen nemen als het redelijk druk is want dan is het passen en meten om een plekje te bemachtigen. Ook erg slecht dat de parkeerplaats minder plek biedt dan er bezoekers komen. Hierdoor moesten we een eind verderop parkeren en vervolgens hebben we 35 minuten staan wachten op het busje in de volle zon.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 juni 2018

Gewelsig, wat hebben de dieren de ruimte, gdwelfi

Geweldigr dag gehad

  • Marja v. T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 juni 2018

Dagje weg

Super leuk dagje gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 31 mei 2018

Erg leuke dierentuin.

Erg leuke dierentuin en er is genoeg te zien en te doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 mei 2018

Prima ervaring

Voor jong en oud genoeg te beleven

  • Erik
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 mei 2018

Dierenpark Amersfoort. Een aanrader.

Dicht bij de dieren. Veel eetgelegenheden met normale prijzen. Veel soorten dieren. Overal glijbanen en een leuke speeltuin voor de kinderen. Parkeerterrein vol dan met een shuttlebus naar het park.Erg leuk park.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 mei 2018

Dierenpark is oke

We vonden het een leuk park. Alleen jammer dat je de dieren niet van dichtbij kon zien en de meeste ook bijna niet te zien waren.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 mei 2018

Geen goede attractie minder validen

Dit park is vooral voor de jeugd en in zijn geheel niet voor minder of invaliden

  • Christina V. b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 mei 2018

Een prachtig park!

Wij zijn hier al diverse malen geweest. Het park is ruim opgezet, veel groen, een genot om er te wandelen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 mei 2018

Mooi park

Mooie dierentuin in een bosrijke ongeving

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 mei 2018

Prachtig park. Kindvriendelijk. Groots opgezet.

Prima opgezet park met goede leefruimte voor de dieren. Leuke uitleg. Niet te langdradig. Groot gebied, het was erg druk op de parkeerplek maar in de dierentuin viel dat niet op. Geen lange wachtrijen. Zeer kindvriendelijk en educatief.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 mei 2018

dierenpark Amersfoort op Hemelvaartdag

Leuk gezellig en interactief park. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 mei 2018

Erg leuke dierentuin voor jong en oud

Wij zijn al regelmatig naar deze dierentuin geweest, dit was de eerste keer dat we met onze hond gingen, Deze is gelukkig ook (vrijwel overal) welkom. Wat erg leuk is aan deze dierentuin is, is de avontuurlijke route voor de kinderen die op veel locaties kunnen klimmen en glijden. Ook erg leuk is het dinobos met diverse dino's, spannende geluiden en leuke spelletjes. De stad der oudheid is ook erg leuk. Al met al een zeer geslaagd uitje dat ik iedereen kan aanbevelen.

  • Marc v. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 mei 2018

Erg leuk park!!

Erg leuk park en zeer geschikt met warm weer, de bomen zorgen voor lekker veel schaduw plekken.
De kinderen hebben zich erg goed vermaakt met alle glijbanen, klim toestellen, speeltuinen en natuurlijk met alle dieren die te zien zijn.

  • Femke H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2018

Gevarieerd en verrassend park.

Erg mooi gemaakt. Thema's en veel groenvoorziening in een natuurlijke omgeving. Topdag gehad.

  • René M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 mei 2018

We hebben een superdagje gehad!

We hebben eerlijk gezegd niet zo heelveel dieren gezien, maar het klim/bouwen in het dino bos, was het einde. Ook de man die het begeleide deed het vol verven. Niet alleen de kinderen genoten, maar wij ook.
Een verder was het poedelplasje favoriet , ook omdat het prachtig weer was . De olifanten, apen, zebra s en giraffen en de hyena grot, waren ook leuk.

  • Marijke J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 mei 2018

Prachtige dag

Goed

  • Ebazer B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 mei 2018

Geweldig

Super dag

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 mei 2018

Afwisselend. Bewegwijzering zou op bepaalde punten

Leuk park. Goed te doen in 1 dag.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 4 mei 2018

Sfeervol dierenpark met veel leuke dingen voor de

Een echt leuk en mooi sfeervol park waarin alle dieren te vinden zijn die in een dierentuin horen. Een aanrader

  • Roelfien G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 mei 2018

In een woord: fantastisch!!

Buitengewoon leuke en gezellige dag gehad in dier- en mens vriendelijk park!

  • Jos L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 3 mei 2018

Leuke dierentuin

Leuke activiteiten voor kinderen en genoeg te zien met vriendelijk personeel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 28 april 2018

Beleving voor mijn kinderen

Kindvriendelijk en met name ook veel te doen voor jonge kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 april 2018

Super gezellig park

Super gezellig park

  • Stefanie G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 28 april 2018

Mooi, verzorgd dierenpark, vlakbij de dieren

Gezellig park, voor iedereen wat, je kunt dichtbij de dieren komen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 april 2018

Hebben ze het wel naar hun zin?

Sommige dieren lieten zich niet zien, wellicht was het te druk. Het viel me op dat er weinig gedaan werd tegen schreeuwende kinderen, ondanks dat er diverse borden stonden met dat je rustig moest zijn/zachtjes moest praten.
Ook de bewegwijzering liet te wensen over, af en toe wisten we niet waar we heen moesten, hierdoor hebben we niet alles kunnen zien.

  • Meilayna v. d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 april 2018

Super dagje weg

Mooie leuke en grote kindvriendelijke dierentuin!
Veel plezier voor een hele dag!

  • Carlos M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 april 2018

Anja

Het is een mooie dierentuin. Alleen erg jammer dat ondanks de dure entreeprijs er voor een aantal attracties geld betaalt moet worden. Een treintje wat door het park rijdt. Een zweefmolen. Als je kleine kinderen bij je hebt wordt het nog duurder. Want leg kleine kinderen maar eens uit waarom ze er niet in mogen. Wij gaan hier niet meer heen.

  • Anja
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 maart 2018

We hebben echt met ons gezin genoten

We vonden het echt super gezellig hebben echt genoten van de mooie dieren waar je zo dicht bij kon komen

  • Christa K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 april 2018

Mooi park

Mooi park genoeg te zien was er 20 jaar niet meer geweest, mooi gemaakt!

  • Wilma K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 maart 2018

Natuurlijke omgeving

Mooi park, veel groen, kruip&sluipgangen waardoor je de dieren van dichtbij kan zien. Veel speelgelegenheid. Echt t gevoel dat je in de natuur bent.

  • Lyane P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 14 maart 2018

Leuke dierentuin

Had geen leuke ervaring maar personeel heeft het dubbel en dwars goedgemaakt! Dierentuin is zeker een aanrader, heb ze genomineerd voor leukste uitje!

  • Brasem
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 maart 2018

Echte PARK dierentuin.

Al wat oudere dierentuin, maar dat zorgt er wel voor dat je echt in een park loopt en niet op een "kale vlakte"
Het was erg koud, dus veel beesten waren binnen.

  • Ingrid V. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 maart 2018

Geweldige dierentuin

Geweldige dierentuin welke niet te groot is en zeker niet te klein

  • Ab S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 26 december 2017

Super Zoo

De leukste en beste voor kinderen en aanhang .... verademing zoals het is opgezet zonder al teveel commercie... super.... vinden de kinderen trouwens ook!!

  • Willem K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 november 2017

Al 45 jaar mijn favoriet

Ik vind dat ze steeds betere verblijven maken voor de dieren. En het dino bos een geweldige aanvulling is.

  • M. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2017

Mooi park gezellig.

Rustgevend en om terug te komen.

  • G D.
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2017

Toppark

Geweldige dierentuin

  • Cor d. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 juli 2017

groot en schoon park

Er is veel te doen (glijbaantjes e.d) voor kinderen. Waterfiets en treintje zijn goedkoop. Bij sommige dieren krijg ik toch het gevoel van zielig en laat ze ergens vrij. De beer is alleen en kan wellicht naar Ouwehands? Personeel is zeer vriendelijk. Voldoende toiletten. Foto verzenden uit het Dinopark is goed bedacht. De bottentent is leuk voor kinderen.

  • Martin W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 juli 2017

Heel erg leuk

Erg leuke dierentuin vooral voor de kinderen die dichtbij de dieren kunnen komen.

  • Maaike d. J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 juli 2017

Leuk park, ook voor peuters

Leuk park met leuke thema's en verschillende soorten dieren.

  • s.m. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 juli 2017

Fotoclub Tiedverdrief

Matig park, geen duidelijke bewegwijzering/route. Matig aanbod van diere. Lang wachten (50 min.) op lunch (belegde broodjes).
Raden het park niet aan voor een bezoek, valt tegen.

  • Fotoclub T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 17 juni 2017

Mooi park

Goede voorzieningen

  • M M. -.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 8 mei 2017

Een heerlijke verjaardag in de dierentuin

Prima park voor jong en oud. Goede voorzieningen en een handige bewegwijzering om alles te kunnen zien.

  • R.M. C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2017

Luc Van Zummeren

prachtig park en zeer kindvriendelijk. Een echte aanrader

  • Luc V. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 mei 2017

Mooi opgezet dierenpark

Vriendelijk personeel
Handige "mis niets" bewijzering.

  • Henny D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 maart 2017

Heel lang geleden, dat ik in een zoo was.

Wat een verschil met tig jaar geleden. In positieve zin. Kindvriendelijk!

  • Kees K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 februari 2017

Prachtig en gezellig park.

Jammer dat je bij sommige attrakties niet met wandelwagen/kinderwagen naar binnen mag.

  • Greet P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2016

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is een geweldig park voor een dagje uit.
Het is schoon en verzorgd met klantvriendelijk personeel.Een dag is nog te kort om alles te zien en te beleven.

  • Mieke H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2016

Schitterend park!

Wij waren al jaren niet meer in het park geweest, dus we wisten niet wat te verwachten, maar we zijn meer dan blij verrast met hoe het park zich ontwikkeld heeft! Een mooie diversiteit aan dieren en verblijven. Netjes de route gevolgd en we hebben alle dieren mogen zien, dus zeker een aanrader!

  • M K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2016

Dino bos

Het park heeft voldoende variatie en veel speelmogelijkheden voor jonge kinderen, echter vinden die het Dinobos wel eng. Het is er donker en geluiden iets te hard. Verder prima!

  • Ton T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2016

Authentiek

Leuk dierenpark die met name op de kinderen gericht is. Hier en daar veroudert maar dat maakt het ook weer bijzonder. De glazen afscheidingen bij de dieren maakt het ook spannend, alsof je er zo tussen kan lopen.

  • Louis V. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2016

Gedateerd park

Matig dierenpark ,slechte weg bewijzering, erg verouderd.
Bij Regen ,weinig mogelijkheden.

  • f v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 juni 2016

verrassend,gezellig

Heel leuk vond iedereen het. Jammer dat het dinobos niet open was omdat papa''s met kinderen daar bleven slapen

  • Tiny D. g.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 juni 2016

Aanrader

Heel mooi en leuk dierenpark. Zeker als er met (klein)kinderen naar toe gaat. Er zijn er geen hoge muren of andere hindernissen voor hen. Heel toegankelijk, zelfs met een rolstoel. (Ik). Ook goede parkeermogelijkheden. Dus alles bij elkaar, een aanrader!!

  • W.J. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 28 mei 2016

Zeker 8,5

Superleuke dierentuin, mooi aangelegd, ruime behuizing voor de dieren

  • J V. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 mei 2016

Gelijk doorlopen bij de kassa

Het was druk in het pinksterweekend, maar Dierenpark Amersfoort is gelukkig groot genoeg. Heel handig dat we geen kaartje hoefden te kopen bij de kassa, we konden zo doorlopen.

  • Henk
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 mei 2016

Hele leuk dag gehad

Vond het parkeergeld wel erg hoog!

  • H d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 mei 2016

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede