Beoordelingen voor DierenPark Amersfoort

(247 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Prachtig dierenpark

Prachtig dierenpark met veel touwbruggen en paadjes om te verkennen. Het enige nadeel is dat een ritje met de trein, de draaimolen, autootjes en bootje 1 euro of meer kosten. En het restaurant is erg duur. 10 euro voor een beetje hardgebakken kibbeling met een kleine portie friet.

  • Van d. B.
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2019

Grote verscheidenheid aan dieren

Goede bewegwijzering door t hele park . Dieren van dichtbij te zien. Leuk opgezet met speciale aandacht voor kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2019

Best knus en mooi.

Weinig lopen en toch veel zien! De verblijven van de tijgers zijn klein. De tijger loopt steeds het zelfde rondje. Dit was jaren. Terug ook al zo. Is niet meer van deze tijd. En ontzettend zielig. Doe er wat aan. Verder heel leuk!

  • Anne
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2019

mooi park.

Fraai aangelegd park. Ondanks de drukte toch alles kunnen zien, de kinderen ook.

  • A O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2019

Mooi park!

Mooi park, mooie dieren en leuke speelgelegenheid voor kinderen. Dinopark was ook erg leuk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019

Boven verwachting mooi

Erg genoten van het prachtige park!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2019

Super

Een heel leuk dierenpark er leuk ingericht.
Kinderen kunnen heel dicht bij de dieren komen.
En als volwassen ook maar dan moet je gaan klimmen en klauteren.
Super park

  • Pascalle
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2019

Mooi park, wel commercieel lees duur geworden

Mooi park waar veel te doen is voor (jonge) kinderen. Wij kwamen hier vroeger vaak en graag en hadden abonnement. Erg jammer dat je bij de abonnementen niet wat meer tegoedbonnen krijgt voor een introducé zoals bij andere dierentuinen wel. Prijs voor los kaartje is ook erg omhoog gegaan laatste paar jaar.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018

Te druk

Kon niet overal bij of in

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2019

Leuk groen park!

Het dinobos is indrukwekkend ondanks geen bewegende dieren!
Leuk dat je veel dierenverblijven van bovenaf kunt bekijken en fantastische speeltuinen!!

  • Ana S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 juli 2019

wij waren leukste dierentuin

mijn kinderen waren heel blij

  • Baljinder K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 juli 2019

Erg leuk park met overzichtelijke route

De moeite waard om een hele dag te lopen. Park ziet er verzorgd uit en heeft interessante informatie bij de dieren.
Dino gedeelte is wat saai en voegt weinig toe aan de ervaring. Het bijwonen van het voeren van de dieren daarentegen is wel erg leuk en informatief!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 juli 2019

Heel mooi groen park. Veel te spelen en zien!

Heel mooi groen park. Veel te zien en heel veel te spelen, ook voor onze 2 jarige. Wij gaan zeker nog eens terug!

  • Indira D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 juli 2019

Prima uitje!!

T was erg leuk, voldoende toiletten en verschoon plekken voor baby's.
Kinderen kunnen via de ruitjes alles goed zien.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 juli 2019

Een bosrijk dierenpark

Een prachtig dierenpark waar we (jong en oud) allemaal genoten hebben. Je staat oog in oog met de dieren, er zijn veel speelgelegenheden en het dinopark is ook een aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 juli 2019

Fijne omgeving om de dag door te brengen.

Goede dierentuin, veel variatie.

  • Frans R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juli 2019

Super mooie dierentuin!

Genoten van dit mooie park!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 juli 2019

perfect day out with kids

perfect combination of playground and zoo, kids loved it. It is not big but it keeps you busy the whole day. Food was good too. We travelled with small kids, but saw that there are also plenty of activities for bigger kids

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 juli 2019

Mooi park

Leuk familiepark
Alleen was er veel dicht van horeca.,zoals spirello tentje, allemaal dicht, ook de horeca in stad van oudheid was niets te krijgen.
Verder is de route moeilijk te volgen om alles te zien met de mis niets bordjes

  • Richard B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 juli 2019

mooi park

fantastische dierentuin , super voor jong en oud

  • jeannette b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 6 juli 2019

Een leerzaam en leuk dagje uit

goede en leuke varieteit aan dieren. Kindvriendelijk.
Toch moeilijk om een juiste route uit te stippelen, zelfs met plattegrondje

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 juli 2019

Leuk park

Veel groen, mooie verblijven en leuk voor kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 1 juli 2019

Dierentuin en speeltuin in één

Mijn dochter vond de klim- en klautermogelijkheden soms interessanter dan de dieren!

  • Hakim B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 juli 2019

Erg leuk park

Een heel mooi park, we zijn de hele middag zoet geweest! Wat ik alleen jammer vond is dat je voor de trein en waterfietsen moest betalen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 juni 2019

Geweldig gemaakt voor kinderen!

Groen, ruim, veel activiteiten voor kinderen. De beste dierenpark van Nederland!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 juni 2019

Gedeeltelijk een bouwput

De apen blijven leuk. Helaas was niet alles beschikbaar. Sommige afgesloten en wat omleidingen. Jammer dat dit niet eerder vermeld was. Dan hadden we een keuze gehad. Verder best leuk dierentuin.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 juni 2019

Geweldig park vooral met kleintjes

Genieten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 juni 2019

Parkeerplaats is vol

onvoldoende parkeerplaats

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 juni 2019

Prachtige dierentuin voor een leuk dagje weg

Schoon, verzorgd, overzichtelijk en gevarieerd!

  • Patrick
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 juli 2019

top

een aanrader!!!!

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 juni 2019

Geweldig dierenpark

Erg mooi opgezet park met veel soorten dieren maar ook een paar leuke speeltuinen en een nieuw dino park. Je kunt er een hele dag doorbrengen zonder je te vervelen

  • ester K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 mei 2019

Superpark

Echt een aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 5 mei 2019

We hebben een gewelig fijne dag gehad

8

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Mooi park

Ik vind het 1 van de mooiste parken in Nederland. Alleen jammer dat de jaar abonnement zo gestegen is in de prijs.
Waar door ik als Amersfoortse toch niet vaak zal gaan. Heel jammer

  • Natasja V. d. w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 mei 2019

Geweldig, leuk park

Dieren hebben hier gelukkig de ruimte. Mooi, kind (jonge kinderen)vriendelijk park! De speeltuin viel vooral in de smaak!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Superleuke dierentuin

Mooi opgezette dierentuin. Veel glas zodat je de dieren goed kunt zien. Leuk aangelegd met tunnels en torens zodat het voor de kinderen extra leuk en spannend is. Een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 april 2019

Heel mooi en schoon

Het is heel schoon en makkelijk te berijken .
En voor kinderen zijn er veel te doen .

  • Anoep R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 april 2019

leuk en kind vriendelijke dierentuin

leuk en interactief.
veel te doen voor kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 april 2019

Veelzijdig

Superleuk om heel veel dieren vanuit diverse invalshoeken te kunnen bekijken. Mooi park!

  • Annemieke H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 31 maart 2019

Mooi maar relatief prijzig

Mooi park met veel te zien en te doen. Wel prijzig voor paar uurtjes. Jammer dat het treintje niet reed....

  • Jan P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 maart 2019

Gezellig Dagje Uit!

DierenPark Amersfoort was een erg leuk dagje! Heel veel verschillende dieren te zien, veel interactieve onderdelen (zowel voor kinderen als volwassenen) en ook de uitgestippelde Mis Niks-route was superhandig! Het enige jammere was dat we twee keer naar een locatie waren gegaan voor "Ontmoet de dierverzorger" en dat er niemand was en dat de restaurants en eettentjes dicht waren, maar dat was niet heel gek voor een maandag in de winter. Overall een geslaagd uitje!

  • Chiara N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 maart 2019

Top voor kinderen!

Mooi uitgebreid park. Leuke afwisseling voor kinderen van dieren en speelmogelujkheden. Goed parkeren. Dinopark erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

Heel leuk en gezellig

Leuke dierentuin. Goed nagedacht over de inrichting en veel mooie exotische dieren. Je kan er lekker en gezellig eten en erg kindvriendelijk. Heerlijk om met de familie er een daguitje van te maken en om blijvend re bezoeken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 februari 2019

Heerlijk dagje gehad

Heerlijk dagje uit met mn dochtertje en mn moeder

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 februari 2019

Super!

Hele leuke en gezellige dag gehad, het park is mooi schoon en je kon dicht bij de dieren komen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 februari 2019

Erg leuk, we hebben genoten met de kleinkinderen

Goed

  • Anneke v. d. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 januari 2019

Gezellige dag weg

Veel te doen . Leuke speelplekken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 30 december 2018

Bijna geen dieren te zien

Bijna geen dieren te zien.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 december 2018

Prima

Overzichtelijk voor jonge kinderen ( en opa en oma)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 december 2018

Leuke dag uit

Veel plekken om de dieren te zien of om er tussendoor te lopen.
Het was koud weer, ik vond het jammer dat er niet zo heel veel binnen was.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 november 2018

Gemiddelde dag leuk voor een keertje

Opzich een leuke dag wat voor een keertje leuk was.
Wel vind ik de prijzen voor eten en drinken aan de hoge kant voor de rest prima in orde

  • Mark h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Ruim opgezet dierenpark

Helaas voor de twee kleinkinderen die wij mee hadden was het Dinopark voor een gedeelte afgesloten vanwege een , ongetwijfeld spannende, Dinotocht. Maar de wachttijd bedroeg tot drie kwartier, dus hebben de jongens niet gezien waarvoor ze eigenlijk mee waren; het complete Dinobos.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Gezellig kindgericht dierenpark

Prettig kindgericht dierenpark

  • Thea G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2018

Super schoon prachtig park

Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad. Park is mooi schoon tussen de bomen. Wij komen zeker nog eens terug.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 oktober 2018

Leuk

Ontzettend leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 september 2018

leuk dagje uit

leuk en knus park. Alles staat prima aangegeven hoe je het beste kunt lopen om niets te missen. maar ook een mooi opgezet park, elke keer weer een verrassing waar je nu weer kwam. voldoende eetgelegenheden onderweg en toiletten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 september 2018

Top dag

Super coole dag gehad lekker rustig en alles kunnen zien top

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 september 2018

Ruim opgezet

Fijn park om te lopen, er valt telkens weer wat te zien. We wande ons in allerlei werelden.

  • Karsten S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 september 2018

Erg leuk park

Ik vond het leuk en de moeite waard

  • Lucienne D. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 september 2018

Heerlijke dag

Mooie dierentuin. Aantrekkelijk voor kinderen: beknopte informatie, afgewisseld met spelen. Sfeervol.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2018

In 1 woord geweldig

Een dikke 10 Bij binnenkomst door de beer ontvangen heel leuk, mooi in de bossen, schoon, mooie verblijven geweldig opgezet met het klim.gebeuren en de glijbanen, speeltuinen super, eet gelegenheden goed en netjes ook de kraampjes. Mijn kleinkinderen en ik.hebben een geweldige dag gehad.

  • Elly D. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 augustus 2018

Vrijheid Blijheid

Een fantastisch park waar de dieren veel vrijheid hebben!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 augustus 2018

een mooi verzorgd en gezellig familiepark

heel goed

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2018

Dierenparken uit de duizend !

Zeer mooie en verzorgde dierentuin , met extra aandacht voor de kleinste bezoekertjes.
Een duidelijke en correcte bewijzering loodste ons door het park, en liet ons alle plekjes en oorden bekijken . Dit was een park naar ons hart , en de rit van 2:30H meer dan waard.
Hier komen we zeker terug , Dank aan heel het dierenpark team .

  • Jozef C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018

Prachtige dierentuin

Een mooi verzorgde dierentuin. Met zelfs in eind augustus heel weinig wespen die je dag verknallen door goede oplossingen in het park. Alleen vonden wij de tijger erg onrustig en best zielig. Omdat hij ijsbeerde en dit wijst op ongelukkig zijn. Verder alle dieren fantastisch.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018

Leuk dierenpark

Fijne dierenpark met verschillende leuke dingen om te doen voor de kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018

Geweldig

Geweldige, kindvriendelijke en uitnodigende dierentuin

  • Hans v. d. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2018

fijn om met kinderennaar de dierentuin te gaan, vo

vooral voor kinderen is er ondanks dater veel dieren aanwezig zijn, veel te doen, zodat ze weer afgeleid worden door allerlei speeltoestellen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018

Mooi opgezet, leuk voor kinderen

Prima uitje

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018

een erg leuk dierenpark

een mooi gevarieerd dierenpark met een duidelijke route, en leuke afwisseling met activiteiten voor kinderen. Leuk dat de verzorgers aanwezig zijn en hun verhaal delen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018

leuk verzorgd park met veel variateiten!!

Kom er vaak en graag, steeds weer iets nieuws te ontdekken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018

Zeer goed

Een 10,heel netjes,overzichtelijk,geweldig voor kinderen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2018

Prima, niet te grote dierentuin

Gezellige dierentuin met volop speelgelegenheid. Genoeg dieren te zien.

  • Nel G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 juli 2018

Leuk dierenpark

We hebben het heel leuk gehad en veel gezien. De kids hebben lekker kunnen ravotten, terwijl wij van een drankje genoten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We komen zeker weer een keer terug!

  • Mw. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2018

Top!

Alles was fijn! We hebben een heel leuke dag gegad!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juli 2018

Leuke mooie en kindvriendelijke dierenpark

Leuk

  • Mariska J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 juli 2018

Goed verzorgd dierenpark

Een aanrader. Elk uur vertelt een dierenverzorger bij een bepaald verblijf. Doordat het tijdens ons bezoek zo warm was, werden waardebonnen voor gratis drinken uitgedeeld. Mijn zoon vond dieren in de nacht het allermooist om te bekijken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Super mooi park

Dieren zijn netjes verzorgd. Met de hitte staan er door het hele park sproeiers waardoor zowel dier, mens en natuur het niet zo warm hadden. Er is genoeg te doen voor kinderen

  • Alice V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Heerlijk park

In de bossen, kleinschalig, vriendelijke medewerkers

  • Ina V. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Prachtig dierenpark

Mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Altijd leuk

Kinderen vinden het super en wij ook :-)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 juli 2018

Super dag

Wat een gezellig, kindvriendelijk en mooie dierentuin is dit! Hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 7 juli 2018

Alles wat een zoo moet zijn en veel meer...

Supertof dat onze hondjes ons konden vergezellen bij het bezoek aan het dierenpark. Het park was heel proper, voldoende schaduwrijk en de consumpties democratisch geprijsd. Een heel geslaagde dag!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 8 juli 2018

Verfrissend anders

Aparte opzet, goed zicht op dieren, slechte route aanduiding in het park

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 juni 2018

Superleuk!

Genoten van park met de mooie dieren!

  • Stefanie R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 juni 2018

echt een leuke dierentuin, weinig parkeerplekken

Bij het parkeren word je aan je lot overgelaten. parkeer maar ergens in een bos... Geen enkele aanwijzing gekregen, dat was jammer. Verder hebben jong en oud zich prima vermaakt.

  • Corrie O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 juni 2018

Weinig dierentuin

Wat ons betreft is Dierenpark Amersfoort meer een speelplek met daaromheen wat dieren. Er is weinig plek om de dieren te bekijken en om foto’s te kunnen nemen als het redelijk druk is want dan is het passen en meten om een plekje te bemachtigen. Ook erg slecht dat de parkeerplaats minder plek biedt dan er bezoekers komen. Hierdoor moesten we een eind verderop parkeren en vervolgens hebben we 35 minuten staan wachten op het busje in de volle zon.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 juni 2018

Gewelsig, wat hebben de dieren de ruimte, gdwelfi

Geweldigr dag gehad

  • Marja v. T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 juni 2018

Dagje weg

Super leuk dagje gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 31 mei 2018

Erg leuke dierentuin.

Erg leuke dierentuin en er is genoeg te zien en te doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 mei 2018

Prima ervaring

Voor jong en oud genoeg te beleven

  • Erik
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 mei 2018

Dierenpark Amersfoort. Een aanrader.

Dicht bij de dieren. Veel eetgelegenheden met normale prijzen. Veel soorten dieren. Overal glijbanen en een leuke speeltuin voor de kinderen. Parkeerterrein vol dan met een shuttlebus naar het park.Erg leuk park.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 mei 2018

Dierenpark is oke

We vonden het een leuk park. Alleen jammer dat je de dieren niet van dichtbij kon zien en de meeste ook bijna niet te zien waren.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 mei 2018

Geen goede attractie minder validen

Dit park is vooral voor de jeugd en in zijn geheel niet voor minder of invaliden

  • Christina V. b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 mei 2018

Een prachtig park!

Wij zijn hier al diverse malen geweest. Het park is ruim opgezet, veel groen, een genot om er te wandelen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 mei 2018

Mooi park

Mooie dierentuin in een bosrijke ongeving

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 mei 2018

Prachtig park. Kindvriendelijk. Groots opgezet.

Prima opgezet park met goede leefruimte voor de dieren. Leuke uitleg. Niet te langdradig. Groot gebied, het was erg druk op de parkeerplek maar in de dierentuin viel dat niet op. Geen lange wachtrijen. Zeer kindvriendelijk en educatief.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 mei 2018

dierenpark Amersfoort op Hemelvaartdag

Leuk gezellig en interactief park. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 mei 2018

Erg leuke dierentuin voor jong en oud

Wij zijn al regelmatig naar deze dierentuin geweest, dit was de eerste keer dat we met onze hond gingen, Deze is gelukkig ook (vrijwel overal) welkom. Wat erg leuk is aan deze dierentuin is, is de avontuurlijke route voor de kinderen die op veel locaties kunnen klimmen en glijden. Ook erg leuk is het dinobos met diverse dino's, spannende geluiden en leuke spelletjes. De stad der oudheid is ook erg leuk. Al met al een zeer geslaagd uitje dat ik iedereen kan aanbevelen.

  • Marc v. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 mei 2018

Erg leuk park!!

Erg leuk park en zeer geschikt met warm weer, de bomen zorgen voor lekker veel schaduw plekken.
De kinderen hebben zich erg goed vermaakt met alle glijbanen, klim toestellen, speeltuinen en natuurlijk met alle dieren die te zien zijn.

  • Femke H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2018

Gevarieerd en verrassend park.

Erg mooi gemaakt. Thema's en veel groenvoorziening in een natuurlijke omgeving. Topdag gehad.

  • René M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 mei 2018

We hebben een superdagje gehad!

We hebben eerlijk gezegd niet zo heelveel dieren gezien, maar het klim/bouwen in het dino bos, was het einde. Ook de man die het begeleide deed het vol verven. Niet alleen de kinderen genoten, maar wij ook.
Een verder was het poedelplasje favoriet , ook omdat het prachtig weer was . De olifanten, apen, zebra s en giraffen en de hyena grot, waren ook leuk.

  • Marijke J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 mei 2018

Prachtige dag

Goed

  • Ebazer B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 mei 2018

Geweldig

Super dag

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 mei 2018

Afwisselend. Bewegwijzering zou op bepaalde punten

Leuk park. Goed te doen in 1 dag.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 4 mei 2018

Sfeervol dierenpark met veel leuke dingen voor de

Een echt leuk en mooi sfeervol park waarin alle dieren te vinden zijn die in een dierentuin horen. Een aanrader

  • Roelfien G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 mei 2018

In een woord: fantastisch!!

Buitengewoon leuke en gezellige dag gehad in dier- en mens vriendelijk park!

  • Jos L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 3 mei 2018

Leuke dierentuin

Leuke activiteiten voor kinderen en genoeg te zien met vriendelijk personeel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 28 april 2018

Beleving voor mijn kinderen

Kindvriendelijk en met name ook veel te doen voor jonge kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 april 2018

Super gezellig park

Super gezellig park

  • Stefanie G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 28 april 2018

Mooi, verzorgd dierenpark, vlakbij de dieren

Gezellig park, voor iedereen wat, je kunt dichtbij de dieren komen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 april 2018

Hebben ze het wel naar hun zin?

Sommige dieren lieten zich niet zien, wellicht was het te druk. Het viel me op dat er weinig gedaan werd tegen schreeuwende kinderen, ondanks dat er diverse borden stonden met dat je rustig moest zijn/zachtjes moest praten.
Ook de bewegwijzering liet te wensen over, af en toe wisten we niet waar we heen moesten, hierdoor hebben we niet alles kunnen zien.

  • Meilayna v. d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 april 2018

Super dagje weg

Mooie leuke en grote kindvriendelijke dierentuin!
Veel plezier voor een hele dag!

  • Carlos M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 april 2018

Anja

Het is een mooie dierentuin. Alleen erg jammer dat ondanks de dure entreeprijs er voor een aantal attracties geld betaalt moet worden. Een treintje wat door het park rijdt. Een zweefmolen. Als je kleine kinderen bij je hebt wordt het nog duurder. Want leg kleine kinderen maar eens uit waarom ze er niet in mogen. Wij gaan hier niet meer heen.

  • Anja
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 maart 2018

We hebben echt met ons gezin genoten

We vonden het echt super gezellig hebben echt genoten van de mooie dieren waar je zo dicht bij kon komen

  • Christa K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 april 2018

Mooi park

Mooi park genoeg te zien was er 20 jaar niet meer geweest, mooi gemaakt!

  • Wilma K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 maart 2018

Natuurlijke omgeving

Mooi park, veel groen, kruip&sluipgangen waardoor je de dieren van dichtbij kan zien. Veel speelgelegenheid. Echt t gevoel dat je in de natuur bent.

  • Lyane P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 14 maart 2018

Leuke dierentuin

Had geen leuke ervaring maar personeel heeft het dubbel en dwars goedgemaakt! Dierentuin is zeker een aanrader, heb ze genomineerd voor leukste uitje!

  • Brasem
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 maart 2018

Echte PARK dierentuin.

Al wat oudere dierentuin, maar dat zorgt er wel voor dat je echt in een park loopt en niet op een "kale vlakte"
Het was erg koud, dus veel beesten waren binnen.

  • Ingrid V. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 maart 2018

Geweldige dierentuin

Geweldige dierentuin welke niet te groot is en zeker niet te klein

  • Ab S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 26 december 2017

Super Zoo

De leukste en beste voor kinderen en aanhang .... verademing zoals het is opgezet zonder al teveel commercie... super.... vinden de kinderen trouwens ook!!

  • Willem K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 november 2017

Al 45 jaar mijn favoriet

Ik vind dat ze steeds betere verblijven maken voor de dieren. En het dino bos een geweldige aanvulling is.

  • M. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2017

Mooi park gezellig.

Rustgevend en om terug te komen.

  • G D.
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2017

Toppark

Geweldige dierentuin

  • Cor d. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 juli 2017

groot en schoon park

Er is veel te doen (glijbaantjes e.d) voor kinderen. Waterfiets en treintje zijn goedkoop. Bij sommige dieren krijg ik toch het gevoel van zielig en laat ze ergens vrij. De beer is alleen en kan wellicht naar Ouwehands? Personeel is zeer vriendelijk. Voldoende toiletten. Foto verzenden uit het Dinopark is goed bedacht. De bottentent is leuk voor kinderen.

  • Martin W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 juli 2017

Heel erg leuk

Erg leuke dierentuin vooral voor de kinderen die dichtbij de dieren kunnen komen.

  • Maaike d. J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 juli 2017

Leuk park, ook voor peuters

Leuk park met leuke thema's en verschillende soorten dieren.

  • s.m. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 juli 2017

Fotoclub Tiedverdrief

Matig park, geen duidelijke bewegwijzering/route. Matig aanbod van diere. Lang wachten (50 min.) op lunch (belegde broodjes).
Raden het park niet aan voor een bezoek, valt tegen.

  • Fotoclub T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 17 juni 2017

Mooi park

Goede voorzieningen

  • M M. -.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 8 mei 2017

Een heerlijke verjaardag in de dierentuin

Prima park voor jong en oud. Goede voorzieningen en een handige bewegwijzering om alles te kunnen zien.

  • R.M. C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2017

Luc Van Zummeren

prachtig park en zeer kindvriendelijk. Een echte aanrader

  • Luc V. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 mei 2017

Mooi opgezet dierenpark

Vriendelijk personeel
Handige "mis niets" bewijzering.

  • Henny D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 maart 2017

Heel lang geleden, dat ik in een zoo was.

Wat een verschil met tig jaar geleden. In positieve zin. Kindvriendelijk!

  • Kees K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 februari 2017

Prachtig en gezellig park.

Jammer dat je bij sommige attrakties niet met wandelwagen/kinderwagen naar binnen mag.

  • Greet P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2016

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is een geweldig park voor een dagje uit.
Het is schoon en verzorgd met klantvriendelijk personeel.Een dag is nog te kort om alles te zien en te beleven.

  • Mieke H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2016

Schitterend park!

Wij waren al jaren niet meer in het park geweest, dus we wisten niet wat te verwachten, maar we zijn meer dan blij verrast met hoe het park zich ontwikkeld heeft! Een mooie diversiteit aan dieren en verblijven. Netjes de route gevolgd en we hebben alle dieren mogen zien, dus zeker een aanrader!

  • M K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2016

Dino bos

Het park heeft voldoende variatie en veel speelmogelijkheden voor jonge kinderen, echter vinden die het Dinobos wel eng. Het is er donker en geluiden iets te hard. Verder prima!

  • Ton T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2016

Authentiek

Leuk dierenpark die met name op de kinderen gericht is. Hier en daar veroudert maar dat maakt het ook weer bijzonder. De glazen afscheidingen bij de dieren maakt het ook spannend, alsof je er zo tussen kan lopen.

  • Louis V. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2016

Gedateerd park

Matig dierenpark ,slechte weg bewijzering, erg verouderd.
Bij Regen ,weinig mogelijkheden.

  • f v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 juni 2016

verrassend,gezellig

Heel leuk vond iedereen het. Jammer dat het dinobos niet open was omdat papa''s met kinderen daar bleven slapen

  • Tiny D. g.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 juni 2016

Aanrader

Heel mooi en leuk dierenpark. Zeker als er met (klein)kinderen naar toe gaat. Er zijn er geen hoge muren of andere hindernissen voor hen. Heel toegankelijk, zelfs met een rolstoel. (Ik). Ook goede parkeermogelijkheden. Dus alles bij elkaar, een aanrader!!

  • W.J. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 28 mei 2016

Zeker 8,5

Superleuke dierentuin, mooi aangelegd, ruime behuizing voor de dieren

  • J V. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 mei 2016

Gelijk doorlopen bij de kassa

Het was druk in het pinksterweekend, maar Dierenpark Amersfoort is gelukkig groot genoeg. Heel handig dat we geen kaartje hoefden te kopen bij de kassa, we konden zo doorlopen.

  • Henk
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 mei 2016

Hele leuk dag gehad

Vond het parkeergeld wel erg hoog!

  • H d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 mei 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Heel mooi en leuke dingen voor de kids

Al heel vaak geweest maar het blijft super. Ook de hond is erg blij als we gaan. Hij mag daar gezellig mee

  • Cynthia ..
  • Bezoekdatum: 25 juni 2019

Teleurstelling

Vandaag met zijn twee naar dierenpark geweest.ik ben ongeveer 15 jaar geleden al eens geweest.het viel tegen wat er van dieren nog was. Een tijger .de witte waren er niet.de stokpaardjes waren in een kleine groep.de apen zaten toen wij om half tien erlangs liepen nog niet in hun verblijf.Veel verblijven leeg .Jammer ik had zo n leuke ervaring jaren geleden.

  • Gerda.
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Geweldig

Mooi park, dicht bij de dieren, prima prijzen. Zeer gast vriendelijk, veel evenementen

  • Rob v. o.
  • Bezoekdatum: 24 december 2018

super

prachtig park echt de moeite met veel verschillende dieren, dinopark is ook erg mooi opgezet

  • roosenboom.
  • Bezoekdatum: 8 november 2018

Een avontuur

Groot en mooi park met als extraatje het Dinobos. De prairie met de stokstaartjes is erg leuk van zo dichtbij. Genoeg te zien en veel te spelen ook in de rest van het park. Ook de klim en klauter routes zijn er leuk. De waterfiets langs de aapjes ging wat moeizaam, maar was evengoed leuk. Trek wel stevige schoenen aan, want je wandelt flink wat af in dit park.

  • Franka.

Geweldige middag van 16:00 -22:00

Was een geweldige dag/avond.
Zo genoten van deze dierentuin met eten en muzikale omlijsting.

  • Nico O. ..
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2017

Mooi

We vonden het een mooi park .
Alleen de weg bewijzering in het park ,is zwaar waardeloos.
Zou leuk zijn als daar wat aan gedaan werd,want aan de kaart heb je niks.

  • Roodselaar.
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2017

Slecht geregeld

Parkeerplaats gauw vol. Slecht aangegeven waardoor iedereen erheen rijd en bij de ingang staat alles afgesloten en kun je weer terugrijden naar de sportvelden waar je vervolgens met een bus naar het park wordt gebracht. Dit grapje heeft ons 1,5 uur gekost..echt zo niet aangegeven..waardeloos! Het park is niet berekend op een grote hoeveelheid mensen, dit merkte je al bij de ingang. De restaurants worden door kinderen gerund en ze komen gewoon je bestelling niet opnemen en dan vraag je of he wat kunt bestellen en dan wordt er gelijk gezegd dat het minstens een uur duurt voordat je eten er is!!! Dan het treintje is inimini en daar moet je een euro voor betalen..dit geldt ook voor de draaimolen en de autootjes. Erg vreemd dat je bovenop de entree kosten ook hier apart voor met betalen...goed gelukkig hebben mensen zoals ik ook zelf eten bij hun. Tot overmaat van ramp wouden we een kopje koffie drinken op een terras en war denk je....gaan ze sluiten om 15 uur en dit geldt voor meerdere tentjes....zucht...voor ons geen dierenpark Amersfoort. Ga eerst maar eens een professionele inslag inhalen en zorge dat je park niet alleen op studenten of twintigers draait. Jammer!!!!!!!!!

  • Fam. K.
  • Bezoekdatum: 27 juni 2017

Matig

De dierentuin is wat rommelig ingedeeld, maar wel mooi ingericht. De hokken van sommige dieren erg klein, de dieren lijken niet erg happy in die verblijven. Mijn man kwam tussen de deur van het insectenhuis en ook een meisje kwam met haar hoofd klem te zitten de deur schoof dicht terwijl er mensen door liepen. Ook vind ik het best wel vervelend dat je voor alle attracties bij moet betalen. Dit lijkt mij niet netjes bij al een toch prijzige Intreeprijs. Kortom zou voortaan een andere dierenpark kiezen.

  • Ger.
  • Bezoekdatum: 14 juni 2017

Kleinschalige dierenpark

Verblijven van de dieren zijn veel te klein. Veel beesten leken verveeld en gestressed. Kom hier nooit meer. Erg deprimerend!

  • M.geerlings.
  • Bezoekdatum: 29 januari 2017

Geweldig

Vroeger favoriet Emmen , maar nu Dierentuin Amersfoort. Schoon park, verzorgers die je goed uitleg geven. Dieren over het algemeen goed te zien, zie je ze even niet half uurtje later kijken en je geduld word beloond. Pluspunt de hond mag mee.

  • Astrid.

matig

Voor kinderen weinig ruimte om in de verblijven te kijken ruimtes te klein hekken te hoog en niet doorzichtig genoeg
Horeca matig,bediening niet snel en tafels niet afgeruimd

  • j.
  • Bezoekdatum: 19 september 2015

afwisselend en charmant

Mooie ouderwetse dierentuin met volgens mij (ik ben geen gedragsdeskundige) goede verblijven voor de dieren. Alleen die ene neushoorn die de hele dag (en vorige week ook al) naar de deur loopt omdat hij naar de ander wil, vind ik zielig. Hij verveelt zich te pletter. Neushoorns zijn kuddedieren en deze heeft het echt niet naar zijn zin!

Het Dinobos vond mijn zoontje van net drie te eng. Vanaf welke leeftijd is dat? 's Avonds nog van slag...

Verrassende speelmogelijkheden, leuke elementen (glijbaantjes, treintje, kinderboerderij, speeltuin enz.) in een gezellige dierentuin.
Vooral niet moderniseren (m.u.v. de verblijven indien nodig natuurlijk)!
De sfeer, de authenticiteit van het park is geweldig!

En hoewel een dierentuin een triest gegeven is en me een dubbel gevoel geeft (gevangenschap versus amusement, educatie en fokprogramma: fokken om soort te behouden, omdat ze worden bedreigd, omdat het leefgebied verdwijnt?!), vermaken wij ons er prima.

Ik vind het jaarabonnement voor alle dagen geweldig!

  • Overgaauw.
  • Bezoekdatum: 26 juli 2013

Super!

Ik vind het super hoe ze de looppaden over verschillende verblijven hebben gemaakt. Hoewel wij al jaren bij dit dierenpark komen, blijft het een leuk park en zeker mijn dochter heeft weer enorm genoten! Ze kan zo een half uur per dier blijven kijken en als kers op de taart geniet ze van de grote speeltuin!

  • Y.Schotpoort.

Fantastisch

Ik vind de dierentuin in Amersfoort fantastisch de verblijven van de tijger zijn prachtig.En je kunt de dieren van dicht bij bewonderen!

  • j d. W.
  • Bezoekdatum: 17 september 2012

Erg mooi

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de 4 totaal niet kan plaatsen in dit geheel. Er is ook niemand die deze dierentuin zo laag beoordeeld. Als je de gehele dierentuin rustig wilt bekijken & foto's wilt maken ben je er echt wel een dagje zoet. De mis niks route lijdt je overal langs en de verblijven van de dieren zien er netjes en keurig verzorgd uit. Ik vind zo ook totaal niet te klein in vergelijking met wat ik in andere dierentuinen helaas wel heb gezien. Wat mij ook opviel was dat bijna geen 1 dier last had van het welbekende dierentuinsyndroom (het ijsberen in de verblijven) Dat is voor mij een teken dat de dieren goed verzorgd worden. Ik heb geen kinderen zelf, maar ook voor kinderen is er genoeg te doen qua spel en op educatief gebied. Echt een aanrader dus voor jong en oud!

  • B.M.Henzen ..

Ik ben grote fan van dierentuinen, maar was nog nooit in amersfoort geweest en nu met t pas geboren neushoorntje wouden we dan toch gaan kijken. Maar wat me erg opviel (en tegenviel) is dat de dierenverblijven erg klein waren, en voor sommige dieren zelfs veeeel te klein. Dit deed behoorlijk afbreuk omdat je keer op keer weer denkt jeetje zoweinig ruimte voor zoveel dieren. Maar wel mooi dat ze wel veel rekening met kinderen hadden gehouden zodat die ook voldoende te doen hadden

  • anoniem.

super leuk

Leuk pad gemaakt het mis niks pad dan zie je echt alles in de dierentuin.

  • Isabella K.
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2011

super dierentuin!

Erg leuke en verrassende dierentuin. veel te ontdekken voor de kinderen. Hoewel het dino bos een beetje spannend wordt gemaakt zijn het toch niets anders dan plastic beelden in het bos. De kinderen vinden het zozo

  • Michael H.
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2011

altijd super

Dit dierenpark is geweldig met kinderen, erg mooi opgezet en ook een leuke speeltuin ( en )

  • Margot v. R.
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2011

Vrolijk makend

In het kader van een speciale avond voor chronisch zieke kinderen mochten we met onze pleegdochter van 13 naar dit dierenpark. HEt was mooi om te zien dat er zoveel bijzondere dingen gedaan werden voor kinderen die het lastig hebben.

  • Roos.
  • Bezoekdatum: 29 juli 2011

Super leuk en niet al te groot dierenpark

Erg leuk en niet te massaal dierenpark.
Prima voor iedereen maar vooral voor kinderen van tussen 5 en 8. Er is ook een speciaal Dino-bos. Een route van een kilometer lang, langs 70 levensgrote dinosaurussen. Incl geluiden.

  • Els d. l. H. -. L.
  • Bezoekdatum: 28 juli 2011

geweldig

ons zoontje vond het helemaal super om zelf dingen te ontdekken doordat hij door tunnels kon kruipen waar de volwassenen niet langs konden

  • nijmeijer.

Uitstekende mix van dieren en spelen

Er zijn meer hele goede dierentuinen, maar DierenPark Amersfoort heeft een goede combi, over het gehele terrein, van dieren en verrassende speelmogelijkheden voor de kinderen.
Ook leuke (dieren)thema's, waarbij de dieren goed te zien zijn.
Een aanrader voor kinderen, zeker het Dinobos.

  • Peter K.

bronstige kalkoen valt op Bootje,hij heet Koen

Wij, opa en oma Boot, waren gisteren met kinderen en kleinkinderen naar de dierentuin voor de 3e verjaardag van Eefje van der Pal. Zeer onder de indruk van de dierentuin; we vonden het bizonder leuk; geslaagde verjaardag. Aan het eind nog even naar de kinderboerderij, Koen Boot, onze kleinzoon uit Amersfoort, gaat ons voor naar de kinderboerderij, waar hij wordt aangevallen (gepikt) door de pauw met de grote staart, die eigenlijk alleen maar oog had voor de dame, en en passant voor Koen. Er renden meer kinderen rond.
Ons advies: bronstige pauwen even apart doen zodat oma er niet met de wandelstok achteraan moet. Koen,bijna 3, komt vaak in de dierentuin. Groetjes..

  • fam. b. U. D.
  • Bezoekdatum: 11 november 2010

een super mooie en lekker rustige dierentuin, de kinderen hebben het hier zo naar hun zin gehad eerst dieren kijken dan in de speeltuin. geweldig.

  • Patricia D.

Ondanks flinke sneeuwval was de laatste keer super Een kerstbrunch in een hele mooie ronde zaal(veel te zien) met kinderanimatie en attentie. Achteraf en flinke wandeling om uit te buiken samen met bewegende Dinosaurussen.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 27 februari 2010

Ik ben Joris, en ben 12 jaar oud, en ik vind het heel leuk om uitstapjes te maken met mijn papa en mama, en soms mijn vriendjes erbij.
En ik wil dolgraag een keertje naar het Dolfinarium in Harderwijk. Mijn lievelingsdieren zijn dolfijnen, en daar kan ik ze heel goed zien.
Ik wil zo graag de grote dolfijnenshow zien, met al hun kunstjes. Dus ik ga heel erg mijn best doen om een leuk verhaal over ons uitstapje te maken naar de dierentuin in Amersfoort.

Ik had nog vakantie, en mijn papa moest die dag nog werken, dus toen ben ik samen met mijn mama naar het dierenpark in Amersfoort geweest.
Ik had er heel veel zin in, en mijn mama had dit als verrassing voor mij geregeld.
Toen we de dierentuin in kwamen, bekeken we eerst de plattegrond, en ik mocht de route steeds zeggen. Het was zo'n leuke dierentuin, weer helemaal anders dan andere dierentuinen.
Ik was heel blij dat de dieren bijna allemaal in grotere hokken of grote stukken bos leven. Niet in veel te kleine hokjes, want dat is zo zielig voor de dieren.
Ik vond het jammer dat het nieuwe olifantenverblijf nog niet klaar was, maar dat is nu af. Dat is echt super voor die olifanten. Dan kunnen ze zo lekker spelen en rondlopen, dat wil ik misschien nog weleens zien.

De dierentuin ligt een beetje in de bossen, dus wij liepen over allerlei kleine leuke paadjes, en vaak om een hoekje hadden we weer een nieuwe verrassing. Totdat we bij het Egyptische gedeelte kwamen. Dat vond ik zo leuk, bijna het leukste van de hele dierentuin. Het was echt gebouwd als in Egypte, en achter de troon van de Farao was een hele grote glaswand, en dan kon je zo de tijgers zien. Dat was net echt! Ik vond dat zo leuk. En o ja, wat ik ook heel mooi vond waren de witte tijgers. Die zie je niet veel, maar in deze dierentuin hebben ze er zeker wel drie. Je kon ze heel erg goed zien. Mijn mama en ik stonden met onze neus tegen de grote glaswand gedrukt, en ineens, daar kwam een witte tijger aan. Hij kwam helemaal naar ons toe gelopen. Dat was zo mooi en ook een beetje spannend, want alleen de glaswand zat tussen ons, anders kon ik hem zo aanraken, of hij mij opeten, dat zou ik minder leuk gevonden hebben!

We hebben lekker iets gegeten op het terras van de dierentuin, vlakbij de speeltuin, en toen heb ik een beetje Tarzan gespeeld op het touw, je kon zo helemaal op een touw rondzwieren. Ik vond dat wel leuk. En allemaal touwbruggen en zo, waar je hoog doorheen kon kruipen.
Toen het tijd was om te gaan, vond ik het wel een beetje jammer, want dit was zo'n leuke dierentuin, een spannende dierentuin!!
Maar ik heb mooie foto's als herinnering.
En O ja, ik vergeet bijna iets. We waren ook naar de giraffen gaan kijken. En dan kun je over een heel hoog looppad lopen, en dan sta je op dezelfde hoogte als de kop van de giraffe. En weet je wat ik toen gedaan heb? Ik had een lekker blaadje voor de giraffe, en toen heb ik hem dat gegeven. Hij kon er net bij, en toen voelde ik zijn tong! En daar heeft mijn mama een foto van gemaakt. Dat was zo leuk, maar wel een beetje vies. Maar we konden zo de giraffen heel goed zien, en ze hebben een heel groot stuk grond waar ze lekker kunnen rondlopen en eten en spelen.
Nou, dit was mijn dagje in de dierentuin van Amersfoort. Ik vond het er heeeeeeel erg leuk!!!!!!!! En er is voor kinderen heel veel te zien en te doen!

Ik hoop dat jullie mijn verhaal ook met plezier hebben gelezen.
Daaaag, groetjes van Joris.

Ik wil iets vertellen over mijn uitstapje naar het dierenpark Amersfoort.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 27 februari 2010

Prettig dierenpark om in te wandelen, leuk aangelegd.

  • J. v. W.

Super mooi park! Het dinobos is een leuke aanvulling op de dierentuin.
Super kindvriendelijk.

  • N.N..

Wij zijn echt grote fans van dierentuin Amersfoort. Toen de kinderen kleiner waren hebben we jaren een abonnement gehad. Nu bezoeken we nog regelmatig de dierentuin,. Dit doen we graag omdat je hier echt heel dicht bij de dieren kunt komen. De dierentuin is mooi opgezet en goed onderhouden. Ook zijn ze druk bezig met allerlei nieuwe dingen. Dat waarderen we enorm. Ook de speeltuinen zijn zeer de moeite waard.
De PR is ook heel goed, ze gaan leuk met de bezoekers en de dieren om en vertellen van alles en noemen dan ook de dieren bij hun naam. Daardoor heb je het gevoel dat je de dieren kent.
De dierentuin is verrassend en net even anders dan de andere dierentuinen in Nederland. Ook doen ze veel aan educatie zodat je ook veel over de dieren en hun natuurlijke leefomgeving leert.

  • Marloes v. R.

Al gelijk een leuk begin met de mooie vogel voliére. Die ben ik zeker niet vergeten. De rest zakt een beetje.. O ja leuke parkeerplaats. Het is al een heel tijdje geleden.. Ik kan me niet herinneren dat die dino's er al waren . Volgens mij was dat toen nog heel niet. Niet gezien in elk geval.
En ja ik zou er heel graag nog eens heen willen

  • BJ H.

Wij mijn man en ik, hebben deze zomer verschillende dierentuinen bezocht o.a Artis, Burgers Zoo Arnhem en ook Dierenpark Amersfoort. Wat ons opviel was dat in Amersfoort, de dieren zo goed zichtbaar zijn , dat is niet bij alle parken zo. Wij hebben een hele dag geweldig genoten.Het park ziet er goed verzorgt en er zijn overal leuke zitjes en terrasjes Heerlijk, wij zijn ook echte dieren liefhebbers en zijn dan ook altijd in voor nog een dagje dierentuin.

  • Petra A.

Wij zijn in het voorjaar met onze kleinzoon naar dierenpark amersfoort geweest. Hij mg elk jaar een dierenpark uitzoeken voor een bezoek maar amersfoort is al tweemaal aan de beurt geweest. Eerst bij alle dieren op bezoek en dan naar de dino's.

  • Fam E.

Dit is een zeer gevarieerde dierentuin. Een levensechte dinobos, heel groot en mooi opgezet. Een sensatie op zich!
Een rit met het treintje kom je op geheime hoekjes. Een rit met de huifkar, een schitterende ervaring.
Verschillende speeltuinen die zeer verrassend zijn.
Spannende en speelse dierentuin waarbij je zintuigen constant geprikkeld worden van opwinding!

  • Mw. B. P.

Leuke opzet van het park. Show zou ook leuk zijn. Actieve dingen voor oudere jeugd aan te bevelen...

  • M.L.C. G. d. V.

prachtig alleen toen wij er waren sliepen sliepen bijna alle beesten....ze waren erg vermoeid schijnbaar dat was wel jammer

groetjes

Esther

  • Esther.

een heel fijn park waar je uren kan vertoeven met de kids en
waar de dieren heel goed behandeld worden en in fijne plekken(hokken) zitten
voor mij geen betere zoo

  • Y v. d. w.

eennheel leuk park waar veel te zien is!!
Erg schoon en leuk voor jong en oud!!!

  • c p.

Geen toelichting

  • Marion H.

Gezellig dierenpark.Leuk voor kinderen.Verveeld nooit , mede door de speelmogelijkheden.

  • D.Brosi.
  • Bezoekdatum: 9 september 2009

Dierenpark amersfoort is een dierentuin die in de afgelopen 20 jaar onwijs is veranderd. Vroeger als kind ging ik erheen om de kuikentjes in de ark van noah te aaien. Inmiddels is het echt een belevingssensatie waar niet alleen jonge kinderen, maar ook volwassenen hun ogen uitkijken en genieten van dit overzichtelijke park waar je al slenterend door heen kunt struinen zonder verveeld te raken. Een leuk park waar ik graag weer snel terugkom.

  • Rozanne B.
  • Bezoekdatum: 3 september 2009

Inmiddels hebben wij Dierenpark Amersfoort vele keren bezocht, het blijft steeds weer een aangename ervaring. Het park is ruim opgezet met een mooie (en natuurlijk aandoende) groene aankleding. De verschillende voorzieningen, zoals horeca, toiletten, etc. zijn goed verzorgd en ruim aanwezig, geen klachten op dat punt.

Het park kent een breed 'aanbod' aan dieren, soms ook bijzondere en onverwachte soorten. De huisvesting is over het algemeen goed op orde, hoewel sommige verblijven langzaam aan wel hun uiterste houdbaarheidsdatum naderen. Het is goed om te zien dat het park daar ook volop aan werkt, met uiteraard nu als belangrijkste project het imposante nieuwe groepsverblijf voor de olifanten.

Al met al een park dat al jaren tot de betere in Nederland behoort!

  • Peter H.
  • Bezoekdatum: 27 juli 2009

Dagje dierentuin met dinobos was superleuk! Onze 3 kids van 10, 7 en 4 jaar hebben genoten en papa en mama dus ook!
De dierentuin heeft een "Mis niks" route uitgezet, die heel goed te doen is met kleine kinderen. En als afsluiting een wandeling door het Dinobos......wij vonden het geweldig!

  • Familie v. d. W.
  • Bezoekdatum: 12 juli 2009

Wij hebben na sluitingstijd van de dierentuin in Amersfoort een rondleiding gehad, waarbij we de "dieren naar bed" gingen brengen. Ik vond het een hele speciale ervaring.
Dit uitje is mogelijk gemaakt, omdat wij daar het feest vierden van mijn zus die 60 jaar werd en 12,5 jaar getrouwd was.
Ik vond het heel erg leuk en een fantastisch initiatief van deze dierentuin.

  • Mirjam G.
  • Bezoekdatum: 11 juli 2009

Veel verschillende dieren! Heel veel buiten, lekker bij mooi weer. Er mooi en handig opgezet

  • Denise H.
  • Bezoekdatum: 3 juli 2009

Dit park is echt top. Prachtig, prachtig, veel interessante dieren die door de mooi ingerichte verblijven erg goed te zien zijn. Stad der Oudheid alleen al is schitterend. Nadeel eind juni was wel dat veel verkooppunten dicht waren en het dus zoeken was naar een kop koffie. Mooiste dierentuin van Nederland die ik tot nu toe gezien heb. Zeker voor mensen met kinderen een absolute aanrader.

  • Verdonschot.
  • Bezoekdatum: 30 juni 2009

Erg mooie dierentuin, de dieren zijn goed te zien, ook de wilde katachtigen! De dierentuin ziet er mooi uit door de in verschillende stijlen gebouwde verblijven. Voor de kinderen zijn er allerlei glijbanen die uikomen bij een dierenverblijf. Ook ziet de dierentuin er schoon en verzorgd uit.

  • Maaike R.
  • Bezoekdatum: 16 juni 2009

Dagje in de dierentuin met onze kleinzoon,
kan niet kapot, heerlijk dagje uit .

  • P.J.Visser.
  • Bezoekdatum: 12 juni 2009

Dierenpark Amersfoort is een gezellige dierentuin, met vele dieren, maar ook vele activiteiten voor de kinderen worden gedaan.
Daarnaast zijn er voldoende koffiestands voor de ouders en restaurantens.
Wij komen er regelmatig en de kinderen bijven ervan genieten.

  • Desiree S.

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede