Beoordelingen voor Pannenkoekenboot Rotterdam

(36 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

In een woord Fantastisch, een aanrader om te doen!

Wat een leuk en gezellig uitje, Goed georganiseerd en vriendelijk personeel.
Voor alle leeftijden geschikt .
Een dikke 10 voor de Pannekoekenboot.

  • J B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2019

Heel erg fyn heb er van genoten met mn kleindochte

Heel fyne aardig personeel

  • k v. v. d.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 maart 2019

Leuk, lekker en fijn met kids!

Leuke ervaring met gezin. Langs de verlichte skyline van Rotterdam. Uitgebreide keuze aan beleg op pannenkoeken. Kids vermaakten zich prima in de ballenbak na het eten.
Enige jammere was dat de keuken blauw stond van de bak-luchten en je dat op het benedendek erg rook.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 februari 2019

Smullen

Een leuke ballenbak en super lekkeren pannenkoeken

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 januari 2019

Jammie pannenkoeken

LEUK!!met kinderen.

  • M.M. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Leuk maar met de warmte niet te doen

Pannenkoeken waren heerlijk en het tochtje leuk. Maar met de warmte niet te doen.
Zweet loopt van je rug af er kunnen alleen wat kleine raampjes open.
Vooral met kleine kinderen niet aan te raden.
Met koelere temperaturen waarschijnlijk beter.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2018

Zeer slecht

Was helemaal niet blij met her eten. Pannekoeken waren niet lekker, de beleg was matig en alles ging zo chaotisch. Qua prijs was was het ook heel duur voor wat je voorgeschold kreeg. Niet voor herhaling vatbaar. De kinderen vonden het ook niks.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezoekdatum: 26 juli 2018

Leuk uitje

De tocht op de pannenkoekenboot was prima verzorgd en de pannenkoeken waren lekker

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 juli 2018

Pannenkoeken aangebrand, spek niet gaar

De pannenkoeken waren aan de ene kant verbrand en aan de andere kant nog zacht deeg. Het spek was niet lekker knapperig gebakken. Hygiene was niet bepaald terug te vinden. Het uitzicht viel tegen, wellicht in het donker mooier. Er staat 75 min, maar wij waren na een uur al weer aan land. Door de lange rijen heb ik maar 1,5 pannekoek kunnen eten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 mei 2018

geweldig

Was echt leuk zeker voor herhaling

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 mei 2018

View was ok.

Pancakes were not that good. Rather dry than full of flavour.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 mei 2018

We hadden lekker genoten

Was leuk en veel keuze voor om op de pannenkoeken te vullen en de ballenbak voor de kinderen dus ze hadden zich niet verveeld alleen jammer dat de parkeerplaats duur is

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 april 2018

Heel tevreden!

Lekkere pannenkoeken gegeten, het weer was ook super lekker dus we konden ook gewoon buiten staan op het boot. De medewerkers waren ook vriendelijk :)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 april 2018

Leuk

Was leuk om lekkere pannenkoeken te eten met afwisselende achtergrond.

  • Ank W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 maart 2018

Matig eten en zeer slechte service!

Matig eten en hele slechte service. Ook contact gehad met het hoofdkantoor voor een vraag en ben door hen heel onbeschoft behandeld. Echt asociaal hoe het personeel met klanten omgaat! Geen aanrader..

  • Iris G.
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 maart 2018

Gezellig

Het was een fijne, aangename ervaring. Het wa er gezellig, niet te druk. Pannenkoeken genoeg en zeer lekker. Het enige wat we wat miste was ijs voor op de pannenkoek ;-)
Voor de kinderen moet het ook wel leuk zijn met zo'n gigantisch ballenbad.
Ook de bediening was vriendelijk en snel.

  • Ellen F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 maart 2018

buiten koud en binnen warm op de boot.

Leuk boot reis met de kinderen. Kinderen aan de pannenkoeken en in de ballenbak. Volgende keer weer.

  • anton j.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2018

Super leuk

Was de eerste keer en zeker niet de laatste keer was super leuk lekkere pannenkoeken en super personeel echt een aanrader bedankt voor de leuke tocht

  • Henk e.
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 januari 2018

heel gezellig

Echt een aanrader, en heerlijke pannenkoeken, keurig verzorgt.

  • Rika D. g.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 14 november 2017

Fijne ervaring

Wij zaten op de boot met een groep luidruchtige personen, dit vonden wij erg jammer. Ik kon daardoor niet verstaan wat mevrouw vertelde toen de boot ging varen, wij kregen namelijk uitleg hoe het werkt. Wellicht dat het personeel hier iets van kan zeggen als dit weer eens gebeurt. Verder vond ik het personeel erg vriendelijk en behulpzaam, pannenkoeken smaakte lekker en mijn gasten hebben ervan genoten.

  • Sabah M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2017

Concept leuk, eten slecht

Het gehele idee is leuk, stukje varen en tegelijkertijd eten. Het is echt super mooi varen langs de skyline van Rotterdam.

Het eten is echter ver beneden peil, pannenkoeken niet gaar en niet te eten. Zelfs het drinken (cola en fanta) lijken gemengd met water en dus ook niet te drinken. Het zelf versieren van de pannenkoek is heel leuk zeker voor de kids.
Het geheel deed een beetje onfris aan, personeel wat onverzorgd, tafel plakkerig en alles kan wel een opknapbeurtje gebruiken.

De prijs valt alles mee aangezien je er ook een leuke rondvaart bij krijgt wat heel veel goed maakt.

  • H. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2017

Leuk en gezellig

We vonden het super leuk. Pannenkoeken waren erg lekker.

  • Carmela P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2017

Herhaaldelijk leuk

Onze kinderen van 1-14 vinden het nog steeds erg lekker en leuk. we komen graag terug

  • B@rt
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 september 2017

Lekkere pannenkoekenen

Gezellige sfeer, alleen raad ik het aan om in de avond te gaan als je rustig met ze 2en wil gaan eten. Ik heb de rit van 4uur genomen. Veel kinderen zijn dan aanwezig en zijn overduidelijk plezier aan het maken. Verder veel keuze voor op de pannenkoeken. Een aanrader is om al gesmolten kaas op de pannenkoek aan te bieden in het menu: appel, spek, naturel.

  • D&J
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 september 2017

Service laat te wensen over

De kinderen vonden het leuk, maar de service laat behoorlijk te wensen over, het is voor de pannenkoekenboot lopende band werk ipv de gasten een fijne dag bezorgen. Let op, als je tickets boekt mag je 1 voor 1 de reservering maken. Leuk als je met 25 man komt!

  • Anoniem
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2017

Leuke ervaring, prima pannenkoeken!

Leuke boottocht om Rotterdam vanaf een andere kant te bekijken. Pannenkoeken smaken prima en ook de glutenvrije variant smaakt goed! Voor de kinderen een ruime ballenbak, dus een leuk uitje en zeker een aanrader!

  • Bianca
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 juli 2017

super leuk uitje.

Goede kwaliteit pannenkoeken, vriendelijke bediening, goede service!

  • c v. d. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 mei 2017

Super leuk en gezellig

Goed verzorgd een aanrader voor iedereen leeftijd

  • Hicret A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2016

Leuke ervaring

We vonden het leuk.

  • Igdaliah S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2016

Leuke tocht voor de kinderen

Gezellig, veel keuze in garnering, wel wat warm soms, ballenbak beneden een succes (maar wel warm).

  • Rene V. d. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2016

Gezellig

We misten de warme kersen en slagroom, wat wel in de folder staat

  • Christiaan B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 16 juli 2016

verrassend

Leuk voor kinderen

  • Michael A. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 mei 2016

Super dagje uit

Het was super leuk en de service en routine alles was gwn top

  • martina r.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 april 2016

Leuk dagje uit

Kids vonden het geweldig. Veel Speel plezier op de boot.

  • rachida L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 april 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

GEWELDIG !!!!!!

Mooie boot en heel aardig personeel.
Heerlijke pannenkoeken en ook voor de 3 glutevrije mensen.

  • Marianne E.
  • Bezoekdatum: 14 februari 2017

Geen glutenvrije pannekoeken. Kleine moeite toch.Schoon pannetje, glutenvrij mee. Klaar.

  • A. B.

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede