Beoordelingen voor Pannenkoekenboot Nijmegen

(24 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Mooie boot toch, minder lekkere pannenkoeken

De toch met de boot was erg leuk! Met mooi uitzicht. Maar de pannenkoeken waren niet lekker en waren licht verbrand en proefde daardoor ook verbrand meerdere keren.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 april 2019

Leuk en lekker

Prima!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 augustus 2018

Geweldige tocht

Goed, gezellig, fijne bediening, erg kindvriendelijk. Goed georganiseerd en lekker!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2018

Met de wind in je haren een pannenkoek eten

Leuke ervaring

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 juli 2018

Leuk om met de kids te doen. lekkere pannenkoeken

Je vaart 75 minuten. Na ongeveer een kwartier/half uur gaat de ballenbak pas open. Ideaal want anders nemen de kids geen tijd om te eten. Leuke bak met glijbaan er in. Voor de hele kleintjes onder ons (max 2 jaar) moet je wel erbij blijven gezien ze zelf de trap op moeten klimmen om te kunnen glijden. lekkere pannenkoeken keus uit spek, appel of naturel en te beleggen met diverse etenwaren.

  • Janneke H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 juli 2018

Super uitje met kinderen

De mensen superaaedig, de kinderen hebben veel pleizier gehad en we, de ouders, ook! Leuk, leuk, leuk.

  • Sonia
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 mei 2018

Super uitje met kinderen

De mensen superaaedig, de kinderen hebben veel pleizier gehad en we, de ouders, ook! Leuk, leuk, leuk.

  • Sonia S. C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 mei 2018

Leuke dag afsluiting

Royale pannenkoeken en een grote sortering aan ingedieenten.
Voor de boottocht hoef je het niet te doen maar de combinatie van varen en eten is heelleuk

  • Nico S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 8 september 2017

Aanrader

Op Vaderdag met hele familie op de pannenkoekenboot. Alles was goed: aardige bediening, lekkere pannenkoeken, die je zelf met van alles kan beleggen en de boot zelf was ook erg gezellig. Kortom, voor herhaling vatbaar!

  • christel k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 19 juni 2017

Leuk voor jong en oud.

Leuke vaart met mijn kleinzoon , hij vond de ballenbak leuker dan de pannenkoeken. Goed idee van de "pannenkoekboot" om de bak pas open te doen wanneer de kinderen een pannenkoek op hebben.

  • Harry A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 april 2017