Beoordelingen voor Pannenkoekenboot Nijmegen

(24 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Mooie boot toch, minder lekkere pannenkoeken

De toch met de boot was erg leuk! Met mooi uitzicht. Maar de pannenkoeken waren niet lekker en waren licht verbrand en proefde daardoor ook verbrand meerdere keren.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 april 2019

Leuk en lekker

Prima!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 augustus 2018

Geweldige tocht

Goed, gezellig, fijne bediening, erg kindvriendelijk. Goed georganiseerd en lekker!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2018

Met de wind in je haren een pannenkoek eten

Leuke ervaring

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 juli 2018

Leuk om met de kids te doen. lekkere pannenkoeken

Je vaart 75 minuten. Na ongeveer een kwartier/half uur gaat de ballenbak pas open. Ideaal want anders nemen de kids geen tijd om te eten. Leuke bak met glijbaan er in. Voor de hele kleintjes onder ons (max 2 jaar) moet je wel erbij blijven gezien ze zelf de trap op moeten klimmen om te kunnen glijden. lekkere pannenkoeken keus uit spek, appel of naturel en te beleggen met diverse etenwaren.

  • Janneke H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 juli 2018

Super uitje met kinderen

De mensen superaaedig, de kinderen hebben veel pleizier gehad en we, de ouders, ook! Leuk, leuk, leuk.

  • Sonia
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 mei 2018

Super uitje met kinderen

De mensen superaaedig, de kinderen hebben veel pleizier gehad en we, de ouders, ook! Leuk, leuk, leuk.

  • Sonia S. C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 mei 2018

Leuke dag afsluiting

Royale pannenkoeken en een grote sortering aan ingedieenten.
Voor de boottocht hoef je het niet te doen maar de combinatie van varen en eten is heelleuk

  • Nico S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 8 september 2017

Aanrader

Op Vaderdag met hele familie op de pannenkoekenboot. Alles was goed: aardige bediening, lekkere pannenkoeken, die je zelf met van alles kan beleggen en de boot zelf was ook erg gezellig. Kortom, voor herhaling vatbaar!

  • christel k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 19 juni 2017

Leuk voor jong en oud.

Leuke vaart met mijn kleinzoon , hij vond de ballenbak leuker dan de pannenkoeken. Goed idee van de "pannenkoekboot" om de bak pas open te doen wanneer de kinderen een pannenkoek op hebben.

  • Harry A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 april 2017

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Super geslaagd

Een hele leuke middag op de pannenkoekenboot in Nijmegen. Heerlijke pannenkoeken met uitgebreide toppings. Uitermate vriendelijk personeel. Alles keurig op tijd. Een absolute aanrader voor volwassenen, maar ook voor kinderen.
Prima als gezins- of familieuitje. En goed betaalbaar.

  • Johan.
  • Bezoekdatum: 13 januari 2018

Met onze 8 kleinkinderen zeer genoten van de heerl

Gezellige inrichting en alles was mooi schoon en voldoende eten aanwezig.

  • Hermsen..
  • Bezoekdatum: 5 december 2017

Gezellig

Met de pannekoekboot naar Emmerich.
Dan geven wij de pannekoekboot een 10.Super vriendelijk personeel.Goede verzorging.Redelijke prijzen.Niks op aan te merken.Super.Emmerich daarentegen is een spookstadje met veel leegstand.Niks gezellig aan.Maar de natuur onderweg maakte dat ook weer goed.

  • Brouwers.
  • Bezoekdatum: 26 juli 2017

Geweldig

Super lekkere pannenkoeken gegeten en ook nog wat van de omgeving gezien en nuttige informatie over de Nijmeegse bruggen gekregen.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam

  • Familie n.
  • Bezoekdatum: 29 februari 2016

zeer goed

zeer mooie bruggentocht gehad met goede uitleg. mooi om in de winter te doen,mooi landschap achter het warme glas

  • Felicia B.
  • Bezoekdatum: 29 november 2014

zeer goed

zeer vriendelijk personeel.er wordt erg goed gespeecht door de dame die de leiding heeft en ook de kapitein verteld boeiend. ook goede organisatie. alles loopt volgens een bepaald ritme. pannenkoeken waren lekker en zoveel keus! de kinderen genoten van de ballenbak.wij vonden het mooi om te zien hoe het personeel hielp om de rolstoelen van en aan boord te krijgen. aanrader!

  • saskia m.

een aanrader!

Wij hebben de lange tocht op zaterdagmiddag gedaan met als gezelschap pa en ma, 3 kinderen met aanhang en een kleinkind. Zeer vriendelijk personeel, mooie boot, overige gasten waren allemaal aardig en gezellig, heerlijke pannenkoeken met ruime keuze beleg, mooie route met uitleg, fantastische ballenbak, zeer geschikt uitje voor jong en oud!

  • fam. B.
  • Bezoekdatum: 20 september 2010

Zeer geschikt voor een dagje uit voor bv Opa en Opa met kleinkinderen.
prima verzorgd

  • Fam. H. H. B.
  • Bezoekdatum: 9 juli 2010

Wij waren met een groep ouderen op deze boot en hebben genoten van het varen met leuke uitleg en de heerlijke pannekoeken.
We mochten zelfs gebruik maken van het ballenbad wat een paar dames van genoten.
Echt een gelaagd uitje.

  • Femmy M.
  • Bezoekdatum: 19 februari 2010

het was lekker weer en lekker gegeten en nog varen erg leuk. en het lijkt me leuk om te winnen want ik ben nog nooit in nemo geweest.gr dylan

  • dylan v.
  • Bezoekdatum: 10 januari 2010

Geen toelichting

  • shanaya.
  • Bezoekdatum: 11 december 2009

Wij hebben met 10 bewoners uit een verpleeghuis het Zonnehuis in Doorn en 10 collega's met de pannnenkoekenboot 2,5 uur gevaren. Wij werden goed geholpen door de kapitein om alle rolstoelen op de boot te krijgen en er ook weer vanaf. Wij en de bewoners hebben een onvergetelijke middag gehad en hebben erg genoten. En de pannenkoeken waren heel erg lekker.

  • Wilma v. d. K.
  • Bezoekdatum: 3 september 2009

Super lekker en goed personeel.
Was toen met me vriend en was super romantisch.
De pannenkoek die ik dan het lekkerst vond was met ananas, gele room, ijs en ander fruit.

  • Nadine.
  • Bezoekdatum: 8 juli 2009

Mooie omgeving natuurlijk de Waalkade; lekkere pannenkoeken, veel keuze. Wel een beetje lang wachten, maar het was druk

  • Janet d. B.
  • Bezoekdatum: 7 februari 2008

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede